Gość: Senior IP: 62.233.177.* 19.03.07, 22:00 Poszukuję jakiegoś porządnego sklepu z panelami na terenie Wrocławia. Znacie może jakiś?? I jakie firmy polecacie. POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Panele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:21 Glazurex przy ul. Karmelkowej, z marek (wyrywkowo) to w kolejności od najlepszych: 1) Pergo 2) Witex 3) Classen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Panele IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 19.03.07, 22:40 Ja za cenę paneli Pergo wolałbym deskę... o wiele bardziej ekologinczna i prawdziwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Panele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 06:58 Jak zwykle do głodu dochodzi "że ja bym wolał". Jeśli twórca wątka pyta się o panele to nie doradzam mu deski. Proste. A że panele Pergo nawet w promocji kosztują 100 zł za metr, to zupełnie inna sprawa. Nie znam niezadowolonych z nich użytkowników (a z innych marek tak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekip1 Re: Panele IP: *.chello.pl 20.03.07, 07:28 a czy znacie sklepy, gdzie przy kupnie desek i paneli montaz będzie gratis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Panele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:45 Np. w sklepie przy ul. Tęczowej (wjazd przez dużą bramę, blisko Świebodzkiego), ale to żadna rewelacja, bo w większości sklepów masz montaż w ten sposób, że albo jest gratis albo schodzą z ceny z 22% na 7% ze względu na montaż (czyli usługę) właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Panele IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.03.07, 11:36 desek to raczej nikt Ci gratis nie zamontuje. Panele zrobia z 7% vatem. ja polecam panele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Panele IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.03.07, 11:38 cos mnie przerwalo. polecam panele QUICK STEP. Wygladaja jak deski, kazdy znajomy jaki do mnie przyjdzie mysli ze mam deski. ale niestety tez drogie. --------------------------- www.zlotapodkowa.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś