Gość: indigogirl IP: 195.177.83.* 18.06.07, 14:14 Witam, czy ktoś mógłby polecić doradcę ds. kredytów hipotecznych w PKO BP na Wita Stwosza? Nasza poprzednia doradczyni niestety bez komentarza (nawet nie znała rynku nieruchomości we Wrocku...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fido1979 Re: Doradca w PKO BP 18.06.07, 14:19 Co prawda napisałaś wyraźnie z którego oddziału, ale gdybyś była zainteresowana, to z placu Solnego mogę Ci polecić - możesz pisać na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indigogirl Re: Doradca w PKO BP IP: 195.177.83.* 18.06.07, 14:29 Dzięki bardzo za szybki odzew :) Niestety potrzebuję kogoś z I oddziału na Wita Stwosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Doradca w PKO BP IP: *.telsat.wroc.pl 18.06.07, 20:29 Ewa Chudobska na Solnym - szczerze polecam, jeśli chodzi o PKO BP. Tak na marginesie to swój drugi kredyt wziąłem w Nordea Bank, szybka decyzja, życiowi ludzie, i nie czujesz się jak jeden z wielu (czytaj PKO BP:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes1904 Re: Doradca w PKO BP IP: *.pixs.philips.com 19.06.07, 17:29 Witam, Zalatwialem dwa kredyty w PKO BP, z ta sama doradczynia? p. B. Magnowska. Nie jest moze bardzo wylewna, za to konkretna i profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
1minka Re: Doradca w PKO BP 20.06.07, 20:46 Hej. Ja poszedlem do posrednika, ktory ma umowe z tym bankiem. On wszystko za mnie zalatwil, tylko poszedlem z nim podpisac umowe. Jak bedziesz chcial moge podac jego namiary. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś