Dodaj do ulubionych

MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.03, 01:30
hej
szykuje nam się nowa kuchnia w nowym M
czy możecie polecić jakiegoś zręcznego majstra od mebli na wymiar, który przy
okazji potrafi też budować szafy wnękowe?
bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić? IP: 195.205.44.* 16.06.03, 16:49
      proponuje firme taurus
      • anetta75 Re: MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić? 17.06.03, 10:12
        też jestem zaintersowana. Możesz podać do tej firmy namiary i przedział cenowy?
    • Gość: Krzysiek Re: MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić? IP: *.e / 10.21.243.* 17.06.03, 18:20
      A ja polecam fachowców z Twardogóry. Właśnie zrobili mi kuchnie i jest OK,
      połowa ceny sklepowej:-)
      • anetta75 Re: MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić? 17.06.03, 21:39
        wiem, wiem, ale Twardogóra to zaglebie majstrów. Moj kumpel nie byl z jednego
        zadowolony. Podaj prosze namiary na Twojego fachowca:-)
        • Gość: Krzysiek Re: MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić? IP: *.e / 10.21.243.* 18.06.03, 10:49
          anetta75 napisała:

> wiem, wiem, ale Twardogóra to zaglebie majstrów. Moj kumpel nie byl z jednego
          > zadowolony. Podaj prosze namiary na Twojego fachowca:-)
          łap mnie na GG 4983260
          • Gość: jacek Re: MEBLE KUCHENNE - czy możecie kogoś polecić? IP: 195.205.44.* 18.06.03, 13:58
            www.taurus.pl/
            przedzial 5-8tys zalezy od wymagan
    • Gość: Donia Re: Meble kuchenne IP: *.kogeneracja.com.pl 23.06.03, 13:54
      Własnie w minioną sobotę teśiowe zafundowali sobie kuchnie na wymiar. Znam
      strone www.spychala-meble.pl. Nawet łądnie zrobili tę kuchnię.
    • Gość: Sławek Re: MEBLE KUCHENNE NA WYMIAR IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 14:38
      Polecam firmę, która u mnie robiła meble do kuchni na wymiar.
      Wyobraźcie sobie, że facet przez telefon powiedział mi jakie powinienem sobie
      zrobić szafki - powiedziałem tylko gdzie mieszkam, a gość wytłumaczył mi, co w
      który kąt by wstawił. Jednym słowem zawodowcy :)
      Co do zapłaty to wyszło mnie o wiele taniej aniżeli bym kupił w salonie
      (różnica ponad 250 zł) Telefon do fachowca może się przydać: 501-863-415
      Pozdrawiam amatorów orginalnych mebli!
      • Gość: jacek Re: MEBLE KUCHENNE NA WYMIAR IP: 195.205.44.* 11.07.03, 11:36
        no to tak samo jak bym przez telefon kupowal buty
        idealny kolor i pasuja jak trzeba
        kogo ty polecasz? poszukiwaczy frajerow?
        • Gość: slawek Re: MEBLE KUCHENNE NA WYMIAR IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 13:30
          Nie chodzilo o kolor.
          Sprawa jak dla mnie byla dość nietypowa. Kuchnia 1,5m na 1,5 wejście do kuchni
          tragicznie usytuowane, woda i gaz podobnie. (nie ma to jak wielka płyta)
          Powiedziałem tylko nazwe ulicy, a facet wytłumaczył mi co tam można zrobić
          (gdzie półka, gdzie szafka, od której strony narożnik). Świadczy to tylko o
          jego doświadczeniu. A kolor, klamki i wzory frezowania wybierałem z katalogów -
          bez przesady :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka