jolorko 11.07.07, 16:22 Polecie proszę jakiegoś dobrego kafelkarza bo mialam takiego z polecenia co mnie oszukał i mam łazienkę do skończenia. Pozdr jolorko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Taka jedna Re: kafelkarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 16:58 Witaj w klubie ... A nie miał przypadkiem na imię Andrzej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: kafelkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:22 667433113 to numer do mojego kafelkarza i hydraulika, jestem zadowolony bardzo, dokladnie i czysto, masa wlasnych pomyslow.Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: kafelkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:41 Witam. Jeżeli temat jest nadal aktualny,chętnie zobaczę tą nie skończoną łazienkę. Pozdrawiam. 888790183 AdamK Odpowiedz Link Zgłoś
czepialska Re: kafelkarz 13.07.07, 07:48 To chyba jakaś plaga? U mnie było dwóch: hydraulik - złota rączka, fachowiec od wszystkiego i kafelkarz jakich mało. Mówili, że pracują we (i za dwóch), pokazali zdjęcia, mięli referencje ... Po tygodniu ich wytężonej pracy i kilku próbach naciągnięcia mnie na kasę mam rozgrzebaną łazienkę. Panowie zdołali rozkuć co sie tylko dało - alby widzieć przebieg rur i lepiej wszystko zaplanować, bo wersja zaprzyjaźnionego architekta była im wyjątkowo obca. Na szczęście podłączyli urządzenia sanitarne! Ale na tym koniec. Na razie się nie pojawiają ... Chyba więc sami zajmiemy się tymi płytkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: kafelkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 07:55 rozumiem tych co maja takie doswiadczenia, ja koncze moj domek i jak wyzej jestem zadowolony z faceta, i jako hydraulika i jako kafelkarza. Sasiad obok wzial kilku ludzi latem zeszlego roku i od tamtego czasu prowadzi podobny zakres jak ja, tyle ze rotacja ludzi jacy tam juz pracowali jest taka ze wydaje sie ze to wszyscy kafelkarze z polski juz tam robili.Dla niego pan Rysio byl tylko konsultantem, nie zapytal go o prace i wykonastwo.Szkoda mi sasiada i dlatego rozumiem innych.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolorko Re: kafelkarz 13.07.07, 13:52 Ten moj to Marek Wojciechowicz deklarował się że sam wszystko zrobi. Zaczał jedną łazienkę poszedł do drugiej położył krzywo płytki. Mówił, ze podłączy wszystko a jak zobaczył rury to powiedział żebym załatwiła hydraulika bo system jest mu obcy a sprzęt do niego drogi i on takiego nie ma. Następnie ulotnił się na 2 tygodnie. Podesłam mi jakiś podywkonaców których sam znał kilka godzin z czego po nich znalazłam butelki po alkoholu po to byli pseudo budowlańcy. Bałagan straszny wszystko rozpoczęte a kompletenie nic nie skończone. Powiedzcie jak sie uchronić od takich pseoudo fachowców. Bo niestety facet zdecydował się przejąć funkcję szefa firmy i podnajmować ludzi nie przejmując sie terminami umów. Chrońcie sie przed tym gościem bo tak jak on kłamie to się w głowie nie mieści. Dużo straconych nerwów i zapłaconych pieniędzy a efekt żałosny. Pozdr, Jolorko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: kafelkarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.07, 00:00 Hm, ile twoj kafelkarz bierze za metr polozenia ? Aktulanie cena dosyc mocno sugeruje czego mozna sie po fachowcu spodziewac :) Odpowiedz Link Zgłoś
czepialska Re: kafelkarz 15.07.07, 10:57 A jakie mają stawki solidni i sprawdzeni fachowcy? Ja już zaliczyłam pierwsze oszczędności :) Wczoraj wyrównywałam ściany. Nawet nieźle to wyszło. Jutro mnie czeka szlifowanie, a potem wygładzanie. Mam nadzieję, że także i z tym sobie poradzę ... O układaniu kafeków - na razie - staram się nie myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: kafelkarz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.07, 22:54 U mnie ekipa wykonczeniowa kladla za 70 PLZ netto za metr. Cena na dzien dzisiejszy. Polozone bardzo dobrze,ale chyba troche drogo? jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kafelkarz IP: *.mofnet.gov.pl 17.07.07, 10:26 normalna cena, jezeli porzadnie i bez nerwow to warto mozna taniej ale potem zwykle duzo nerwow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: kafelkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:08 cena za metr to od 40 do 120 zlotych, i faktycznie nie wiadomo czasem za co, moj kafelkarz za 50 zlotych zrobil cacko, u sasiada z poczatku osiedla za 100 niby artysta zrobil artystycznie bagno w kuchni i po trzech miesiacach rozwalka a tamtego artysty ani widu ani slychu , sasiad mowi ze jego zona informuje ze jest w irlandii.Ci co zostali , albo sie cenia, albo ucza sie dopiero fachu, tylko ze placimy my za nauke( sorki-Wy-).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: kafelkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:35 Ja płaciłem 80zł/metr ale jestem zadowolony.Sasiad chyba 95zł.metr i też wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergius Re: kafelkarz IP: *.um.wroc.pl 25.07.07, 14:01 608305056_Zbychu....solidny i porzadny kafelkarz....zrobil na plytki w lazience, kuchni i na podlosze.polozyl panele, zbudowal scianki z kartongipsu wyszpachlowal...praktycznie wykonczyl nam cale mieszkanie_powierzchnia chalupki 61 m2 cena za calosc 6,5 tys zl :) powodzenia w szukaniu dobrego uczciwego fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kafelkarz IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.14, 02:09 U mnie w trakcie remontu okazało się, iż firma KERAMIK, którą prowadzi pan Marek Wojciechowicz jest określeniem na wyrost, gdyż pan Wojciechowicz nie posiada żadnych pracowników z podpisanymi umowami, dlatego też rotacja tzw. "pracowników" jest bardzo duża. Najczęściej jednak kończy się to tym, iż pan Wojciechowicz pracuje sam, co wpływa znacząco na długość prac. W moim przypadku skończyło się to tym, iż pan Wojciechowicz rozpoczętego remontu nie dokończył, tylko sobie poszedł, wziąwszy uprzednio zaliczkę. Radzę ostrożność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simonka Re: kafelkarz IP: 217.153.67.* 20.07.07, 09:13 bardzo dobry ale ma dużo pracy prosze próbowac : 603 286361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: kafelkarz IP: *.wr.energiapro.pl 26.07.07, 08:35 Też mam dobrego kafelkarza, a właściwie człowieka od wszystkiego bo u mnie kompleksowo wykończył cała szeregówkę tj. kafle, panele, malowanie, półki i barek z regipsu, pawlacz w garażu, nawet karnisze przykręcał itp. Mariusz bo tak ma na imię jest super fachowcem i to takim prawdziwym z zamiłowania i potrafi też coś fajnego wymyśleć i doradzić, jedyny problem to że obecnie jest za granicą, ale wraca 20 sierpnia i od września mógłby zacząć pracę. Jeżeli możecie poczekać do tego czasu to polecam naprawdę warto, on robił pracę u wielu naszych znajomych i każdy był zadowolony. A jeżeli chodzi o cenę, to nie wiem jaka bedzie Mariusz mniej więcej ocenia ile czasu zajmie mu dana praca i mówi ile za to wezmie pieniędzy. Myśle, żeby mu sie opłacało w kraju zostać to musi minimum 5.000 zł za miesiąc zarobić. Jak ktoś jest zainteresowany to podaję numer telefonu do żony 502408511 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etap Re: kafelkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:31 u mnie kafelki, hydraulika , elektryka i gipsy wraz z malowaniem polozyl pan Rysio jestem zadowolony, ale musze jeszcze poczekac na zakonczenie do jesieni bo zlapal mnie brak kasy, tyle mniejwiecej wychodzi, okolo 5000zł miesiecznie i gdy przeliczylem z zona to brygada ktora by wykoala ta robote wziela by gdzies kolo 10000 złotych.Jeli ma termin to podaje jego telefon i polecam 667433113 Odpowiedz Link Zgłoś