Gość: ulkasob IP: *.icenter.pl 06.08.07, 11:28 hej, czy możecie polecić firmę montującą takie rolety. Orientowałam się trochę i ceny znacznie sie różnią...A wolałabym też kogoś z polecenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bożena Re: rolety zewnętrzne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.07, 16:15 Zamów rolety w firmie która sprzedaje dużym deweloperom, zwyczajnie mają potencjał. NIe daj sie wrobić w rolety antywłamanione ( są drogie) , to bzdura lepie wydać te pieniądze na alarm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: rolety zewnętrzne IP: *.171.16.18.crowley.pl 07.08.07, 16:33 a w jakich granicach ksztaltuja sie ceny? zaczynam sie zastanawiac, czy nie zamontowac ich na oknach na parterze, to sa w wiekszosci okna o szerokosci 180 cm - jaki bylby orientacyjny koszt takiej rolety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkasob Re: rolety zewnętrzne IP: *.icenter.pl 08.08.07, 09:19 z tego co sie orientowałam , ceny są od 180 zł plus vat i montaż, lub od 230 do 270 za metr ze wszystkim. Od czego to zależy - nie udało mi sie dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marv Re: rolety zewnętrzne IP: *.k.pl 08.08.07, 16:31 Witam, Zamawialem ostatnio u milego Pana,mila obsluga fachowo i najwazniejsze na czas.podaje namiaryhttp;Marek Skowroński tel 668-225-457 Miral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: able071 Re: rolety zewnętrzne IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.08.07, 16:50 zakupilem rolety w firmie e-edycja... wczesniej rozeslalem kilka mejli po wroclawskich firmach i w odpowiedzi dostalem dosc duzy roztrzal cenowy... u mnie do zamontowania byly rolety na 2 oknach i 1 drzwiach balkonowych. dostalem ceny od 963pln do 7000... z tym ze w pierwszym przypadku ktos kto wycenial machnal sie o 1000pln zapominajac wpisac 1 przed 963 heh... zdecydowalem sie na firme e-edycja bo miala jedna z 2 najtanszych ofert, w praktyce jednak mimo podania wymiarow wnek okiennych wyszlo kolo 500pln wiecej niz w wycenie bo "trzeba jeszcze rolete dociagnac do sciany bocznej" choc mysle ze wycena powinna to juz zakladac... generalnie jestem zadowolony poza jednym szczegolem... kontaktem... mialem w umowie 3-4tyg a po uplywie 4,5tyg nadal nikt sie ze mna nie kontaktowal i trzeba bylo interweniowac. w ciagu tygodnia rolety byly zamontowane. Typowe antywlamaniowki sa faktycznie bardzo drogie, koszt rzedu kilku tysiecy i generalnie montuje sie je w sklepach, choc niektore firmy twierdzily ze w Polsce nie ma typowych rolet antywlamaniowych bo zaden profil rolety nie ma takiego statusu zeby ja nazywac antywlamaniowa a jedynie "zabezpieczajaca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: rolety zewnętrzne IP: *.k.pl 10.08.07, 00:22 Ześ sie Pan rozpisal i niczego tak naprawde nie dowiedzielismy sie..najlepsza poczta pantoflowa,potwierdzam Pan Marek z firmy Milart daje rade,najwazniejsze robia na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: able071 Re: rolety zewnętrzne IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.08.07, 04:10 no coz jesli dla Pana z podanych przeze mnie informacji nic nie wynika to bardzo mi przykro z tego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
jotde2 Re: rolety zewnętrzne 10.08.07, 08:16 zwróć uwage na IP Marv i Tomy mają ten sam .po prostu reklama . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkasob Re: rolety zewnętrzne IP: *.icenter.pl 10.08.07, 09:26 Pan Marek Skowroński był na pomiarze u mnie. Szybko, fachowo. Dziś doatałam profesjonalną wycenę i co do samych cen - też taniej niż w innych firmach. Zobaczymy jeszcze jak będzie z samą realizacją zamówienia, ale póki co, jestem miło zaskoczona. W poprzednich firmach raz Pan wogóle nie zjawił się na pomiar, gdzie indziej na maila czekam już tydzień! A w zasadzie już nie czekam, bo skoro na maila odpisują tydzień, to już wyobrażam sobie termin realizacji! I nie jest to reklama Pana Marka, jego namiar dostałam właśnie tutaj na forum i potwierdzam poważne podejście do sprawy firmy Mistral! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marv Re: rolety zewnętrzne IP: *.k.pl 11.08.07, 11:10 Pewnie jest zalozona na osiedlu maskarada i wszyscy maja jeden IP... coz tylko sie cieszyc ze fachowo i rzeczowo podszedl Pan Marek do sprawy i klient zadowolony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkasob Re: rolety zewnętrzne IP: *.icenter.pl 13.08.07, 10:02 generalnie nie bardzo wiem, o co chodzi...pisze z kompa z pracy, nie z osiedla bynajmniej bo nie mam w chacie nawet neta. No ale rzeczywiscie, zadowolenie klienta to podstawa, mam nadzieje, ze sie nie zawiode Odpowiedz Link Zgłoś