piotrfu1 13.07.03, 16:44 Czy podoba się panu droga z Rogowskiej do Kużnik kto dał pozwolenie bo mieszkańcom nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Nowy Dwór 14.07.03, 13:56 > Czy podoba się panu droga z Rogowskiej do Kużnik kto dał pozwolenie bo > mieszkańcom nie że znaczy się: nie dano mieszkańcom pozwolenia na to, by im sie podobała droga z Rogowskiej do Kuźnik? a po co pozwolenie? stalinizm już się skończył, mieszkańcom może się podobać (bądź nie) cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrfu1 Re: Nowy Dwór 14.07.03, 22:27 szarykot napisał: > > Czy podoba się panu droga z Rogowskiej do Kużnik kto dał pozwolenie bo > > mieszkańcom nie > > że znaczy się: nie dano mieszkańcom pozwolenia na to, by im sie podobała droga > z Rogowskiej do Kuźnik? a po co pozwolenie? stalinizm już się skończył, > mieszkańcom może się podobać (bądź nie) cokolwiek... > Źle się wyraziłem kto dał pozwolenie na budowe drogi z gruzu i smieci i zapaskudzić łake ładne widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_uszatek Re: Nowy Dwór 14.07.03, 23:14 piotrfu1 napisał: > Czy podoba się panu droga z Rogowskiej do Kużnik kto dał pozwolenie bo > mieszkańcom nie Z tego co się orientuję każda droga powinna spełniać ścisłe normy (materiał użyty do budowy, nośność, chłonność wody etc.), w związku z czym warto się zorientować o konkretne parametry i w razie czego zawiadomić stosowny organ o złamaniu przepisów. Inaczej jak batem w Polsce się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrfu1 Re: Nowy Dwór 15.07.03, 22:27 misiu_uszatek napisał: > piotrfu1 napisał: > > > Czy podoba się panu droga z Rogowskiej do Kużnik kto dał pozwolenie bo > > mieszkańcom nie > > Z tego co się orientuję każda droga powinna spełniać ścisłe normy (materiał > użyty do budowy, nośność, chłonność wody etc.), w związku z czym warto się > zorientować o konkretne parametry i w razie czego zawiadomić stosowny organ o > złamaniu przepisów. Inaczej jak batem w Polsce się nie da. Nareszcie ktoś kontretny Odpowiedz Link Zgłoś
mikwo Re: Nowy Dwór 15.07.03, 12:17 z tego jak to wyglada sadze ze to po prostu firma obslugujaca te wybudowane hale chciala ja jakos utwierdzic, teraz jak juz zlikwidowano dzialki mozna by ja bylo poprowadzic prosto i zrobic porzadnie tak jak ma to miejsce za wiaduktem (no i nie zapomniec przy okazji o sciezce rowerowej do nowo powstajacego parku :P) Odpowiedz Link Zgłoś