dorkasz1 27.09.07, 08:15 Czy znacie jakieś miejsce gdzie można kupić surowe sosnowe meble? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Meble sosnowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:57 Cześć, kupowaliśmy sosnowe meble do sypialni na Kromera w sklepie Meble sosnowe Kuchnie z drewna(mają też sklep na Grabiszyńskiej w budynku FATu), zaraz obok są też sosnowe meble Doktór. Warto też zajrzeć na Tęczową. A ostatnio całkiem przypadkowo odkryłam, że meble takie też mają na ... stacji benzynowej na Krzemienieckiej - to znaczy z boku stacji jest pawilon, gdzie wystawiają meble jakiegoś producenta z poza Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorkasz1 Re: Meble sosnowe 01.10.07, 09:26 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Miłego dnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Meble sosnowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:59 Ja kupiłam meble sosnowe w firmie "Doktór". Można tam kupić meble pomalowane na różne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Meble sosnowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 14:22 cześć, ja również kupiłam meble sosnowe (ok. 2 lata temu) na Kromera w tym wielkim żółtym bloku na pętli (w tym większym sklepie) można wybrać kolor barwienia, gdzie chcesz szybki, to czy jakieś wstawki ala rattan.. Za szafę,witrynę i komodę zapłaciłam ok. 2500 wtedy. Meble sprawują się dobrze, są solidne, nie ma problemów z szufladami (samodomykające się), zawiasami, drzwiczkami itd (zaznaczam to bo mam o kilka lat starsze biurko sosnowe, które po roku się zaczęlo rozpadać :/). Jedyny problem, który zaistniał to z dotrzymaniem terminu przez sklep, "trochę" się to wszystko wydłużyło i to ja musiałam dzwonić i się dopytywać, bo sami nie poinformowali o sporym opóźnieniu,a ja już stare meble oddałam, żeby mnieć miejsce na nowe :)) ale wtedy dopiero otwierali i może mieli jeszcze niedograne wszystko z dostawcą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssak Re: Meble sosnowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.07, 19:01 terminy nadal są ich piętą Achillesową. Ja na swoje trzy skromne taborety czekałem ponad miesiąc! Mi również przesunęli termin odbioru Odpowiedz Link Zgłoś