Gość: M.aK IP: *.nat.tvk.wroc.pl 08.10.07, 00:14 Wiecie może, gdzie we Wrocławiu można zamówić drzwi przesuwane "na wymiar" do mieszkania? Takie podwieszane, na szynie. Macie namiary na jakieś sprawdzone firmy? Z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaK Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.nat.tvk.wroc.pl 08.10.07, 19:43 Nikt nie wie? A może jednak...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Drzwi przesuwne ul. Brucknera Lakbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:40 Tam mają drzwi w praktycznie dowolnym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.as.kn.pl 10.10.07, 21:32 podtrzymuję temat. Równiez jestem zainteresowana drzwiami przesuwnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeo Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 18:23 Takie drzwi można zakupić w firmie BUDUS na ul. Ślężnej, różnych producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wff1971 Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: 57.67.17.* 06.11.07, 20:39 Fajne drzwi robi Lakbud ul Robotnicza 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Polecam Pana Pawła Chmielewskiego IP: 156.17.170.* 08.11.07, 13:14 J.w. Prowadzi firmę Anchem w Oleśnicy - tel.:0509-309-091 Wykonuje wszelekiego rodzaju zabudowy meblowe wnęk - w tym różnego rodzaju systemy drzwi przesuwnych. Mnie osobiście wykonał wszystkie meble w mieszkaniu, w sytuacji takich moich wymagań że kilka innych firm od razu na wejściu zrezygnowało :-) Przy tym cena za wykonanie tego wszystkiego też była bardzo rozsądna. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.11.07, 20:29 a co rozumiesz przez "na wymiar", bo wspomniany Budus na pewno nie ma na wymiar, tylko ma standardowe - skad innad osobiscie u nich bym nie kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.chello.pl 03.11.08, 21:11 Jeżeli chodzi o drzwi przesuwane takie jak pozostałe drzwi wewnętrzne to polecam www.impro.com.pl/ Mają bardzo duży wybór. W ofercie mają paru producentów z niższej i wyższej półki. Mi wpadły w oko drzwi producenta "Korona". Mają je od niedawna ale są przepiękne. www.korona-drzwi.com/?go=katalog Też mają salon na Robotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 10:39 Wiem, że napewno możesz zajrzeć do Dolnośląskiej Galerii Drzwi na Armii Krajowej w Centrum AB. Byłam u nich - mają w ofercie takie systemy. My kupiliśmy drzwi chowane w ścinę - super rozwiązanie. Opisane są na ich stronie www.dgd.wroclaw.pl. Miła obsługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: 82.160.253.* 04.11.08, 14:36 To dwóch wiodących producentów systemów przesuwnych na naszym rynku. Oferują systemy międzyścienne i produkują mechanizmy do drzwi przesuwanych po ścienie . Obie konstrukcje wymagają wykończeń od producenta drzwi żeby były w tej samej kolorystyce jak skrzydło. www.drzwi-wim.pl/ - systemy wykonane z aluminium www.eclisse.pl/ - systemy stalowe. Lepszy jest system WIM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 16:32 Widzę, że nie jesteś zielony w tej dziedzinie. Dlaczego mówisz, że lepszy jest WIM - bo kaseta jest z aluminium. To chyba wada - stal jest dużo sztywniejsza niż alu. Sama szyna jest aluminiowa w obu systemach. Profile do GK też są przecież stalowe. Ponadto Eclisse jako jedyny producent posiada patent na wyjmowalną szynę w kasecie - co jako fachowiec powinieneś docenić. Umożliwia dostęp do np. tylnego hamulca w szynie bez konieczności wycinania płyty GK ( czego nie można powiedzieć o WIMie ). Mogę wspomnieć jeszcze o prowadniku dolnym montowanym do kasety ( a nie do podłogi ), o samosmarujących wózkach, o siatce na specjalnych zaczepach ( nie spawanej ) i masz obraz kaset Eclisse. Wiem dokładnie bo kiedyś miałem w Warszawie spotkanie z handlowcem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.chello.pl 13.11.08, 18:19 Z tego co się zorientowałam to większość producentów oferuje systemy przesuwne w komplecie z drzwiami!Trzeba się tylko zdecydować na model , w jakiej będzie jakości i cenie. Ja nie mam drzwi przeównych bo się z nich wyleczyłam po zapoznaniu się z ceną. Ale polecam drzwi Invado -model DOMINO. Prezentują się swietnie!Też mogą być przesówne www.invado.pl/produkty/pl/2/5/42/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: 82.160.253.* 02.12.08, 13:33 > MAJĄ FAJNĄ STRONE > www.impro.com.pl/ Byłem niedawno w Impro na ul.Robotniczej mają bardzo dużą ekspozycje. Do końca roku są duże promocje (-15%)! Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel32 Re: Drzwi przesuwane we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:36 warto zajrzec do Salonu Drzwi na Zielonogórskiej, maja dobre ceny i szybkie terminy. www.drzwi.pl zlatal em cale miasto a trzeba bylo zaczac od nich. i montaz najtanszy we wrocku 300zl za drzwi wejsciowe Odpowiedz Link Zgłoś