Gość: Kicek IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.07.03, 00:33 Witam, czy jest tu ktos, kto odebral juz mieszkanie w pierwszych segmentach? Jakie mieli opoznienie? Jaka macie opinie na temat tego developera? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
java Re: WPB - Przyjaźni 08.08.03, 23:46 Gość portalu: Kicek napisał(a): > czy jest tu ktos, kto odebral juz mieszkanie w pierwszych segmentach? > Jakie mieli opoznienie? > Jaka macie opinie na temat tego developera? Ja jestem. Opoznienie prawie pol roku - zwiazane podobno z "trudnym" architektonicznie budynkiem A (szczegolnie galeria lokali uslugowych). Opinie mam raczej dobra - nie mam jeszcze aktu notarialnego dlatego mowie, ze "raczej dobra", ale wierze, iz to juz niedlugo nastapi ;) Jako wykonawca WPB jest OK. Szkoda tylko, ze wszystkiego nie robia sami (WPB to tylko "murarka"), bo podwykonawcy od wykonczeniowki to do przypilnowania sa, by pozniej zbyt wiele nie poprawiac. A do tego jest ich kilku i loteria jest, na ktorych trafisz (zapewne sa lepsi i gorsi). W kazdym razie WPB muruje solidnie - widac u nich to wieloletnie, budowlane doswiadczenie ;) Bardzo mila atmosfera i w biurze, i na budowie - nie ma rzeczy niemozliwych dla kierownika budowy :) Tak wiec na razie opinie mam o nich dobra i oby tak pozostalo. Mimo, iz nadal kreca mi sie po mieszkaniu od czasu do czasu ich podwykonawcy by cos tam jeszcze podokanczac, klatka schodowa jest jeszcze nie skonczona, a w komorce mam od czasu do czasu nie wiedziec skad wode :( Ale wierze, ze sobie z tym poradza i juz niedlugo skoncza sie te wszystkie prace wykonczeniowe a ja ujrze akt notarialny :) Pozdrawiam, Mirek PS. Drugie mieszkanie to chyba tez u nich bym kupil... Chyba, bo ostatnio slyszalem, ze Janbud buduje rownie dobrze, ale ma o niebo lepszych podwykonawcow od wykonczeniowki ;) Wiec moze wartoby zaryzykowac... Chociaz, czy ja wiem, WPB to juz, jak dla mnie, pewny i sprawdzony developer... Odpowiedz Link Zgłoś