Gość: pogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 05:43 Muszę kupić drzwi wewnętrzne i zewnętrzne-wejściowe, gdzie najlepiej się udać? Może ktoś zna sprawdzone firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.customer.m-online.net 17.01.08, 09:19 Ja mogę zdecydowanie NIE polecić firmy galeriaDom.pl Mają swoją siedzibę we Wrocławiu przy ulicy Kłodzkiej. Obiecują termin realizacji 25 dni. Drzwi zamówiłem w sierpniu 2007, do teraz ich nie otrzymałem. Bezczelnie kłamią, nie oddzwaniają na moje telefony (mimo obietnic). Aha - pieniędzy też nie chcą oddać... Odpowiedz Link Zgłoś
artsta Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne 19.01.08, 19:03 Ja moge polecic firmę BUDUS ze Ślężnej. Kupiłem u nich drzwi wewnętrzne Porty. Przyszły w terminie, nie miałem żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.160.253.* 18.10.08, 11:35 www.impro.com.pl/. Bardzo duży wybór.Też zrobili w terminie. Montaż super.Cena bardzo dobra! Przy jednej sztuce dostałem rabat 15%. Polecam B-30 z Pol-skone www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/191 Mają najlepsze wygłuszenie na naszym rynku. 39dB!! Są przeciw-pożarowe w standarcie. Ja zamówiłem sobie z dodatkową zabudową muru jak przy ościeżnicy regulowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.160.253.* 23.10.08, 15:16 Ja kupiłem też w Impro na Gwiaździstej Wybrałem drzwi wewnętrzne firmy Lutostański. Może nie są najtańsze ale bardzo efektowne. Skrzydła jak i ościeżnice zrobione są z drewna klejonego. Zamówiłem z chowanymi zawiasami i zamkiem magnetycznym. Mają wszystkie bajery jakie sa na rynku. :) www.lutostanski.pl/cms/pl/items/index_models.php? id_items=48&id_item_parent=50 Mają też firmy Entra ,ale są wykonane z płyty MDF. Uważam że drewniane są lepsze a cena była nawet troche niższa. Obsługa w Impro super. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaS Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.chello.pl 26.10.08, 17:18 Szykam godnych polecenia drzwi zewnętrznych do naszego domku.Już się zorientowałam i wiem że kwota 3000-4000 jest konieczna żeby kupić coś dobrego. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
teraz12 Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne 09.11.08, 07:52 W Impro zamówiłam drzwi Polskone uszkodzili w transporcie a Impro załatwia reklamację w nieskończoność coż Impro pieniądze skasowało a klient niech czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 194.156.44.* 27.10.08, 09:11 Ja swoje kupiłem na Robotniczej w firmie Mata. Też okna. Mała firma ma dla klienta wiecej czasu, wszystko profesjonalnie od pomiaru do montażu. Ceny można negocjować. Tylko te terminy wyprodukowania drzwi !!!!! Ale nie można tu winić sklepu, wszędzie jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.160.253.* 27.10.08, 16:34 Ja do małych firm nie mam zaufania sklepów jak i producentów.Często po roku plajtują i nie ma się do kogo później zgłosić jak coś sie zacznie dziać z drzwiami . Reklamacja albo wymagałyby regulacji.Zero gwarancji.Nie ma to jak firma z tradycjami która jest już znana na ryku. Polecam Dierre! Solidne drzwi antywłamaniowe dużego koncernu włoskiego.Krótki terminy bo nie produkują od podstaw tylko nakładają płyciny na konstrukcje metalową. Są bardzo estetyczne nie widać że mają wnętrze ze stali. www.dierre.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:39 www.lupol.pl/ Fajne wzory, doży wybór, szeroka kolorystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.chello.pl 02.11.08, 12:21 www.fabryka-drzwi.com/drzwizewnetrznewisla.htm Bardzo dobrej jakości drzwi! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moryc Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.177.102.* 06.11.08, 09:27 A ja pozwolę nie zgodzić się z kolegą. Próbowałem kupić drzwi w Budusie i załamałem się obsługą i podejściem do klienta. W końcu kupiłem drzwi w małej firmie na Robotniczej i nie dość że dostałem lepszą cenę niż w Budusie ( pokazałem im wycenę ) to jeszcze było miło i zgodnie z moimi wyobrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.160.253.* 19.11.08, 16:34 Byłem ostatnio w Impro na Robotniczej i zostałem mile zaskoczony poświęconą mi uwagą. Pracownik przedstawił mi całą, zresztą bardzo obszerną oferte(maja na oko 80szt drzwi na ekspozycji)A ze względu na to że jeszcze nie wiedziałem na co się zdecydować, zasugerował mi drogę jaka powinienem objąć przy doborze drzwi.Handlują też podłogą ,więc przyłożyliśmy różne rodzaje próbek do drzwi żeby zobaczyć jak ze sobą współgrają.Taką obsługą naprawde mogą się pochwalić. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.160.253.* 25.11.08, 13:46 MAJĄ FAJNĄ STRONE www.impro.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 82.160.253.* 02.12.08, 13:26 > MAJĄ FAJNĄ STRONE > www.impro.com.pl/ Byłem niedawno w Impro na ul.Robotniczej mają bardzo dużą ekspozycje. Do końca roku są duże promocje (-15%)! Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat bocinana Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:51 Mój brat chyba zwariował. Nie polecamy IMPRO!! Wypisuje brednie. Nie słuchajcie go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 27 Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:33 warto zajrzec do Salonu Drzwi na Zielonogórskiej, maja najnizsze ceny i dobre terminy. www.drzwi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Król Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.tdi.tktelekom.pl 02.03.09, 15:41 Sprawdziłem... Ceny wcale nie są najlepsze. A terminy takie jak wszędzie. Pozatym mają tam tylko drzwi "tanie" czyli pięknem nie grzeszą, co mi po cenach skoro drzwi brzydkie. Forumowicze postarajcie się czasami o dokładniejsze informacje a nie pierwsze z brzegu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Polecam Lakbud na ul. Brucknera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:53 W budynku Meble Polonia. Duży wybór dobrych produktów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobe Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:00 chetnie pomoge mam maly sklep i sprzedajemy drzwi kilku firm korsal@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.chello.pl 26.01.09, 20:48 www.korona-drzwi.com/?go=katalog Naprawde robią wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-MEN Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.as.kn.pl 24.02.09, 21:42 Drodzy Państwo! Zastanawiający jest fakt, iż firma z długoletnią tradycją w sprzedaży drzwi i nie tylko, wykorzystuje między innymi to forum do darmowej reklamy. Wszystkie posty, gdzie jest podana strona internetowa impro podana przez rzekomo zadowolonych jej klientów są spreparowane. Niestety przez takie głupie wpisy takie fora, jak to nie są miarodajne i pomocne służąc, jako nośnik reklamy dla firm, które nie potrafią w inny sposób dowieść siły swojej marki. No cóż, to nie taka reklama, ale polecenie od zadowolonego klienta jest najlepszą reklamą. Pozdrawiam X-MEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.217.146.194.generacja.pl 25.02.09, 08:53 Jak ta firma oszukuje już na forum podszywając się pod klientów, to co zrobi z naszymi pieniędzmi? Gnidy powinny podpadać już pod paragraf za wprowadzanie w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 62.87.130.* 15.03.09, 12:08 Ja kupowałam w Impro przed laty i kupiłam też niedawno.Za każdym razem byłam zadowolona. Moi znajomi, którym tą firme poleciłam też nie mieli zastrzeżeń. Szef firmy montażowej pan Szurko jest rewelacyjnym fachowcem. Według X-MEN jeżeli ktoś poleca firme, a nie pisze o niej źle, to może to tylko być jej przedstawiciel. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 23:07 hhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 23:17 Ja kupowalem drzwi 4 razy-na strych, piętro ,parter a ostatnio zamówiłem zewnętrzne wejściowe i do kotłowni.Za każdym razem zaglądałem do tego sklepu, ale nigdy nie skorzystałem. Nie wchodząc w szczegóły-zawsze były lepsze oferty.Wenętrzne kupiłem m.inn polskone w Budusie, a zewn. na razie mam zamówione z Gerdy od autoryzowanego montażysty, który pośredniczy w zakupie-taniej 15 % różnicy na Vat. PS Te 15 % w Impro wisi od lat- są nieuczciwi, mówią że dają 15 % rabatu, ato po prostu różnica na Vat w przypadku sprzedaży z montażem- a przy okazji część z tej różnicy biorą dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: *.veritydevelopment.com 25.02.09, 14:24 Na pewno nie polecam IMPRO! Zamówiliśmy tam drzwi 30 listopada 2008 i do dziś jednych z czterech nie mamy. Okazało się, ze wysłali błędne zamówienie - drzwi lewe zamiast prawych - i teraz czekamy na realizację reklamacji. Jakaś paranoja! Drzwi będą moze za 12 tygodni - tak powiedział mi pracownik, sami się pomylili a ja mam przez to tyle czekać a zapłaciłam oczywiście dawno całą kasę. Mieszkanie chcę wynająć i muszę czekać aż łaskawie je przyślą. W dodatku 2 tyg po złożeniu reklamacji jak zadzwoniłam do salonu, to pracownik powiedział, ze kolega zapomniał zamówić nowych drzwi i zaraz je zamói. No jaja jakieś. Polecem Bel - Pol - drzwi Polskone i Porta w 5 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Bonik Re: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne IP: 194.156.44.* 05.03.09, 17:59 Impro, nie polecam. Najlepsza obsługa w Lakbudzie lub w Mata na Robotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: tylko nie lakbud IP: *.as.kn.pl 08.04.09, 12:57 zamowilam drzwi wejsciowe i pokojowe lacznie cena ponad 6000. nie dosc ze ciagle zwlekali z realizacja zamowienia - prawie pół roku czekalam na montaz. wprowadzalam zmiany do zamowienia , wtedy czeka sie od nowa, ale mimo to przekroczyli o wiele dni drugi termin. po drugie moje drzwi pokojowe w cenie 3k, za tą cene na prawde mozna wymagac. a oni nie dosc ze zle zamontowali, krzywo . z jednej strony bardziej zachodza do srodka niz z drugiej.i to o ladnych pare centymetrów, a od spodu sa uszkodzone. i jescze pare innych drobiazgów. gdyby chociaż raczyli odpowiedziec na moje zgloszenie reklamacyjne. juz raz sie przypominalam, obiecali sie skontaktowac, ale nadal nic. czekam juz 4 tygodnie. :/ jeszcze sie nie spotkalam z tak zla obsluga jak u nich. zdecydowanie nie polecam/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: tylko nie lakbud IP: *.as.kn.pl 08.04.09, 13:00 chodzi o Lakbud jak ktos sie nie dopatrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Klient ma zawsze rację... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:09 Klientka zamówiła u nas drzwi w połowie roku 2008, przez trzy miesiące wstrzymywała zamówienie bo nie mogła się zdecydować jaki kolor wybrać. Pomimo kilkukrotnych monitów z naszej strony o dokonanie wyboru nic się nie działo. Klientka wielokrotnie zmieniała wersję zamówienia ingerując w sprawy techniczne. Przy montażu okazało się, iż decyzje podjęte przez klientkę były błędne. Ściany (stare budownictwo) były bardzo krzywe. Drzwi zostały zamontowane zgodnie ze standardem dotyczącym takich uwarunkowań. Przy montażu nie stwierdzono uchybień montażowych ani produktowych. Na protokole nie wpisano żadnych uwag negatywnych. Na pisemną reklamację odpisałem w terminie i wytłumaczyłem poszczególne rozwiązania. Wystawianie tekiej opini godzi w nasze dobre imię. Na pewno na nią nie zasłużyliśmy. Podczas montażu staraliśmy się wyeliminować błędy poprzednich ekip tak aby klient nie ponosił dodatkowych kosztów. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. P.S. Nigdy nie zostawiamy spraw nie załatwionych. Staramy się aby klient był zadowolony i polecał nas jako firmę solidną. W roku 2008 terminy wynosiły 4 miesiące (w zamówieniniach bez wprowadzanych zmian był dotrzymywany w 95%), w tym roku drzwi robimy w 2 miesiące i ten termin jak narazie dotrzymujemy w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shaq Re: Klient ma zawsze rację... :( IP: *.chello.pl 18.04.09, 23:09 A u mojego znajomego reklamacja na drzwi zewnętrzne LUPOL ciągnie się już tygodniami. Zamawiał w firmie o której wspominał X-MAN, ale Pan Sebastian coś niemrawo się tą sprawa zajął od samego początku. Teraz kolega żałuje, że nie kupił drzwi Cala obok w firmie dając się namówić na produkt, który nie spełnia norm stawianych przed drzwiami zewnętrznymi. A niby zamek czteropunktowy w Lupolu miał zapewnić, że się nie wypaczą, i co... Cal pomyślał i dając zamek listwowy (trzypunktowy) wstawia w ramiaki pionowe po dwa profile aluminiowe na stronę, aby zapewnić większą sztywność skrzydła. Decydując się na drzwi drewniane należy pamiętać, że jest to produkt naturalny, dlatego ma prawo pracować, ale oczywiście bez przesady, żeby mysz nie przechodziła pomiędzy zamkniętym skrzydłem, a ościeżnicą. Sam zamek listwowy nie usztywni skrzydła, lecz nawet może (jak stało się u mojego kolegi) uniemożliwić otwarcie drzwi. Skrzydło podczas ich pobytu na wczasach się wypaczyło na tyle, że te 4 rygle zamkowe zablokowały się w ościeżnicy i trzeba było wchodzić do domu przez garaż. Ale cóż, pewnie nie tylko Impro ma takie problemy z Lupolem. Każdy nawet najlepszy produkt ma prawo się popsuć, ale co potem? A tej Pani życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu, bo widzę że firma jest chętna do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
beton2007 Re: Klient ma zawsze rację... :( 21.04.09, 01:04 widać, że ten wątek to wciskanie kitu przez lakbud, że niby fajna firma a na każdym kroku walą lipę i ściemę. Z daleka śmierdzi, pracownicy siedzą na forum i jadą z wpisami sami dla siebie - Panowie dajcie na luz (w domuku macie net-a z upc a w pracy neostradę). Parzycie temat na maxa - klienci się z was śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-MEN Re: Klient ma zawsze rację... :( IP: *.tdi.tktelekom.pl 21.04.09, 08:13 Betonku2007, poniżej cytuję Twoją wypowiedź z innego forum, skąd wynika że Ty pracujesz w Impro. Nie wciskajcie ludziom kitów, a te przepychanki to sobie róbcie w piaskownicy. Tutaj chodzi o rzetelną pomoc ludziom, którzy jej potrzebują, a jeśli to do Was jeszcze nie dotarło, to dajcie sobie na razie na wstrzymanie. Re: BUDUS na Ślężnej beton2007 20.03.08, 10:45 Odpowiedz polecam wizytę w www.impro.com.pl/ obsługa ok nie żenią ściemy :-) mają b.szeroki wybór drzwi ( są na Robotniczej lub Gwiaździstej ) Jakbyś nie wierzył, to masz jeszcze link do tej strony i spadaj stąd. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=59730935&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś