Gość: olaf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 20:16 czy ktoś słyszał o tym developerze i co do tej pory zrealizował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nom1 Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:42 niestety nie!widziałem tylko wizualizację,żadna rewelacja i jeszcze koszmarna lokalizacja-budynek bezpośrednio przy głownym,ruchliwym skrzyżowaniu osiedla,z jednej strony Parafialna,która ma połączyc Ołtaszyn z Buforową,z drugiej przelotowa,b.ruchliwa Grota Roweckiego.Na Wojszycach i Ołtaszynie jest b.dużo ładniejszych i fajniej położonych inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:34 jeszcze nic nie zrealizował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 22:22 o co chodzi z tą inwestycją na Grota?na stronie developera można przeczytac o rezerwacjach-może odezwie się ktoś kto dokonał już rezerwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony klient Re: sokolowski-inwestycje IP: *.telsat.wroc.pl 09.03.08, 20:53 koszmar!!! biuro sprzedazy miesci sie w baraku rozpadającym sie własnie na tej działce.... podobno cieszy sie powodzeniem taki wniosek po rozmowie z włascicielem która odbyła się na klepisku przed owym barakiem ale moja rada OMIJAC Z DALEKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 00:33 a dowiedziałeś sie jakiś szczegółów?zastanawia mnie fakt,że do sprzedaży wystawiają tylko IiIIp/jaki jest ich dorobek,gdzie budowali?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: sokolowski-inwestycje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.08, 21:45 chciałbym się dowiedzieć kim jest osoba, która zarezerwowała lokal: nr 16 86,00 3 1 rezerwacja 717756 chodzi, mi jaka grupa wrocłąwian to robi, czy to są ludzi bardzo majętni z ogromnymi pieniędzmi czy zwykli wrocłąwianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 00:37 ludzie z wielkimi pieniedzmi nie inwestują w taką beznadzieję i takiego niepoważnego developera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizz Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 00:51 a co chcesz odkupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tela Re: sokolowski-inwestycje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.08, 09:15 ..to mi się udało kupiłam w 2005 roku za 390 000 tys. wrocław terenowa szereg 150 m2.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sokolowski-inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 11:14 jasne!ale Terenowa to inwestycja poważnego developera,a nie pana z szopy Odpowiedz Link Zgłoś