Dodaj do ulubionych

poznam faceta z sepolna biskupina itp

IP: *.ppp.get2net.dk 27.08.03, 19:54
uwielbiam te okolice czy jest jakis facet ,ktory mieszka w tych
stronach.chetnie wybralabym sie na spacer w okolice dawnego kina swiatowid
np...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pozieduwac Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 26.09.03, 12:53
      Hmm miesiac czasu... Wynika z tego ze:
      - albo niema tu facetow :P
      - albo aura kolo kina swiatowid jest taka przerazajaca iz
      przeszyla ich mezne serca na wskros (z widocznym skutkiem) :P

Pozdrawiam
    • Gość: andzia Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.pop.e-wro.net.pl 28.09.03, 18:11
      ja znam superowego faceta z tego osiedla byl moim facetem ale teraz jest u mnie
      spalony ha ha a czemu akurat faceta z tego osiedla?
      • Gość: andzia Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.pop.e-wro.net.pl 04.10.03, 19:04
        o bardzo ciekawe znalazl sie facet z biskupina ale ivana lepiej uwazaj tam
        jest duzo zakamarkow :)
        • Gość: Pozieduwac Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 22:28
          oj zakamarkow jest bardzo duzo... moze lepiej pospacerowac nad Odra (po
          walach), po parku. I wogole trzymac sie jakis publicznych miejsc... ;)

/swoja droga co ty tam widziasz andzia w tych zakamarkach :>>>/

PozdrOOfki
    • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 29.09.03, 18:33
      Facet z Biskupina wita i pozdrawia ;-)))
      • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 30.09.03, 22:06
        bardzo sie ciesze mam nadzieje ze mnie nie zamordujesz nad Odra;)
        • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 04.10.03, 19:58
          Ja nie morduje, moge najwyzej dotkliwie pokasac :->
          • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 09.10.03, 18:15
            ok zgadzam sie ale tylko w tamtych okolicach;)najlepiej na tle tych ruin kolo
            tego mostu czy sluzy na Odrze ,moze juz je odbudowali?moze tez byc kolo barakow
            nad odra albo na tylach zoo.
            • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 11.10.03, 11:25
              :-)))
            • Gość: andzia Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.10.03, 19:45
              na tylach zoo??? Ivana ale z Ciebie romantyczka:) :) :)
              • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 11.10.03, 22:28
                Hi hi hi :-))))))))))
                • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 12.10.03, 10:02
                  na tylach zoo zawsze bylo szczegolnie ladnie!
                  • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 14.10.03, 16:21
                    tak - było...
                    • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 14.10.03, 17:14
                      podczas ostatnich wakacji widzialam ze wybrzeze jakos ugladzili ale te
                      romantyczne krzaki nad Odra zostaly.... ech to byly czasy!
                      mam slabosc do tych terenow,a znacie budke z lodami u wylotu jednej z ulic na
                      kolo poczty,lody nic szczegolnego ,ale zawsze mnie tam ciagnelo.lubie tez
                      stadion olymipijski i zajezdnie 17 stki.
                      • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 14.10.03, 20:38
                        Dokladnie u wylotu Orlowskiego. Zawsze byly niezle - oj kupowalo sie wracajac z
                        podstawowki ;-)))
                        • Gość: Pozieduwac Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 15.10.03, 09:39
                          ...nadal sa to jedne z moich ulubionych lodow :)
                          • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 15.10.03, 17:18
                            w tamtym roku w lecie byly mleczno -jagodowe, w tym roku tylko mleczne ale
                            i tak dobre.jak sie idzie ta ulica na ktorej sa lody ,az do Odry miedzy
                            domami, to sie dochodzi do Malczewskiego?mialam tam nad Odra dwoch kolegow
                            Eryka i Tomka ,to bylo z 15 lat temu.
                            • Gość: Pozieduwac Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 16.10.03, 11:36
                              /Ja jadam tylko mleczne./
                              Idziesz jedzac swoje ulubione lody ul.Orlowskiego skrecasz w prawo ul.Braci
                              Gierymskich i najblizsza po lewej to ul.Malczewskiego.
                              Sadze ze masz spore szanse ich spotkac... Powodzena :)
                              • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 16.10.03, 19:40
                                po kolegach z czasow gdy jezdzilam na kolonie letnie pozostaly tylko mgliste
                                wspomnienia...wcale ich nie szukam ,podobaja mi sie okolice gdzie
                                mieszkali ,dzieki nim lepiej je poznalam, poniewaz pochodze z odleglej
                                dzielnicy Krzyki:)czy lody otwarte sa rowniez w zimie ?niestety nie moge
                                sprawdzic w najblizszym czasie:(
                                • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 17.10.03, 10:24
                                  Niestety nie - otwieraja je tylko "w sezonie". :-(
                                  • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 18.10.03, 10:15
                                    pamietam na Bacciarellego miedzy blokami Cyganie mieli swoje baraki ,lubilam
                                    ich obserwowac. teraz tam chyba buduja kosciol?
                                    • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 18.10.03, 17:29
                                      Budowa kosciola dobiega juz konca. Powstala nowa parafia pw Sw. Faustyny i juz
                                      regularnie sa msze sw. Jeszcze pozostala kwestia dopracowania wnetrza, no i
                                      budowy plebanii. A barakow to juz nie ma z 10 lat!

Pozdrowionka!
                                      • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 18.10.03, 23:29
                                        no to widze ze jestem calkiem nie na biezaco jezeli chodzi o Biskupin;(
                                        mieszasz w tych blokach na Baciarellego ?
                                        • dr_jekyll Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp 20.10.03, 11:18
                                          Gość portalu: ivana napisał(a):

> no to widze ze jestem calkiem nie na biezaco jezeli chodzi o Biskupin;(
                                          > mieszasz w tych blokach na Baciarellego ?

Nie. Mieszkam niedaleko Spółdzielczej... :-)))
                                      • Gość: ivana Re: poznam faceta z sepolna biskupina itp IP: *.ppp.get2net.dk 18.10.03, 23:32
                                        no to widze ze jestem calkiem nie na biezaco w temacie Biskupin...dobrze ze
                                        chociaz budki z lodami nie rozebrali;)
                                        pozdr!
                                        • Gość: ivana odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 20.10.03, 11:39
                                          niedaleko Spoldzielczej ,chyba kolo zajezdni autobusowej?
                                          moze to glupio brzmi, ale to wlasnie to czego szukalam ;)
                                          • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 20.10.03, 23:45

> niedaleko Spoldzielczej ,chyba kolo zajezdni autobusowej?
                                            > moze to glupio brzmi, ale to wlasnie to czego szukalam ;)

To milo, ale:
                                            - nie ma tu zajezdni autobusowej, jest tramwajowa jakies 3 przystanki w strone
                                            centrum
                                            - ul. Spoldzielcza leci od poczty do kosciola sw. Rodziny, ja mieszkam na
                                            jednej z rownoleglych ;-)

Pozdrowionka
                                            DrJ
                                            • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 22.10.03, 22:04
                                              no to widocznie mi sie pomylilo z zajezdnia 145 autobusowa ,ale to nie
                                              przeszkadza aby Ciebie blizej poznac.znales moze Anke Prokopow mieszkala w
                                              tamtych okolicach?
                                              pozdr.ivana
                                              • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 22.10.03, 23:57
                                                Niestety nie znam :-(
                                                • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 23.10.03, 16:20
                                                  ok ona ma ok 33 lat wiec byc moze to nie Twoja generacja,poza tym wyjechala do
                                                  Wloch pare lat temu.jezeli masz ochote to napisz ayme@ofir.dk bo tutaj nieraz
                                                  zapominam zagladnac
                                                  pozdr!
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 23.10.03, 22:44
                                                    Fakt - 12 lat starsza ;-) Chociaz z twarzy znam wielu ludzi, ale za diabla nie
                                                    wiem jak maja na imie hi hi!

Pozdrowionka :-)))
                                                  • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 24.10.03, 23:00
                                                    no to niestety za mlody jestes na spacery po Biskupinie ze mna bo ja mam 30 ;(
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 25.10.03, 13:07
                                                    Mowi sie trudno, i zyje sie dalej. Wczoraj Biskupin padl ofiara -5cio
                                                    stopniowego mrozu, trakcja tramwajowa nie wytrzymala i sie zerwala. No coz -
                                                    ciezko bylo leciec na zajecia na wlasnych nogach przed 8 rano, acz z drugiej
                                                    strony stwierdzilem, ze do klinik nie jest jednak tak daleko ;-)

Pozdrowionka
                                                    DrJ
                                                  • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 25.10.03, 15:02
                                                    pewnie ze niedaleko ,czy zamierzasz zostac doktorem?;)ja jestem pielegniarka
                                                    wyksztalcona w szkole na Bartla kolo ZOO,stad tez po czesci moje wspomnienia.
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 25.10.03, 18:46

> pewnie ze niedaleko ,czy zamierzasz zostac doktorem?

Jak najbardziej tak - jestem na IIIr. wydz lekarskiego :-))))

>ja jestem pielegniarka wyksztalcona w szkole na Bartla kolo ZOO,stad tez po
                                                    czesci moje wspomnienia.

Super! Okolice Bartla tez znam - nieraz z "dwojki" wracalem tamtedy do
                                                    tramwaju. Przyjemna okolica :-)
                                                  • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 26.10.03, 09:39
                                                    mialysmy wf na waszym boisku i rozpoczecie roku w waszej auli bo w naszej
                                                    bylo za malo miejsca.podobno wasza szkola miala byc w ksztalcie swastyki ,ale
                                                    nie zdazyli zbudowac.a moja szkola to stary szpital prowadzony przez siostry
                                                    zakonne przed wojna.byl to super budynek pelen tajemniczych zakatkow,stara
                                                    winda,i dziwnych klas z podwojnymi drzwiami lub polokraglych.pracownie
                                                    pielegniarska mialysmy na gorze w dawnych salach operacyjnych-bylo to wszystko
                                                    razem b.ciekawe.nie mowiac o codziennej drodze do szkoly przez most grunwaldzi
                                                    i zwierzyniecki -bardzo to lubilam.
                                                    jakiej specjanosci lekarzem chcesz zostac?
                                                    pozdr.
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 26.10.03, 10:40

> mialysmy wf na waszym boisku i rozpoczecie roku w waszej auli bo w naszej
                                                    > bylo za malo miejsca.podobno wasza szkola miala byc w ksztalcie swastyki ,ale
                                                    > nie zdazyli zbudowac.

Tez o tym slyszalem, ale to tylko plotka. Szkole wybudowano w 1929, wiec na 4
                                                    lata przed dojsciem Hitlera do wladzy - nikomu o budowaniu czegokolwiek w
                                                    ksztalcie swastyki jeszcze sie wtedy nie snilo.

> jakiej specjanosci lekarzem chcesz zostac?

Jeszcze nie wiem. Mysle o czyms zabiegowym. Moze chirurgia? Mam jeszcze czas na
                                                    zastanowienie ;-)

Pozdrawiam! :-)))
                                                  • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 27.10.03, 17:40
                                                    zostan hematologiem ,chirurdzy to rzeznicy-tzn tak mowia o nich. ze swastyka
                                                    nie wiem na pewno wiem ze po wojnie bylo pelno pomocy naukowych w waszym liceum
                                                    i np narzady w formalinie i inne podarowali naszej szkole.
                                                    pozr;))
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 27.10.03, 18:40

> zostan hematologiem ,chirurdzy to rzeznicy-tzn tak mowia o nich.

Z obserwacji wiem, ze anatomopatolodzy to rzeznicy ;-]

> ze swastyka
                                                    > nie wiem na pewno wiem ze po wojnie bylo pelno pomocy naukowych w waszym
                                                    liceum
                                                    >
                                                    > i np narzady w formalinie i inne podarowali naszej szkole.

O tak. Niemcy lubowali sie w robieniu preparatow. No ale przynajmniej mamy sie
                                                    na czym uczyc hi hi!

Pozdrowionka!
                                                  • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 28.10.03, 15:19
                                                    maz mojej kolezanki to chirurg ,ciezko przezyl gdy musial pierwszy raz obciac
                                                    pacjentowi noge.widzialam tez jak chirurg nacinal ropiejaca odlezyne na zywca
                                                    zeby wyszla ropa na internie ,bo inny lekarz nie chcial ,uheeee lepiej zostan
                                                    psychiatra !
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 28.10.03, 17:17
                                                    No takie sa niestety przyjemnosci tego zawodu. Ale najbardziej przykra jest
                                                    chyba onkologia dziecieca. Mam tam teraz zajecia z pediatrii...

Pozdrawiam i zycze zdrowia :-)))
                                                  • Gość: ivana Re: odp do CIEBIE IP: *.ppp.get2net.dk 28.10.03, 21:24
                                                    mialam kiedys praktyki na nefrologii dzieciecej na Curie -sklodowskiej chyba
                                                    tez kliniki nie wiem to bylo z 10 lat temu .na onkologi pracowalam ale na
                                                    doroslych( hematologia) ,duzo bialaczek i myolomatosa nie wiem co to jest po
                                                    polsku.
                                                    pozdrawiam i zycze Ci powodzenia i sily zeby przez to wszysko przejsc.
                                                  • dr_jekyll Re: odp do CIEBIE 29.10.03, 12:00
                                                    Dzieki! :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka