Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:38 Szukam osób które kupiły mieszkanie w Siechnicach od dewelopera architect21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 15:28 to pierwsza znalazles, jest nieciekawie u nas 5 ludzi pracuje na budowie termin zbliza sie. a my jestesmy w czarnej dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 15:30 znaczy sie znalazlas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a4 Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=186&w=41035517&wv.x=2&a=77926775 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 18:05 A4 o co chodzi z tym linkiem? nic tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A4 Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:12 to jest odnośnik do tego co pisałem na forum Iwin, dla tych którzy nie czytali tam mojej wypowiedzi. Chodzi o to by było nas jaknajwiecej. Moj GG 10621354 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.centertel.pl 07.04.08, 20:39 Ludzie, jak możecie to uciekajcie od tego developera!!! W czerwcu miałem kupić mieszkanie w Iwinach. Nie kupiłem i teraz nie załuję. W tym roku będą duże roszady na rynku developerskim. Odpadną najsłabsi i nierzetelni, a do takich niestety zalicza się Architect 21. Iwiny sa budowane za wasze pieniądze. Pomyślcie kto złoży się na wybudowanie Siechnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 23:12 Mam nadzieje ze sie mylisz! niedoszli sasiedzi musimy sie spotkac! moj gg 213959 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.centertel.pl 10.04.08, 23:36 po co? musicie zwiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.08, 08:38 cos mało nas :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hornet Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.08, 22:35 co tak malo nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 19.04.08, 09:14 halllloooooo odezwie sie ktos? czy tylko 3 osoby kupiły w siechnicach mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 17:03 Jaka to jest ulica inwstycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.08, 17:48 Energetyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.08, 22:56 Witam wszyskich nosze sie z zamiarem kupna mieszkania u tego dewelopera .I prosilbym o jakies informacje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.08, 17:49 Strona tez zostala zaktualizowana:/ nasza budowa ma sie zakonczyc koniec 2008 r czyli przesuniecie juz polroczne:( Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.jpk Re: inwestycja w Siechnicach architect21 12.05.08, 21:53 zawarłem umowę miesiąc temu i dostałem termin na koniec roku Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.krr Re: inwestycja w Siechnicach architect21 12.05.08, 22:07 Z tego co widzę buduje powoli, ale bardzo ładnie wystarczy pojechać na Iwiny a ogródki po prostu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.lanet.net.pl 15.05.08, 20:34 gosc.jpk, gość.krr Kupiliście już drugie mieszkanie u tego dewelopera czy aż tak jesteście zainteresowani jego inwestycjami... Odniosłam wrażenie, że swego czasu (półtora roku temu) zabieraliście głos w temacie Iwin! Podstawiani amatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chetny Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.08, 08:07 zdecydowalem sie,mysle ze to bedzie dobry wybor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A4 Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:33 Cześć wszystkim,ostatnio od trzech tygodni odwiedzam cyklicznie budowę, raz dwa razy w tygodniu, i robię zdjęcia, niewiem co o tym myśleć, bo zdjęcia się niczym nie różnią, szukam zmian tak jak w zgadywance pt. "znajdż trzy szczegóły różniące te obrazki", NIESTETY BRAK ZMIAN!!! rozmawiałem w zeszłym tygodniu z Panem Andrzejem, powiedział, że 14.05 będą wylewać beton, mamy 22.05 i nic. Szczerze mówiąc budowa wygląda jak opuszczona, a termin w mojej umowie to koniec sierpnia.... brak słów na to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 08:49 Gratulacje z powodu wyboru inwestycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 25.05.08, 19:28 abc jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj!!! takie dopiepszanie nam w niczym nie pomaga!!! kiedy wybieralismy ta inwestycje nie bylo zadnych spoznien komentarzy itp. a teraz ??? no cóż..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.centertel.pl 25.05.08, 20:39 muminek, nie jest prawdą co mówisz. "wzorcowa" inwestycja na iwinach ciągnie się już chyba ze dwa lata i każy, kto choć trocę interesował się rynkiem mieszkaniowym mógł sobie na jej przykładzie wyrobić zdanie o deweloperze i jego sposobie działania. na którymś z for dot. siechnic, ktoś prorokował, że to za wasze pieniądze kończone są iwiny. wcale więc nie dziwi mnie obsuwa siechnic. życzę wam, żebyście w ogóle doczekali się swoich mieszkań - choć uważam, że macie to wszystko ( na razie tylko opóźnienie) na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 25.05.08, 23:28 wiesz ann jak ja sie zaczolem interesowa ta inwestycja a jest to przeszlo rok to nic jeszcze niepokojacego z tego nie wynikalo, po drugie jakbym mial gore siana i nie liczylbym sie z kasa to na pewno wybralbym inna lokalizacje i innego dewelopera ale niestety za 250tys zl stac by mnie bylo na kawalerke o niespelna 30m.A i jeszcze jedno ieszkanie to bylo szukane kiedy był najwiekszy bom i ceny sie zmienialy z tygodnia na tydzien. Zobaczymy co czas przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: 157.25.9.* 26.05.08, 13:32 jestem szczerze po Waszej stronie i 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 12:04 Witam!jestem jedna z tych "szcześliwych"(SIC!) osób,które skusiły sie na zakup m3 w Siechnicy i nie jedyną,która zaczyna żałowac swojej decyzji!!!!!!!!!!!Nic nie budują!!!Godne pożałowania!!!! Pozdrawiam przyszłych sąsiadów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A4 Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:02 Cześć wszystkim, we wtorek został wylany strop pod pierwszą kondygnacje, byłem około godziny 18 trzech panów polewało beton wodą, może wkońcu coś drgnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.06.08, 10:49 czesc A4 ja tez bylem na budowie teraz 2 tygodnie musi sie zawiazac a pozniej zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.06.08, 17:46 Ronin sam sobie szkodzisz tymi stwierdzeniami nie bedzie tak zle trudno trzeba czekac,byle do świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 14.06.08, 09:01 Czy myślisz,zakładając że developer rzuci teraz "pracowników"na budowe i "chłopaki" wybudują nasze m3 w 6 miesięcy pod klucz,jak w ciągu 8 miesięcy nie potrafili wyjśc z "dołu"?!Dla przykładu obok mojego obecnego miejsca zamieszkania powstaje budynek podobnej wielkości i ilości lokali.Kończą go w środku,a zaczeli go budowac w STYCZNIU!!!Chyba jako klient mam prawo byc "LEKKO"zdenerwowany,że za moje fundusze kończona jest inna inwestycja developera [Iwiny?!].Pozdrawiam wierzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.08, 10:38 masz racje ja tez jestem zly bo myslalem ze bede mogl juz we wrzesniu zamieszkac w swoim mieszkaniu,ja jeszcze poczekam do konca sierpnia jak to sie nie ruszy no to bedzie trzeba interweniowac, oddanie ma byc na koniec roku mysle ze jest na to szansa w koncu to tylko jeden budynek i tylko 25 mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.08, 23:20 Co nowego w Siechnicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.08, 18:50 challlllllooooo! ktos sie tu pojawia czasem? co słychac na budowie w Siechnicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 27.06.08, 13:01 Chyba wszyscy zwątpili na dokończenie inwestycji na czas i pojechali na wakacje!Byłem w zeszłym tygodniu na budowie:LIPA!W takim tempie to sobie sam wybuduje Swoje piętro! P.S.W tym tygodniu nie byłem w Siechnicy,może ruszyli z koksem!!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.08, 15:07 buchchcaaaa, już napewno "ruszą z koksem" - przecież oni forsy nie mają na ukończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 28.06.08, 22:30 To zabierzemy Iwinom.Przecież i tak budują za naszą Kase!!! Pozdrawiam.Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 29.06.08, 21:13 Byłem na budowie.TRAGEDIA!!!Wszyscy w około kończą budowy a u nas .......!!!Już się nawet nie chciało mi się wkur.... jak zobaczyłem,że nic ale to nic nie robią!!!Warto rozważyc zakup mieszkania u innego developera.Szkoda czasu na rozmowy,prośby.I tak będą budowac jak będą chcieli.O przepraszam, jak będą mieli kase.Bo wygląda,że po prostu brak im pieniędzy na kontynuowanie budowy.Pozdrawiam. P.S.Czy ktoś ostatnio rozmawiał z p.Andrzejem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 01.07.08, 23:10 panie Andzreju jest pan w miare aktywny na forum Iwin a czy na naszym moglby pan cos napisac kiedy do jasnej cholery cos ruszy u nas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 19:21 A co chcecie od niego usłyszeć? Rok temu miałem kupić mieszkoanie w Iwinach. Nie kupiłem, bo developer wydał mi się niewiarygodny. Rezygnujcie z tego developera i nie łudźcie się, że dotrzyma obietnic. gb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.08, 22:22 Zal mi troche tych co wsadzli pieniadze, a teraz sie stresuja czy cos wybuduja czy nie.zycze wam jak najlepiej ludziska, ale obawiam sie, ze szybko z rynku wypadnie kilku developerow, ktorzy funkcjonowali na rynku tylko dzieki hossie.Przy troche gorszej koniunkturze rynek szybko zweryfikuje ich umiejetnosci biznesowe. Wedlug mnie nalezy kupowac teraz tylko gotowe mieszkania.Niech deweloper ponosi ryzyko inwestycyjne,a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.ha.pwr.wroc.pl 21.07.08, 22:11 też się kiedyś zastanawialiśmy nad kupnem mieszkania od Architecta nawet bylismy na wstepnych rozmowach i "rezerwacje" mielismy...ale nie wiem w sumie jak to sie stało ze ostatecznie sie wycofalismy i kupilismy mieszkanie od developera który finalizuje juz kolejny budynek na swoim osiedlu w Siechnicach- 100 mieszkań- ciągle jest kilka wolnych i kolejna inwestycja sie rozpedza.Zawsze jak jedziemy do Siechnic ogladac nasze nowe mieszkanko przejezdzamy obok inwestycji p.Andrzeja i dziękujemy Bogu ze nas to ominęlo. Współczuję serdecznie, ale badźcie dobrej mysli...a nóż widelec...nam ktoś mówił że opóźnienia w budowie na ul.Energetycznej wynikają z problemów z wodą gruntową która podeszła za wysoko i chłopa zalało, nie wiem czy jakoś z tego wybrnął bo miały byc garaże podziemne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:40 witam. w tym tygodniu ponoc maja byc juz materialy sciagniete z niemiec i robota ma ruszyc, prace poruszaja sie w iscie zółwim tempie mijmy nadzieje drodzy sąsiedzy ze jakos to sie wszystko juz pozytywnie potoczy:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:44 a i jeszcze jedno pytanie ilu nas sąsiadów jest naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.171.16.26.crowley.pl 04.08.08, 13:50 słyszałem , że kupionych jest połowa mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.08, 15:48 to to ja tez slyszalem ale jakos nikt sie nie kwapi zeby cos naisac na temat budowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 04.08.08, 18:29 Witam sąsiadow!!!Panowie? o tych materiałach ja słyszałem jakiś miesiac temu!!!!!!!!!!!Krew człowieka zalewa!!!Jakby najwiekszym sukcesem developera bylo właśnie "załatwienie" materiałów.Jego zasr...... obowiązkiem jest byc przygotowanym do inwestycji!!! Specjalnie nie jeździłem na budowe,żeby się nie denerwowac[po kolejnych zapewnieniach wielce szanownego Developera,że ruszą z kopyta]. Szkoda słów.POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 23:16 czyli wszyscy wiedza to samo tylko to ruszanie z kopyta jakies takie cienkie niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.08, 08:40 można sie jeszcze wycofać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.171.16.26.crowley.pl 05.08.08, 11:31 myśle ,że nie ma szans, bo on nie ma kasy , by oddać. Ale jestem dobrej myśli , ci iwin doczekali się .... Odpowiedz Link Zgłoś
jotde2 Re: inwestycja w Siechnicach architect21 05.08.08, 12:37 > myśle ,że nie ma szans, bo on nie ma kasy , by oddać. > Ale jestem dobrej myśli , ci iwin doczekali się .... pewnie sie doczekają ale kasa na dokończenie iwin moze pochodzić od waszych wpłat ? a skąd weżmie kase na budowe waszych ? no chyba że jeszcze niewiele wpłaciliście ? ile % wartosci wpłaciliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.08, 14:26 mysle ze tak jak u nas czesc ludzi widzac opoznienie zablokowalo transze i teraz po oddaniu w koncu mieszkan poprzelewaja kase na konto dewelopera i moze u nas sie w koncu cos ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.171.16.26.crowley.pl 06.08.08, 13:06 A co to za taki "jotde2" , który nam tak dobrze życzy ?? I czemu tak wypytuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 18.08.08, 21:12 HALO!!!!!!!!Zbliża się 31 sierpnia-ktoś coś coś wie na temat etapu zakończenia inwestycji?????Dajcie znac.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.08, 23:27 ja bylem 2 dni temu na budowie , porażka nic kompletnie nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.08, 09:18 Jeżeli ktoś pisze, że kompletnie nic się nie dzieje, musi załozyć okulary lub robić zdjęcia i szukać różnic. Bardzo wolno im idzie, ale zmiany są widoczne, chociaż nie ma co się łudzić, że mieszkania będą w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.171.16.26.crowley.pl 19.08.08, 11:36 Ja myślę , że w tym roku mogą wybudować , ale wykończenie im zajmie do końca marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.08, 19:22 >Jeżeli ktoś pisze, że kompletnie nic się nie dzieje, musi załozyć >okulary lub robić zdjęcia i szukać różnic. Bardzo wolno im idzie, >ale zmiany są widoczne, chociaż nie ma co się łudzić, że mieszkania >będą w tym roku. nana jezeli ty uwazasz ze to co sie dzieje na budowie jest ok. to cos z toba nie tak! Zobacz w umowie na kiedy masz odbiór mieszkania, budowa bez zadnych przyczyn stoi w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 19.08.08, 19:52 podpisuje się pod wnioskiem!!!!!Tylko ślepy widzi różnice!!Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 19.08.08, 19:58 Jeśli chodzi o zmiany na budowie to "nanie" chodziło chyba o poziom wody w garażach!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.08, 20:30 dobrze napisane hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.08, 20:32 Aczkolwiek wiem ze to nie jest smieszne, trzeba czekac te 90 dni ktore sa w umowie a potem trzeba dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 23:36 i na co chcesz czekać? przestań się łudzić. w przyszłym roku nie ma szans na zamieszkanie. bo niby jakie widzisz powody aby tak się stało??? Priorytetem są iwiny. jest tam kolosalne opóźnienie, a i tak mieszkańcy iwin mają szczęście, że będzie tam mieszkał właściciel firmy developerskiej. Ludzie obudźcie się!!! miałem kupić w czerwcu 2007 roku mieszkanie w iwinach. rozmawiałem z p. andrzejem - zapewniał mnie ża skonczy inwestycje w sierpniu 2007 (to rok temu). mamy sierpien 2008 a nik jeszcze nie odebrał kluczy. w tym czasie za wartość mieszkania 2 poziomowego w iwinach wybudowałem dom - 3,5km od rogatek wrocławia, działka 11,5ar zrobicie jak uwazacie. moze to brutalne ale nie jest mi zal ludzi ktorzy nie wyciagaja wnioskow z bledów innych. macie ogromną lekturę z iwin. poczytajcie i jeszcze raz zastanówcie się nad decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.magma-net.pl 06.09.08, 10:31 Widziałem postępy budowy.Porażające!!!!!!!!!!!!!!Termin minął i nic. Czy miał ktoś z sąsiadów kotakt z p. Andrzejem?!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 12.09.08, 20:34 witam wszystkich! pojawiły sie materiały na budowie! mała rzecz a cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wro.vectranet.pl 13.09.08, 10:31 > witam wszystkich! pojawiły sie materiały na budowie! mała rzecz a > cieszy:) może przed euro 2012 sie wprowadzicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 23:28 Jesli chodzi o ilość mieszkań sprzedanych na Energetycznej śledząc forum gazety i Siechnice myslę że ok.6 !!!! ja niestety jestem wsród nich :( .Pytanie zasadnicze :co możemy zrobić jesli termin : wrzesień + 3 miesiace opóźnienia :))) " sam się uśmiałem " zostanie przekroczony a tak będzie na 100% ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.08, 23:02 co mozemy zrobic po przekroczeniu 3 miesiecy ? jeszcze nie wiem i obym nie musiał sprawdzac tego:) bylem dzisiaj na budowie o godz 18 było 6 pracowników i stawiali mury. miejmy nadzieje ze sie ruszyło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: 195.242.183.* 07.10.08, 11:47 poczytajcie forum iwin, tam chyba padło słowo "bankrut", a wy dalej o przekaczaniu termniów. pomyślcie lepiej, czy macie szansę i w jaki sposób możecie odzyskać przynajmniej część swoich pieniędzy. zastanawiam się cały czas, dlaczego tak namolnie i naiwnie wierzycie w tego swojego dewelopera. nie piszę tego posta z satysfakcją a jedynie z zatroskaniem pomieszanym ze zdziwieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.wroclaw.mm.pl 08.10.08, 20:36 dlatego ze nic wiecej nam nie zostało:( jak wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: inwestycja w Siechnicach architect21 ???? IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 21:32 Ja bylem wczoraj ok.9 :00 i nawet ktos pracowal :))))))czy facet jest bankrutem ???? nie mam pojecia ..... w jego interesie jest zbudowac jak najszybciej , sprzedac i zarobic zawsze to lepsze niz " upadek " :).Iwiny mialy opoznienia ok. 2 lata .Teraz mozemy obstawiac jak bedzie u nas ???? Do " aaa " : czlowieku nie doluj nas , lepiej wlej wiary w nasze serca ;))))))))). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Re: inwestycja w Siechnicach architect21 ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 15:38 Czy ktoś z przyszłych mieszkańców tej inwestycji może napisać jak wygląda aktualna sytuacja na budowie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 ???? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.08, 16:47 konczą parter i robia szaluki pod wylewke pierwszego pietra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: inwestycja w Siechnicach architect21 ???? IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 22:25 2 listopada rzuce okiem bo bede przejezdzal i cos napisze , oby zima byla lekka i p.Andrzej placil ekipie z Groblic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: inwestycja w Siechnicach architect21 ???? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.11.08, 16:23 mamy parter bez stropu,ale materiały zostały dowiezione dobrze to wróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: Hipoteka na Iwinach ???? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 22:12 Jak ktos napisal parter stoi co potwierdzam .Ale po przeczytaniu forum na Iwinach o hipotece w K.W. na 400 tys. jestem przerazony .Ciekawe czy inwestycja w Siechnicach nie jest juz obciazona ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: 27.11. IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 19:23 Dopiero murują sciany wewnętrzne na parterza ( chyba 4 ludzi )a miało być piętro na miesiąc , p.Andrzej to ma fantazję :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: 27.11. IP: *.wroclaw.mm.pl 28.11.08, 21:32 a cos wogule muruja? kiedy tam byłes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: 27.11. IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 20:54 byłem tam tydzień temu, wygląda na to, że pracują, czterech panów widziałem coprawda nie pracujących a kręcących się tam, miejmy nadzieję, że też coś robią a nie tylko chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A4 Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:07 ROBIĄ NIEWIELE, JUŻ TRZY TYGODNIE TEMU BYĆ STROP DO I KONDYGNACJI, WCZORAJ BYŁEM NA BUDOWIE A STROPU BRAK, ŻAŁOSNE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: Obiecanki :) IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 16:19 I jak tam obiecanki p.Andrzeja w nowym roku ???? Ma facet szczęście bo wyłga się zimą " stulecia " :).A na poważnie to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć nam dużo optymizmu i cierpliwości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Obiecanki :) IP: *.wro.vectranet.pl 07.01.09, 19:36 ja wam życzę zabrać kase i w nogi :) heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: Obiecanki :) IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 20:40 Dobrze powiedziane tylko powiedz jak ???????????????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killju Re: inwestycja w Siechnicach architect21 IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 20:46 Napisałem parę słów na G.G.Przeczytaj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILLju Re: ... jak zwykle ..... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 15:09 Tośmy sobie podpisali akty :). Odpowiedz Link Zgłoś