Gość: joko IP: 195.205.73.* 08.09.03, 17:17 Czy ktoś kupił ostatnio mieszkanie na Maślickiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlecz Re: mieszkania ul.Maślicka IP: *.server.lan.at 09.09.03, 11:03 Ja nie ale moi znajomi wpakowali sie. Uwazaj na inwestora i przeczytaj uwaznie umowe zanim ja podpiszesz. Poza tym obwodnica predzej czy pozniej sie wybuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwex Re: mieszkania ul.Maślicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 23:48 żartujesz...autostrada na maślickiej ? bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: mieszkania ul.Maślicka IP: 195.205.73.* 10.09.03, 19:39 ja we wtorek odbieram klucze do mieszkania na Malickiej i myślę że wszstko jest OK. a od kogo kupili mieszkanie Twoi znajomi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: mieszkania ul.Maślicka IP: 217.137.97.* 19.09.03, 14:03 Gość portalu: izka napisał(a): > ja we wtorek odbieram klucze do mieszkania na Malickiej i myślę że wszstko jest > > OK. > A od kogo kupiłaś to mieszkanko? Nie było żadnych problemów, oddane w terminie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melex Re: mieszkania ul.Maślicka IP: *.server.lan.at / *.it-austria.net 11.02.04, 17:57 tak, tak, autostrada niechybnie bedzie. predzej czy pozniej ale to jest pewnik. szkoda, bo okolica ladna. spoldzielnia calkiem ok i wiarygodna. tylko czy oddaja na czas i jakosc w srodku to nie do konca. slyczalem o krzywych scianach i roznicach kilkucentymetrowych w pomiarach powierzchni. no ale gdzies trzeba w koncu mieszkac... Odpowiedz Link Zgłoś