Dodaj do ulubionych

Developer oszust u Jaworowicz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.08, 09:23
Wczoraj w programie Jaworowicz była mowa o nieuczciwym wrocławskim
deweloperze, który wybudował bud. mieszkalny na ul. Zielonogórskiej.
Czy znacie nazwę tego developera??? Właśnie poszukuję mieszkania do
kupienia i chciałabym się wystrzec oszusta. DZIĘKI ZA POMOC!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mc Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: 213.77.11.* 25.07.08, 10:12
      mbud czesław wachowiak
    • Gość: mc Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: 213.77.11.* 25.07.08, 10:14
      Mbud czesław wachowiak
    • Gość: szczepin Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:51
      Wszystko co zostało podane w programie o tym developerze to szczera prawda.
      Alicja i Czesław Wachowiak mbud ul. Mandarynkowa 4 we Wrocławiu. Z tego co mi
      wiadome to jest jego jedyna inwestycja i chyba ostatnia.
      • Gość: bullet Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 20:29
        nie ogladalem tego programu. czy mozne ktos przyblizyc sprawe??
        • Gość: Michal Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.08, 22:22
          Mozesz obejrzec ten odcinek w internecie:
          www.itvp.pl/event/sprawadlareportera/Pozdrawiam
          • Gość: ert Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 01:17
            Trzymam kciuki za oszukanych klientów tego oszusta.
            Bardzo Wam życzę abyście szybko odzyskali swoją własność.
            Mam nadzieję, że sprawiedliwość zwycięży i zły osobnik zostanie ukarany.
            Obejrzałem ten program i szlag mnie trafia, jak widzę, że w naszym życiu
            trafiamy na takich bydlaków, którzy nie kierują się uczciwością i honorem. Ale
            mam nadzieję, że los ukaże takiego gnoja przykładnie za zło, które czyni.
            • Gość: popowice LPP Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:14
              Uwaga : ostrzegam przed LPP Legnicka Park Popowice, budynek miał być
              oddany w grudniu 2007 , do dziś nie ma odbioru tech. i wyjaśnionej
              sprawy gruntu, a cały czas szukają jeleni na kupno mieszkań !!!
              Energomontaż-Południe S.A. z siedzibą w Katowicach
              www.legnicka.pl/
              • Gość: oll Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.08, 23:33
                ...ja przed zakupem pojechałem do KRS i obejrzałem sprawozdania
                finansowe....jednostek zależnych itp....po tym co zobaczyłem
                odechciało mi się POPOWICE Park
                • Gość: Ja Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 12:42
                  Głupców nie sieją sami się rodzą
              • Gość: renia Re: Developer oszust u Jaworowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 09:32
                Uważajcie na oszusta z niepołomic Talento Development są tacy sami jak developerzy z programu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka