Dodaj do ulubionych

Internet okolice Grabiszyńska - Pereca

IP: *.wroclaw.tpsa.pl 01.10.03, 20:49
Hej !!

No wlasnie szukam czegos taniego w tych okolicach za rozsadne cene, a
rozsadna cena w/g mnie to mniej niz dialog i duzo mniej niz Neo od PSA.
Jesli ktos cos wie na temat jakiegos providera lub ewentualnie chcialby
wspoldzielic jakies lacze (zawsze wyjdzie taniej) prosze o zgloszenia :))

Pozdrawiam
Zibi
Obserwuj wątek
    • Gość: Woj Re: Internet okolice Grabiszyńska - Pereca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 23:09
      Czy ty jestes Zibi z Mensy?
      • Gość: Zibi Re: Internet okolice Grabiszyńska - Pereca IP: *.wroclaw.tpsa.pl 02.10.03, 18:51
        Nie :(

Pozdrawiam
        Zibi
        • Gość: old girl Grabiszynska - Pereca IP: *.proxy.aol.com 09.11.03, 05:04
          Jezu, siedze sobie gdzies w USA przy komputerze, a tu ... ktos z mojego podworka!!!!! Pereca i Grabiszynska!!!! Jakby ktos mnie walnal w glowe,
          takiego szoku dostalam. Ile moga wspomnien wzbudzic dwa slowa
          • Gość: Woj Re: Grabiszynska - Pereca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.03, 17:02
            Daj maila, to zrobie pare zdjec i Ci puszcze. Troszki sie tam teraz pozmienialo.
            • Gość: sylwek Re: Grabiszynska - Pereca IP: *.nd.e / *.e-wro.net 11.11.03, 16:24
              A ja jestem zywo zainteresowana jakimś małym 50 m2,
              czy tam coś takiego można kupić?
              Najlepiej głośno myśleć, pytam m.in. więc Was, mieszkańców, może jakieś
              mieszkanko wtórne macie do sprzedania? bo pewnie nowe są droższe...
              piszcie
            • Gość: Woj Re: Grabiszynska - Pereca IP: *.proxy.aol.com 15.11.03, 07:09
              Moj e-mail jest aneri@hotmail.com
              • Gość: Internet Re: Grabiszynska - Pereca IP: *.do.pl / *.generacja.pl 13.02.04, 22:57
                Jak budynkiem zarządza Admirom 5 to zakładamy wszędzie siec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka