Gość: dora IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.08, 19:27 Czy ktoś ma już za sobą kupno mieszkania na Opolskiej?Interesuje mnie kwestia negocjacji z deweloperem?Można się potargować czy cena mieszkania i garażu jest nie do zbicia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Milart-Opolska IP: 82.160.155.* 21.09.08, 19:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=64390057&a=64390057 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Milart-Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:12 Tu nie ma odpowiedzi na to pytanie a też jestem zainteresowany kwestią negocjowania cen z Milartem. Dziwne, kilka osób kupiło tam mieszkania a strasznie o tym cicho. Forum osiedlowe też nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Milart-Opolska 04.11.08, 20:31 Sorry, ale teraz kupowac? Poczekajcie, przeciez ida gorsze czasy a nie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Milart-Opolska IP: *.wroclaw.mm.pl 04.11.08, 21:03 Też tak sądzę i wcale mi się nie spieszy. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy ten developer jest skłonny do negocjacji ceny i na co już teraz można liczyć. Obserwowuję od pewnego czasu ich stronkę i zauważyłem, że po dłuższym okresie posuchy dzisiaj pojawiły się dwa mieszkania mniej w ofercie (sprzedane). Ciekawi mnie, czy i na ile zgodzili się ustąpić. Np. cena miejsca parkingowego w ofercie jest około dwa razy wyższa niż w Gancie na Opolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Milart-Opolska 05.11.08, 09:15 Musza sobie 'niska' cene metra czyms nadrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Milart-Opolska IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.08, 22:30 nas milart wk..rwił, mieliśmy już prawie zarezerwowane mieszkanie na rzekomo już mającej zacząć się inwestycji na stabłowicach, czekaliśmy na podpisanie umowy, przez misiąc jeżdziliśmy w miejsce, w którym miała się rozpocząć budowa, czekaliśmy i czekaliśmy, aż pewnego dnia na stronach zobaczyliśmy że inwestycja ta spadła w bliżej nieokreśloną przyszłość, nikt do nas nie zadzwonił, nikt nie odpisał na mail-a, znów szukamy ale teraz to już muszą być postawione co najmniej mury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Milart-Opolska IP: *.wroclaw.mm.pl 14.11.08, 16:22 Też jestem ciekaw jak to wygląda. Znalazłem ich forum osiedlowe www.milartopolska.foraosiedlowe.pl/ - tam też nic nie ma. Jedyny post to pozdrowienia od założyciela. Wogóle coś cicho o tej firmie i inwestycji, sami sobie te mieszkania kupują czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad-ez Re: Milart-Opolska IP: *.chello.pl 10.12.08, 15:14 My wplacilismy Rate I, i teraz czekamy na kredyt. Jesli chodzi o cene to probowalismy negocjowac ale nie byli sklonni. Jedyne co uzyskalismy to obnizke ceny metra gdy zdecydowalismy sie ze nie chcemy wykonczenia pod klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Milart IP: *.img.com 22.04.09, 15:35 Zdecydowanie nie polecam. Znajomy kupił i miał sporo problemów z nimi. Wszystko było różowo, dopóki transze jeszcze nie były zwolnione. Do dzisiaj nie udało mu się wszystkich poprawek doprosić. Jakość wykonania --> miejscami starannie, miejscami totalna fuszerka --> np. braki w ociepleniu. Przeklina dzień, w którym u nich kupił mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Milart IP: *.96.80.42.telemedia.pl 18.03.10, 18:06 Dokładnie. Banda naciągaczy. Nie polecam tej firmy nikomu. Bałagan i ,,smród "w papierach będzie się ciągnął w nieskonczoność. Mało tego fuszerka w wykonaniu. Jak ktoś ma czas i będzie ich pilnował , patrząc na ręce, to może prawdy dojdzie,bo w przeciwnym razie może sobie palnąć w łeb. Rączka rączke myje. Kasa robi swoje. Masakra. Mogę tylko współczuc ludziom, których firma Milart zrobiła w bambuko. !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Milart-Opolska IP: 62.233.177.* 22.04.09, 16:15 Ja nie kupiłem ale byłem na tej inwestycji, wygląda bardzo fajne, oddalona od drogi troszkę, dojeżdża tam tramwaj, brakuje trochę infrastruktury ale imo bedzie dobrze, i jak skończą remont to całkiem drożnie... Odpowiedz Link Zgłoś