Dodaj do ulubionych

403 one more time!!

12.11.03, 18:31
Juz kilka razy o tym pisalem: przystanek 403 na Niedzwiedziej. Mial byc
tylko do konca remont na Stablowicach, tymczasem jest nadal. Tak sie sklada,
ze czasem jezdze tym autobusem i rzadko zdarza sie, by ktos tam wsiadal.
Numer linii sugeruje, ze jest to autobus przyspieszony, no to przyspieszamy,
czy zwalniamy??
Obserwuj wątek
    • meh_ow Re: 403 one more time!! 12.11.03, 19:46
      jasiek777 napisał:

> Juz kilka razy o tym pisalem: przystanek 403 na Niedzwiedziej. Mial byc
      > tylko do konca remont na Stablowicach, tymczasem jest nadal. Tak sie sklada,
      > ze czasem jezdze tym autobusem i rzadko zdarza sie, by ktos tam wsiadal.
      > Numer linii sugeruje, ze jest to autobus przyspieszony, no to przyspieszamy,
      > czy zwalniamy??

no co ty ... przyspieszony ma być szybszy niż pospieszny? :)
      • daniels2 Re: 403 one more time!! 12.11.03, 20:17
        meh_ow napisał:

> jasiek777 napisał:
        >
        > > Juz kilka razy o tym pisalem: przystanek 403 na Niedzwiedziej. Mial byc
        > > tylko do konca remont na Stablowicach, tymczasem jest nadal. Tak sie sklad
        > a,
        > > ze czasem jezdze tym autobusem i rzadko zdarza sie, by ktos tam wsiadal.
        > > Numer linii sugeruje, ze jest to autobus przyspieszony, no to przyspieszam
        > y,
        > > czy zwalniamy??
        >
        > no co ty ... przyspieszony ma być szybszy niż pospieszny? :)

No wlasnie jak dla 403 to dla E tym bardziej go likwidujemy!!!
        • kudi_wrocek Re: 403 one more time!! 12.11.03, 23:04
          Dzięki ze chcecie mi zabrac autobus do szkółki :) i nie tylko mnie. Mam prośbe
          do kolegi żeby sobie siadł na przystanku i patrzył jak pieknie wysiadam z
          403 :) O dziwo ci nie przeszkadza przystanek na Dworskiej na którym to wsiada 2
          ludzi na tydzien ?????????????? Nie róbcie jaj sobie.
          • almac Re: 403 one more time!! 13.11.03, 05:05
            kudi_wrocek napisał:

> Dzięki ze chcecie mi zabrac autobus do szkółki :) i nie tylko mnie. Mam
            prośbe
            > do kolegi żeby sobie siadł na przystanku i patrzył jak pieknie wysiadam z
            > 403 :) O dziwo ci nie przeszkadza przystanek na Dworskiej na którym to wsiada
            2
            >
            > ludzi na tydzien ?????????????? Nie róbcie jaj sobie.
            Pamiętam, że jak powstałą linia 403 (bodajże wrzesień 1991 r. - wtedy dojeżdżał
            tylko do Koziej) pierwszy przystanek (jadąc z centrum) miał dopiero
            przy "Kwiskiej". Jadąc do centrum miał jeszcze b. "zajebistą" trasę: ostatni
            przystanek na którym się zatrzymywał to "Kolista", a potem leciał do pl.
            Solidarności (wtedy pl. Czerwony) przez Popowicką, Długą, Rybacką bez
            zatrzymywania się. Podobnie szybką trasę miał 435 (teraz jedzie tak samo długo
            jak zwykły 135, a poza tym zamiast ówczesnych 4-8 kursów na godzinę ma tylko 1-
            2 kursy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka