Dodaj do ulubionych

Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie

IP: *.elektrosat.pl 20.08.09, 11:03
Bardzo proszę o opinie na temat firmy Budnest reprezentowanej przez Pana Dziedzica i Podrygajło (chyba). Czy miał lub ma ktoś z nimi coś do czynienia? Budują (już trochę długo) osiedle bliźniaków w Psarach. Architektura ładna ale nie wiem jak z wykonaniem i współpracą z tą firmą. Czy są solidni? Cena za dom wcale nie jest konkurencyjna zwłaszcza, że domy są bez garaży w standardzie. Proszę o wszelkie opinie. Jak w ogóle wygląda realizacja tej inwestycji itp.
Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosław Kowalski Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.21.54.194.generacja.pl 04.09.09, 20:18
      Witam jestem jednym z nabywców domu wspomnianego osiedla postaram
      sie odpowiedzieć 16 września na pytania i wątpliowści co do firmy.
      • Gość: zainteresowany Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.elektrosat.pl 05.10.09, 11:31
        Witam,
        Czy może Pan coś więcej napisać na temat tej inwestycji i w ogóle firmy? Z
        rozmowy z takim małym śmiesznym gościem wszystko wygląda pięknie. Ale jak dla
        mnie coś za pięknie. Terminy realizacji super, normalnie spełnienie marzeń,
        tylko jak pogrzebałem na necie to widzę, że ta inwestycja już około 2 lat trwa a
        nikt tam jeszcze nie mieszka (pozaglądałem do okien). Tak więc zastanawiam się o
        co chodzi, nie chciałbym się wkopać w niekończącą się inwestycję i "szarpanie"
        się z deweloperem.
        Pozdrawiam
        • Gość: kometa Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.chello.pl 21.03.10, 20:00
          prosze o więcej opinii o tym developerze chcę kupić mieszkanie i nikt z
          moich znajomych nic nie wie bardzo proszę o opinie
          • Gość: Katarzyna Krawczyk Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.146.13.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.10, 20:56
            Witam,
            Jestem jedną z osób, która kupiła dom (osiedle Parkowe w Psarach) od
            firmy Budnest. Do końca tygodnia czekam na dokumenty, które mi Pan
            Dziedzic obiecał. Po tym terminie napiszę więcej na temat inwestycji
            i całej firmy Budnest.
            Pozdrawiam
            • Gość: Marian Kot Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 15:02
              Witam,
              przyglądam się również temu osiedlu. Małe domki z 4 mieszkaniami, nie wiem czy nie za małe...ale za to cena i lokalizacja mi odpowiada, czytam Państwa posty i widzę,że opinie są podzielone. Ja osobiście słyszałem również mieszane opinie ale od tych co tam mieszkają takich rzezcy złych jak tu piszecie nie słyszałem. Owszem mieli jakieś problemy z budowaniem garażu, z prawem do własności ale to już za nimi. deweloper jest mały ale konkretny. A małym deweloperom pewnie trochę trudniej załatwie biurokrację- tak usłyszałem kiedyś od gościa z Budnestu.
              • Gość: :) post co cztery minuty, nie ma kiedy IP zmienic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.13, 16:35
                JASNE, PROBLEMY Z PRAWEM WLASNOSCI TO PRZECIEZ ZADNE PROBLEMY.KTO BY SIE TYM PRZEJMOWAL.
                przeciez nie upadna jak kilku innych w ostatnim czasie...
                • Gość: interesujace Re: post co cztery minuty, nie ma kiedy IP zmieni IP: *.232.252.14.atman.pl 25.04.13, 03:57
                  www.budnet.pl/
        • Gość: Justyna Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 24.05.12, 13:14
          Cześć. Moje mieszkanko w Psarach już się buduje! Jak na razie wszystko idzie dobrze, obsługa sprzedażowa i kredytowa super. Klucze odbieram w październiku, oby:-)
          • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.12, 17:17
            proponuję razem ze zmianą imion, zmienić IP. tak niestety jest mało wiarygodnie.
            Aha, moze agencję od pozycjonowania też zmieńcie, bo ta jest dosyć mało profesjonalna
            • Gość: Gość Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 30.05.12, 16:19
              Dokładnie!
      • Gość: sebwroc Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 13:08
        Witam serdecznie. Jetem zainteresowany kupnem mieszkania w jednym z domkow budowanych przez firme Budnest w Psarach. Potrzebuje wszelkich informacji na temat umowy, realizacji budowy, wywiazywania sie przez ww firme z terminow itd. Oczywiscie bardzo chetnie odwiedze osobe mieszkajaca na tym osiedlu, ktora pomorze w podjeciu wlasciej decyzji i udzieli paru informacji zwiazanych z budowa, firma itp. Prosze o kontakt meilowy:cyklowiec@poczta.onet.pl lub tez SMSa z telefonem kontaktowym, pod nr:608635014
        Z gory dziekuje i prosze o kontakt.
        • Gość: Max Zdjęcia z inwestycji - czerwiec 2012 IP: *.finemedia.pl 11.06.12, 16:50
          www.zanimzamieszkasz.pl/forum/showthread.php/704-BudNest-inwestycje-we-Wroc%C5%82awiu-i-okolicach
      • Gość: UWAGA Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.05.14, 01:11
        Firma nie jest wypłacalna utopisz pieniądze - nam nie zwrócili pieniędzy a dzielic prezes nie zwraca kasy uwaga nie daj się nabrać!!!!!!!!!!!!

• Gość: Tom Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.as.kn.pl 07.09.10, 19:32
      Witam

Pracowałem w firmie która stawia te domy. Ogólnie nie polecam Pan Podrygajło hmmm daje dużo do życzenia był kierownikiem wielu budynków które stawialiśmy. Dziedzica widziałem 2 razy więc nic na jego temat nie mogę powiedzieć.
      • Gość: ... Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.10, 13:41
        to normalne,że jak tam pracowałeś i już cie tam nie ma to będziesz bzdury pisał, taki jak ty nigdy nie będzie zadowolony. Miałem firme budowlaną i zatrudniałem takich, ciągle zmieniali warunki, partaczyli robotę, a jak się im zwróciło uwagę to zchodzili z budowy, bo panu budowlańcowi nic nie wolno powiedzieć. Każdy ma rozum i jest w stanie sprawdzić jak buduje deweloper lub jego wykonawca, wystarczy zabrać kogoś, kto się zna na budowę.
        Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: 188.33.215.* 18.09.10, 19:05
      Około tydzień temu wpadłem na stoisko firmy Budnest na targach w Hali Ludowej. Osoba, z którą rozmawiałem to prawdopodobnie pan Wojciech Dziedzic (niski blondyn w okularach).

Kilkanaście dni wcześniej odwiedziłem Parkowe Osiedle i wszystko dokładnie obejrzałem. Udało mi się również porozmawiać z ludźmi, którzy kupili pierwsze domy wybudowane przez Budnest w Psarach.

Rezultat?

Rzeczywistość ukazana przez klientów znacznie różni się od tego, co pan Dziedzic próbuje sprzedać. Terminy, media, jakość prac, załatwianie reklamacji i ogólna atmosfera współpracy - nic nie wygląda tak samo w obu relacjach.

Nie będę tutaj ujawniał szczegółów, bo nie jest mi to do niczego potrzebne. Posłuchajcie jednak mojej rady i nie podejmujcie decyzji bazując na słowach developera. Pojedźcie tam na miejsce i posłuchajcie tego, co mówią Ci, którzy zostali ich klientami
      • Gość: Jarek Zielonka Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.171.198.151.static.crowley.pl 18.10.10, 19:21
        Bardzo chętnie i sumiennie odpowiem na Państwa zapotrzebowanie na informacje o inwestycji w Psarach prowadzonej przez Budnest: okażę dokumenty i korespondencję, spotkam się na budowie, a także przekażę namiary na kancelarię prawną, która jest w stanie udzielić fachowej opinii o spółce.
        jarzie83@gmail.com
        • Gość: Tomek Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.as.kn.pl 03.11.10, 21:19
          Niezbyt zachęcające wypowiedzi na forum, nikt nie powie dobrego słowa o tej inwestycji?
      • Gość: sebwroc Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 13:14
        Witam serdecznie. Jetem zainteresowany kupnem mieszkania w jednym z domkow budowanych przez firme Budnest w Psarach. Potrzebuje wszelkich informacji na temat umowy, realizacji budowy, wywiazywania sie przez ww firme z terminow itd. Oczywiscie bardzo chetnie odwiedze osobe mieszkajaca na tym osiedlu, ktora pomorze w podjeciu wlasciej decyzji i udzieli paru informacji zwiazanych z budowa, firma itp. Prosze o kontakt meilowy:cyklowiec@poczta.onet.pl lub tez SMSa z telefonem kontaktowym, pod nr:608635014
        Z gory dziekuje i prosze o kontakt
        • Gość: John Kowalski Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 03:56
          Na początku wszystko pięknie wygląda... przesympatyczna niewiasta snuje opowieści prosto z bajki braci Grimm tak w trakcie samej ceremonii wtajemniczenia jak i w kolejnych odcinkach telenoweli o "budowanych gniazdach" :-) Myślę, że wycieczka z przewodnikiem po Disneyland się chowa, a śmiem nawet twierdzić, że portfolio 7-giwazdkowego hotelu w Dubaju "Burj Al Arab" może mieć problemy na targach w Hali Ludowej :-)
          Totalny zwrot sytuacji ma miejsce, w momencie kiedy datki wierzących trafią już na właściwe konto... niestety, czar pryska i to szybciej niż Usain Bold przebiega 100m :-) Myślę, że nawet sam Kabaret Neonówka nie dźwignąłby tematu... zapoznawszy się z aktem pierwszym, a całym scenariuszem - umarliby ze śmiechu zanim zabraliby się za przygotowywanie skeczu...
          Przesadna ironia ktoś powie, czarna owca, niewierzący :-) z pewnością to tylko subiektywna wypowiedź, więc nie należy jej traktować wymiernie..
          A Cyrograf i jego kolejne aneksy? Oczywiście są namacalne, z pewnością do zweryfikowania :-) Spisane czarno na białym w trakcie uroczystej przysięgi pod nadzorem właściwej instancji umieszczone w pięknych, rzeźbionych oprawach jak przystało na tego rodzaju deklaracje.
          Sam park rozrywki i jego lokalizację nie trudno znaleźć w ogólno dotępnych mediach. W razie potrzeby służę pomocą..

P.S. Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli, pozdrawiam wszystkich.

• Gość: klient Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.232.252.14.atman.pl 25.04.13, 03:40
            ciekawy portal
            www.budnet.pl/
      • Gość: Jan Kowalski Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 09.05.12, 17:01
        Wszystko zależy od tego,na kogo się trafi! Stara zasada mówi,że jeden niezadowolony powie więcej niż 99 zadowolonych;-)
      • Gość: Mieszkaniec Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 21.05.12, 15:51
        Było,minęło:-)
    • Gość: sebwroc Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 13:09
      Z gory dziekuje i prosze o kontakt.
      • Gość: Bela Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.11, 17:40
        zalecam kupno. To rozwojowy kierunek.
        • Gość: Jowitka Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 09:59
          jak widać idą do przodu i nic nie wskazuje na to, że coś sknocili. Polecam
          • Gość: autor Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.srv.volvo.com 21.02.11, 09:22
            Droga Jowitko, z jakiej odległości oglądałaś dzieło zatrudnianych przez nich podwykonawców? Proponuję przyjrzeć się z bliska, porozmawiać z ich klientami... i ochota na polecanie zanika.
            • Gość: Prawnik [...] IP: 78.133.163.* 03.03.11, 10:11
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • lukander1990 Re: UWAGA na Budnest... 25.04.12, 20:03
                Ja bym tak nie dramatyzował od razu, że to jacyś oszuści i tak dalej, oczywiście nie jest to jakiś gigant jeżeli chodzi o deweloperkę, ale ogólnie dają radę.

Dla przykładu w linku najnowsze zdjęcia z Osiedla Wiosennego budowanego przez nich w Radwanicach:
                Tekst linka
                • Gość: jola Re: UWAGA na Budnest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.12, 11:27
                  jasne, jak dla kogoś trzyletnie opóźnienie nie jest żadnym dramatem, to rzeczywiście,ogólnie dają radę :)
                  • Gość: Saabi Re: UWAGA na Budnest... IP: *.finemedia.pl 04.06.12, 11:13
                    Opóźnienie,ale w czym? Chatki oddane na czas,tylko z przepięciami jest problem,ale to niestety standard,bo z urzędami trzeba walczyć.
                    • Gość: worldinmyeyes Re: UWAGA na Budnest... IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 18:55
                      Na dowód, że nie bankrutują i budują:
                      29.06 Stan budowy inwestycji firmy BudNest - SUŁOWSKA

static7.investmap.pl/g/43/43/43307.forum.jpg
                      static8.investmap.pl/g/44/44/43308.forum.jpg
                      static9.investmap.pl/g/45/45/43309.forum.jpg
                      static3.investmap.pl/g/49/49/43313.forum.jpg

budnest.pl

Więcej zdjęć na: forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/budynek-mieszkalno-biurowy-sulowska-t4421.html
                      • Gość: worldinmyeyes Re: UWAGA na Budnest... IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 18:56
                        i jeszcze kilka z Osiedla Parkowego (Psary)

static3.investmap.pl/g/29/29/43293.forum.jpg
                        static5.investmap.pl/g/31/31/43295.forum.jpg
                        static6.investmap.pl/g/32/32/43296.forum.jpg
                        static7.investmap.pl/g/33/33/43297.forum.jpg

budnest.pl
                      • Gość: wroclive Re: UWAGA na Budnest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 14:52
                        O widzę,że o czerwca faktycznie sporo się zmieniło na tej inwestycji:
                        budnest.pl/sulowska-wroclaw/opis-inwestycji
                        Najnowsze zdjęcia z investmap.pl znajdują się pod linkiem:

forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/budynek-mieszkalno-biurowy-sulowska-t4421-40.html
                        Z tego co mi wiadomo, mieszkania tam już są wszystkie sprzedane, pozostały jeszcze lokale usługowe z magazynami. Mają tam ofertę z gwarantowanym najemcą, dośc fajna opcja i unikatowa jak na wrocławski rynek.
                        • Gość: klienci.budnest Re: UWAGA na Budnest... IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 21:06
                          Szanowni Państwo!
                          Jesteśmy właścicielami mieszkania na jednej z inwestycji firmy BudNest. Poszukujemy właścicieli nieruchomości budowanych przez tę firmę. Przede wszystkim prosimy o kontakt osoby, które borykają się z opóźnieniami w terminowym odbiorze zakupionych domów i mieszkań.

e-mail kontaktowy: klienci.budnest[małpa]gmail.com
                          • Gość: RATM Re: UWAGA na Budnest... IP: 78.31.214.* 29.08.13, 22:39
                            Mamy dosyć Budnestu ! Sprawę kierujemy na drogę postępowania sądowego, ponad 3 lata na akta, usterki nie usunięte, prośby, pisma wszystko jak krew w piach. Do tego szantaż ze strony Spółki. Tak tak Panie Wojtku !
                            • Gość: jola Re: UWAGA na Budnest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 16:18
                              z perspektywy czasu brzmi to nawet zabawnie...
                              "January 24th, 2007, 03:30 PM
                              W Psarach Budnest wybuduje osiedle domków jednorodzinnych OSIEDLE PARKOWE.

Termin ukończenia całości: IV kwartał 2007."
                              www.skyscrapercity.com/archive/index.php/t-425420-p-10.html
                          • Gość: Kasia Re: UWAGA na Budnest... IP: *.finemedia.pl 10.03.14, 19:44
                            Witam budnest nie chce mi oddac zaliczki za umowe rezerwacyjna poszukuje osob ktore zostaly oszukane przez tego dewelopera
                            • Gość: SSS Re: UWAGA na Budnest... IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.14, 13:37
                              Witam, U mnie sytuacja zaczyna wyglądać podobnie. Deweloper umówił się ze mną w zeszłym tyogdniu na rozwiązanie umowy deweloperskiej, następnie dostałem informację, że trzeba to przełożyć gdyż rzekomo notariusz miał opóźnienie 2 godzinne. Dziś jest wtorek i ne dostałem żadnej informacji o kolejnym terminie.

Proszę o kontakt osoby, które mają problemy z tym Deweloperem, zwłaszcza z Zegarmistrzowską 3.

sebittario@gmail.com
                            • Gość: laka Re: UWAGA na Budnest... IP: *.play-internet.pl 08.04.14, 11:15
                              Witam jestem w tej samej sytuacji firma budnest takze nie chce oddać mi zaliczki rezerwującej
                    • Gość: Hornet Re: UWAGA na Budnest... IP: *.inetia.pl 04.07.12, 15:32
                      "Opóźnienie,ale w czym?" W przekazaniu przedmiotu umowy zgodnie z jej zapisami.
                      "tylko z przepięciami jest problem" Nie, nie tylko.
                      • Gość: jarekk Re: UWAGA na Budnest... IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 11:33
                        mieszkamy w Psarach z rodziną. dom oddany bezproblemowo z ladnym ogrodkiem, calkem fajny i prosty styl (niby mur pruski, ale nowocześnie). wokól cisza, tylko kilka innych rodzin. Budnest na plus.
                        • Gość: zmiciaklicia Re: UWAGA na Budnest... IP: *.abdn.ac.uk 29.11.12, 22:47
                          ja podpisuje sie pod tym, co wyzej - bez wiekszych problemow kupilismy z rodzina mieszkanie w budnescie na ul. Zegarmistrzowskiej - bez wiekszych, bo trudno zeby kupno mieszkania zawsze odbywalo sie bez inwestowania czasu i umordowania sie po lokcie!!!!! takie zycie
                          jestesmy zadowoleni, mimo ze sporo nasluchalismy sie o deweloperach u jaworowiczowej ;)
                          nie ma co sie bac, no chyba ze kupujemy mieszkanie w firmie, ktora niczego nigdy nie wybudowala- no to tutaj zawsze jest ryzyko....
                          • Gość: ? Re: UWAGA na Budnest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 14:31
                            a już w nim mieszkacie?
            • Gość: Hornet Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.contium.pl 23.11.11, 15:04
              Chyba, że Jowitka tak trochę sama siebie poleca.A jak się robi zimno, mieszkańcy jeszcze więcej mają do powiedzenia.
            • Gość: Piotr Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.12, 11:58
              Witam wszystkich. Byłem ostatnio w Psarach na Osiedlu Parkowym. Budynki, które są już zamieszkałe wyglądają całkiem nieźle. Jeśli dojdzie do tego jeszcze tych kilka budynków, które obecnie są w budowie, powstanie droga wewnętrzna i pojawi się zieleń, to osiedle będzie wyglądało bardzo przyzwoicie. Zastanawiam się nad kupnem,ale dopóki nie zobaczę przynajmniej dachówki na budynkach niczego nie podpiszę;-)
        • Gość: gosć Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.adm.uni.wroc.pl 23.11.11, 15:00
          rozwojowy kierunek - Panie Wojciechu jak Pan zabiera głos to proszę się przedstawiać. Typowe dla Pana sformułowanie.
          Nie pozdrawiam Pana Dziedzica innych tak
    • hipoteczny11 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 21.02.11, 23:30
      Witam,
      Zapraszam serdecznie na stronę:
      www.solarfinance.pl/posrednictwo-finansowe-solarfinance.html
      Obsługa kredytowa jest oczywiście bezpłatna plus premia dla Państwa za przyznany kredyt.

Zapraszam
      Piotr
    • Gość: Hornet Re: UWAGA na Budnest... IP: *.contium.pl 08.04.11, 10:53
      Jezeli mają Państwo jakieś pytania co do inwestycji - prosze wybrać sie na budowe (np. Psary), ocenić po tym co widac (a niejednokrotnie miało byc skończone rok temu). Naprawde poświęcimy (mieszkający) kilka minut aby opowiedzieć jak wygląda współpraca z Budnestem w rzeczywistości...
      pozdrawiam
    • Gość: Gość Re: UWAGA na Budnest... IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.08.11, 23:48
      Na Zegarmistrzowskiej (oferta Z2) nie mają pozwolenia na budowę, zresztą sami to przyznają na stronie. Nie wiem, jak to jest że ludzie kupują mieszkania kiedy nawet nie ma fundamentów.
    • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 17:16
      motto: "zbudujemy twoje gniazdo" mówi wszystko o tej firmie. Gniazdo może tak...
      • duhem Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 30.11.11, 09:48
        Osiedle Parkowe jest już prawie skończone, aktualne zdjęcia i kkomentarze można znaleźć na stronie:
        forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/osiedle-domkow-jednorodzinnych-osiedle-parkowe-t2539.html
      • duhem Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 30.11.11, 10:13
        Polecam jeszcze zapoznanie się z innymi inwestycjami dewelopera, na północy Wrocławia inwestują na Sułowskiej
        forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/budynek-mieszkalno-biurowy-sulowska-t4421.html
        A na południu w Jelczu-Laskowicach
        forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/osiedle-lesne-t3528.html
        oraz w Radwanicach
        forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/osiedle-wiosenne-t423.html
        • Gość: Kozkiewicz2 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.11, 12:51
          z moich obserwacji wynika, ze inwestor buduje, od nikogo nie wyłudził pieniędzy, więc ci co mają zawsze do wszystkich jakieś ale potrafią się ładnie nakręcać i pisać bzdur, bo go nie widać, a nasmarować jest łatwiej. Mieszkają już ludzie i nie widziałem zadnego złego wpisu od lokatora:) to forum jest tylko dla szczekaczy a zasięganie opinii jest bardzo nierozsądne. Pozdrawiam
          • Gość: lokator Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.171.198.151.static.crowley.pl 04.12.11, 16:02
            Właściwie to całkiem sporo tutaj wpisów od lokatorów. Wiem, bo sam nim jestem i rozpoznaję wpisy swoich sąsiadów.
            Nie wiem czy odpowiadam mężczyźnie czy kobiecie więc pozwolę sobie pisać per Ty.
            Uważasz, że jest fajnie? Widzę, że jesteś jak Wątpiący Tomasz - nie uwierzysz dopóki nie zobaczysz.
            Wpadnij więc na najstarszą część budowy i zapukaj do losowo wybranych drzwi. Pokażemy Ci nasze umowy oraz oprowadzimy po osiedlu pokazując kilka "niespodzianek", a wtedy będziesz musiał przepraszać za "szczekaczy".
            Sam się zresztą nie podpisałeś z nazwiska, więc równie dobrze to Ciebie mogę oskarżyć o pisanie bzdur, bo Cię nie widać.
            • Gość: zbyszek kieliszek Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.centertel.pl 26.12.11, 02:15
              Firma jest git. nie ściemniajcie krzykacze bo nic robic nie potrafita tylko szczekac przez neta, bo sie nie boita ze w ryj dostanieta..
              chałupy stoją pobudowane i żreć nie wołają, wiec jak nie chceta to nie kupujta.. przyjadą bracia kibole na euro i wykupią wszystko za was, a wy bedzieta pozniej ryczec ze znowu za drogo i ze wam lokomotywa uciekła.
              • duhem Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 28.12.11, 10:02
                Uważam podobnie. Firma jest dobra i wywiązuje się z umów. Osiedle domków w Psarach jest juz skończone, brakuje tylko drogi wewnętrznej, jest na razie tylko ubita droga szutrowa, ale wczesna wiosną będzie juz elegancka droga asfaltowa. Polecam zajrzeć na stronę dewelopera, można tam znaleźć kilka ciekawych promocji [url=http://budnest.pl/osiedle-parkowe/opis-inwestycji]BudNest[/url]

Zbyszek ma rację: tylko narzekać i krzyczeć, krzyczeć, krzyczeć...
                • duhem Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 28.12.11, 10:04
                  Uważam podobnie. Firma jest dobra i wywiązuje się z umów. Osiedle domków w Psarach jest juz skończone, brakuje tylko drogi wewnętrznej, jest na razie tylko ubita droga szutrowa, ale wczesna wiosną będzie juz elegancka droga asfaltowa. Polecam zajrzeć na stronę dewelopera, można tam znaleźć kilka ciekawych promocji [url=http://budnest.pl/osiedle-parkowe/opis-inwestycji]http://budnest.pl/osiedle-parkowe/opis-inwestycji[/url]

Zbyszek ma rację: tylko narzekać i krzyczeć, krzyczeć, krzyczeć...
                  • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 13:02
                    świetna świetna firma. Taka na przykład inwestycja na Czajkowskiego: nadal można znaleźć w necie ogłoszenia, wg których oddana miała być w IV kwartale 2011 (tym co to się jutro kończy). Bieżący stan zaawansowania? Oczekiwanie na pozwolenie na budowę.
                    Nic, tylko biec do biura i kupować!

Jak ja się cieszę, ze prawie trzy lata temu na targach nie dałam się namówić na mieszkania na Sułowskiej, które w 8 miesięcy miały być gotowe a dalej nie są....
                    ale kubek z tagrów mi służy, bardzo dziękuję
                    • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 13:26
                      a żeby nie być gołosłowną, tu widać, jak się człowiek przyjrzy, kiedy miały być oddane domy na osiedlu parkowym.
                      wrzesień 2008
                      dom.money.pl/rynek-pierwotny/wroclaw;budnest;sp;z;o;o;dom;160;m2,oferta;39818.html
                      analogicznie: data oddania sułowskiej: 01.02.2011 (oddana?)
                      dom.money.pl/rynek-pierwotny/wroclaw;ul;sulowska;-;wroclaw,inwestycja;6494.html
                      Czajkowskiego funkcjonuje jeszcze nadal w trzech wersjach: koniec 2011, ii kw 2012 i IV kw 2012
                      • Gość: Mareksiak Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 09.05.12, 12:02
                        Jestem przyszłym mieszkańcem Sułowskiej i orientuję się w temacie. To jak zaczęli przygodę rzeczywiście nie jest godne pochwały,bo na tych dwóch inwestycjach są opóźnieni:-/ p.Wojciech poinformował nas o tym fakcie i zaoferował zwrot kasy jaką musimy dopłacać do kredytu,aż do przeniesienia własności. Budowa też się posuwa do przodu, właśnie kończą elewacje,więc mimo moich nerwów związanych z tym opóźnieniem, szczerze muszę napisać, że wyszli z twarzą. O Czajkowskiego podpytałem,bo mnie to ciekawiło. Coś nie zagrało im z papierami/urzędami. Rozwiązali rezerwacje, oddali kasę z zaliczek i chcą rozpocząć inwestycje przy 100% pewności,że papierologia znów nie położy planów.
                    • Gość: Z Czajkowskiego Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.12, 12:10
                      Podpisałam z nimi rezerwacje, wpłaciłam kaucje i czekałam. Nie udało im się dopiąć tego pozwolenia i nie ruszyli z budową, ale to oni zadzwonili do mnie z taką informacją, zaproponowali zwrot kaucji i tyle. Akurat jeszcze nic nie kupiłam do tego czasu,więc jesli uda im sie rozpocząć budowę, to nadal będę chciała tam zamieszkać. Karłowice to jednak Karłowice i nie ma tu wielu porównywalnych jakościowo inwestycji.
                  • Gość: Hornet Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.inetia.pl 11.05.12, 11:26
                    A zatem mamy wczesną wiosnę. Droga się nie zmaterializowała, jak i dużo innych obietnic.
                • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 10:41
                  ja Cię zapytam krótko: CZY TY WIESZ KIEDY TO OSIEDLE MIAŁO BYĆ SKOŃCZONE?
                  Wiesz, kiedy miała być skonczona Zegarmistrzowska i Czajkowskiego?
                  Podpowiedzi możesz szukac w google
          • Gość: Klient Budnestu Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 21:55
            Ode mnie wyłudził. Nie oddał mi pieniędzy wpłaconych w ramach umowy rezerwacyjnej, której nie dotrzymał bo trafił mu się lepszy klient. Jeżeli ktoś ma dużo wolnego czasu i lubi kłopoty to polecam usługi tej firmy.
        • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 15:10
          O fajnie że wrzuciłeś te linki. Osiedle w Jelczu - termin oddania III kwartał 2012 - osiedle oddane, jak rozumiem?
          • Gość: Wrocław live Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 14:37
            Najnowsze zdjęcia z inwestycji Budnest w Psarach
            ( budnest.pl/osiedle-parkowe/opis-inwestycji)

znlazłem na www.investmap.pl.

Z tego co widać, domki już w częśći zamieszkałe a część jeszcze się buduje.
            1 dom bez dachu jeszcze widać.
            Link do zdjęć:
            forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/osiedle-domkow-jednorodzinnych-osiedle-parkowe-t2539-20.html
            • Gość: gość Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.14, 11:25
              TRAGEDIA wystarczy pojechać i porozmawiać z ludźmi którzy tam "mieszkają" bo nie mieli wyjscia i wegetują w opłakanych warunkach!!
              Owszem Psary ul. Parkowa są zamiszkane ale ostatnie mieszkania to dramat ludzi, którzy żyja bez ciepłej wody gazu i szamba bez wysypiska śmieci właściwie na wysypisku bez drogi co nawet nie jest najwięszym problemem.. Firma Budnest nie dotrzymuje terminu mało tego nie można się z nikim skontaktować. Pan Wojciech Dziedzic jest nieuchwytny od sierpnia 13'. Każdemu odrazam te inwestycje. My czekamy jeszcze miesiąc bo ot lutego naliczają się Budnestowi karne odsetki. Ale juz wiemy że nic z tego nie będzie inajpewniej spotkamy się w sądzie.
    • anula5550 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 02.01.12, 16:45
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: moje-ankiety.pl/respond-18258.html. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc:) link należy skopiować i wkleić w okno przeglądarki - dopiero wtedy zadziała.
      • Gość: tom17 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.182.65.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.02.12, 22:49
        I co propaganda nie pomogła. Firma ładnie buduje i kończy zarazem stare inwestycje:)))
        • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 16:49
          błagam Cię człowieku - o tych Psarach mówisz? Ile to trwa? wg forum pięć lat. I już kończycie? To gratulacje.
          Chyba tylko tym od Małych Wilczyc, którzy też się tyu swego czasu pięknie sami chwalili, szło to wolniej.
          • Gość: Wiktor Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 22.05.12, 14:30
            Z tego, co wiem,to wkrótce położą kostkę, przepną gaz i jest koniec. Rozmawiałem z chyba z prezesem na targach, odnośnie nowych mieszkań,które tam powstają i pytałem o drogę,bo odwiedziłem ich wczesniej. Dokończenie sieci ich zblokowało,ale czerwiec/lipiec ma być przepięcie ( na tańszy gaz z sieci ) i droga. Jak się wywiążą i dalej będę miał zdolność to się skuszę, bo okolica ok.
        • Gość: Hornet Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.inetia.pl 10.05.12, 11:38
          O czym Ty piszesz? Rzucili się do stawiania murów kolejnych bliźniaków, nic z tej inwestycji nie jest dokończone - spóźnienie sięga ponad 2 lat. Proponuje także przyglądnąć się "jakości" części wspólnej.
    • Gość: Pik-Pok-Art Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.connecta.pl 25.03.12, 16:27
      Zajmuję się artystycznym malowaniem ścian różnymi technikami oraz malowaniem obrazów olejnych.

Zapraszam na moją stronę www.pik-pok-art.pl.

Znajdą tutaj Państwo galerie moich prac oraz ofertę moich usług.

Serdecznie Zapraszam Państwa
      Kontakt: 511-914-247
    • Gość: Aurelia Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.finemedia.pl 08.05.12, 16:27
      Deweloper może bez większych sukcesów i spektakularnych inwestycji,ale za to dość solidny. Dłubie sobie po jednej inwestycji,choć reklamuje kilka i zanim się napalimy warto sprawdzić czy dana inwestycja jest w realizacji,a nie jeszcze w przygotowaniu. Ja na swoją Zegarmistrzowską 2 muszę jeszcze trochę poczekać,zanim trafi do sprzedaży:-/
      • Gość: pra... Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 11:40
        ale wszystkim tylki sciska jak komuś dobrze idzie....
        • Gość: Hornet Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.inetia.pl 11.05.12, 11:17
          Zwłaszcza tym, którzy czekają od 3 lat na skończenie inwestycji. Tutaj jest tylko forum, klawiatura wszystko przyjmie. A wystarczy się pofatygować na inwestycje w Psarach i ocenić.
        • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 10:25
          Może rzeczywiscie o faktach rozmawiajmy. Ile skończonych inwestycji ma Budnest?
          Jakie jest opóźnienie na budowach, które są "w trakcie"? Opóźnienie w stosunku do pierwszych wersji, np targowych, a nie aktualnych?
      • lukander1990 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 17.05.12, 15:02
        Ja powiem tak. To, że mają opóźnienia w stosunku do swoich pierwotnych planów to fakt, ale ja wolę takiego dewelopera który się opóźnia niż wielu niby gigantów na rynku którzy wcale nie zawsze są bardziej terminowi, a na pewno są znacznie drożsi.

Dla mnie Budnest jest firmą której swoje pieniądze, gdybym kupował mieszkanie, to bym powierzył. Znam kilka osób które mimo nie do końca idealnej terminowości, bardzo dobrze się mieszka w domach zbudowanych przez nich. Mam na myśli jakość wykończenia która ich zdaniem, jak za tą cenę, jest więcej niż przyzwoita.

Tak więc budują powoli, ale dobrze jakościowo.
        • Gość: Wroclive Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 14:43
          Witam,
          Faktycznie mają jakieś opóźnienia na tej inwestycji, wynikające z problemów z tytułęm własności działek dla mieszkańców ale z tego co się orientuję już jest finał tej historii. To nie przeszkadza tez budować im kolejnych domków na osiedlu.
          I tak stan budowy na styczeń 2013można zobaczyć na forum investmap.pl
          Link do najnowszych zdjęć:
          forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/osiedle-domkow-jednorodzinnych-osiedle-parkowe-t2539-20.html
    • Gość: Piotr Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.12, 10:24
      Kupiłem małe mieszkanko na Zegarmistrzowskiej. Cała procedura przebiegła bezproblemowo. Terminy budowy ok, akt końcowy na czas. Tyle w temacie z mojej strony.
      • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 10:13
        widzę, że zaklinanie rzeczywistosci trwa. Nigdy nie będzie tak źle, żeby na forum nie napisać, że jest bardzo dobrze :)

Przeniesienie własności na zegarmistrzowskiej dwa lata temu, jak rozumiem?
      • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 10:26
        wprowadziłeś się w 2010, jak rozumiem? :)
    • Gość: mihaus Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.provider.pl 22.05.12, 09:04
      Miałem kupic od nich mieszkanie, wyszlo w koncu inaczej. mialem bardzo dobre wrazenia, buduja solidnie i dokladnie (zgodnie ze sztuka) i mozna sie potargowac
      • lukander1990 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 22.05.12, 10:10
        Gość portalu: mihaus napisał(a):

> Miałem kupic od nich mieszkanie, wyszlo w koncu inaczej. mialem bardzo dobre wr
        > azenia, buduja solidnie i dokladnie (zgodnie ze sztuka) i mozna sie potargowac

Jak widać moja opinia nie jest odosobniona :)

Poza tym co pisałem wcześniej mogę potwierdzić, że u www.budnets.pl potargować się da :)
    • lukander1990 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 29.05.12, 22:18
      Przesyłam link do najnowszych zdjęć z inwestycji w Psarach, które pojawiły się na portalu InvestMap.pl:

BudNest Psary

Więcej info na budnest.pl
      • Gość: TWOJADRES Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.05.12, 19:25
        wypelnij krotki formularz i otrzymaj swoja karte klienta! to nic nie kosztuje a mozesz zaoszczedzic podczas wyposazania swojego mieszkania! zadbaj o swoja przepustke do swiata rabatow i darmowych uslug!

wiecej na: twojadres.eu/
        • Gość: Maxx Zdjęcia z inwestycji IP: *.finemedia.pl 11.06.12, 16:52
          www.zanimzamieszkasz.pl/forum/showthread.php/704-BudNest-inwestycje-we-Wroc%C5%82awiu-i-okolicach
    • Gość: :) Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 10:16
      czy to jest jakaś próba przebicia wątku o Grundwert?
      • Gość: krd [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.07.12, 10:02
    • Gość: Zainteresowany Re: UWAGA na Budnest... IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.12, 12:04
      Też się tym zmartwiłem i bałem się,że nie poradzę sobie z samodzielnym sprawdzeniem papierów, ale teraz deweloper musiał mi dostarczyć w prospekcie informacyjnym wszystkie informacje "na tacy":-) W tych zestawieniach finansowych spółka prezentuje się wiarygodnie,więc będę się zastanawiał. Rezerwacje mam zapewnioną do końca czerwca...
    • Gość: :) I co teraz powiecie, naganiacze z budnestu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.12, 16:28
      A to ci feler! dwie opinie od klientow, z czego jedna na pewno trefna.
    • Gość: klient [...] IP: 91.231.124.* 20.04.13, 17:45
      • Gość: nowy klient inwestycja w Psarach miejsca noclegowe IP: *.232.252.14.atman.pl 25.04.13, 03:43
        meteor-turystyka.pl/noclegi,psary,0.html
        • Gość: kwatera miejsca noclegowe IP: *.232.252.14.atman.pl 25.04.13, 04:03
          www.nocowanie.pl/noclegi/wroclaw/
          • Gość: noclegi Re: miejsca noclegowe IP: *.232.252.14.atman.pl 25.04.13, 04:19
            royalhostel.pl/pl/
      • Gość: Abc Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.30.5.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.13, 17:59
        W zeszłym roku kupiliśmy mieszkanie w Psarach do tej pory nie otrzymaliśmy kluczy a na budowie nic się nie dzieje by przyspieszyc termin oddania, zero reakcji ze strony deweloper a Pan Szanowny Prezes ma nas w głębokim poważaniu .. nie odbiera tel. a w biurze nikt nic nie wie zresztą tak jak na budowie!!!
        Chcielibyśmy nawiązac kontakt z osobami które są w takiej samej sytuacji na Psarach jak my- myślimy że sprawa skończy się w sądzie... prosimy o kontakt
        • Gość: klubik Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.ipv.net.pl 21.05.13, 11:22
          już kiedyś o tym pisałam:

forum.gazeta.pl/forum/w,186,141682664,143964712,Re_Psary_Rakowska.html
          cyt: Może nigdy nie oddadzą, bo na tym osiedlu jeszcze niezakończyli jeszcze żadnej inwestycji. Popytajcie mieszkańców. Sprawdźcie aktualny księgi wieczyste (kto jest właścicielem działek, jakie roszczenia są wpisane)... Zapytajcie w starostwie w architekturze jak się naprawdę sprawy mają....Ja zrezygnowałam po sprawdzeniu
          • Gość: klienci.budnest Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 21:08
            Szanowni Państwo!
            Jesteśmy właścicielami mieszkania na jednej z inwestycji firmy BudNest. Poszukujemy właścicieli nieruchomości budowanych przez tę firmę. Przede wszystkim prosimy o kontakt osoby, które borykają się z opóźnieniami w terminowym odbiorze zakupionych domów i mieszkań.

e-mail kontaktowy: klienci.budnest[małpa]gmail.com
            • Gość: sebwroc Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 07.08.13, 09:20
              Widzę, że czarny PR i hejter konkurencji w akcji. Moim zdaniem jak ktoś szuka klientów, to wystarczy pojechać na inwestycje i jak człowiek porozmawiać z ludźmi, a nie spamować?
              • Gość: klient Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: 91.231.124.* 17.08.13, 21:43
                nie rżnij cwaniaka - pan D. i tak ci nie da podwyżki. ludzie są wkurzeni i pewnie chcą złożyć pozew zbiorowy. tak beznadziejnej firmy deweloperskiej dawno nie widziałem. jak można budować domy nie mając ekipy budowlanej, posiłkując się przypadkowymi ludkami o wątpliwej trzeźwości. porażka i dziadostwo. szerokim łukiem od tej firmy chyba, że ktoś lubi się denerwować.
                • Gość: poszkodowany Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.opera-mini.net 06.01.14, 14:21
                  mogę dużo na temat tych krętaczy powiedzieć chcesz problemu kup mieszkanie w budneście .
              • Gość: klient Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: 91.231.124.* 17.08.13, 22:16
                widzę, że mój poprzedni post został usunięty z dziwnych powodów. napiszę więc jeszcze raz.

1. firma BudNest wisi mi kasę za rezygnację z niektórych opcji oraz kary za niedotrzymanie terminu oddania nieruchomości i nie wykazuje chęci zapłaty.
                2. nie mogę doprosić się usunięcia usterek od ponad pół roku
                3. z właścicielem firmy nie sposób się skontaktować a w biurze panuje niemoc informacyjna

jeżeli mój post był usunięty na skutek działań firmy Budnest i firma ta uważa, że informacje, które podaję są nieprawdziwe zapraszam na salę sądową.
    • Gość: jola blondi, wal konkretami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 15:44
      Ile inwestycji i które oddaliście nie później niż 3 miesiące po pierwotnie zapowiadanym terminie?
      Bo na czajkowskiego to już Wam w lata idzie :) mam na to maile :)
    • Gość: trala la la Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: 91.231.124.* 26.08.13, 22:10
      Zacznijcie lepiej budować a nie siać propagandę po sieci. Konkurencja nie ma co robić tylko wypisuje "kłamstwa i oszczerstwa" na wasz temat, tra la la. Strasznie źli ludzie z tej konkurencji.
    • Gość: ciekawe Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 14:18
      jakos tak znikla czesc wypowiedzi - rzekomo za złamanie regulaminu. z odpowiedzi mozna wywnioskowac, ze byly to informacje negatywne. ciekawe.
    • Gość: Klient Budnestu Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 22:14
      Firma nie zwróciła mi pieniędzy wpłaconych w ramach umowy rezerwacyjnej, której nie dotrzymała bo trafił się lepszy klient. Zaproponowano mi inną inwestycję i cieszę się, że nie przyjęłem propozycji. Mam do odzyskania dużo mniejszą kwotę :-).
    • Gość: miodek555 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.opera-mini.net 06.01.14, 14:04
      witam jeżeli jest ktoś zainteresowany tą firmą chętnie opowiem coś o niej tym bardziej że jestem na bieżąco z nimi wiszą mi kupę kasy za wykonane roboty i zwodzą mnie ponad rok
      • malin_ka_78 Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie 20.01.14, 13:19
        Witam. Firmę Budnest szczerze odradzam. Inwestycja we Wrocławiu na ul. Sułowskiej to wielka klapa i wszystkim wiszą pieniądze.
        Pana miodek555 proszę o kontakt, jako że przygotowujemy wniosek do prokuratury i każdy dowód w sprawie będzie pomocny. mem_phis at wp pl
      • Gość: Kasia Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.7-2.cable.virginm.net 17.03.14, 14:50
        Miodek555 prosze o kontakt w sprawie zlodziei z budnestu kasiarjamrozy@gmail.com
        • Gość: Klientka Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.messagelabs.net 18.03.14, 10:17
          Firma Budnest obecnie jest wspomagana nadzorcą sądowym. Wniosek o upadłość został złożony.
    • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 09:54
      Naganiacze nawet zniknęli. poszkodowanym mało współczuję - wystarczyło zrobić elementarne rozeznanie...
      • Gość: Kris Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.volvo.com 19.03.14, 11:05
        Jako jedni z wielu klientów oszukanych przez Budnest, a dokładnie przez Pana Dziedzic, planujemy założyć stowarzyszenie, dzięki czemu będzie łatwiej wystosować pozew zbiorowy do sądu. Osoby chętne współuczestniczyć w tego typu działalności, proszę o kontakt mailowy na adres : djsonicmc@o2.pl. Razem można więcej. I wierzymy, że sprawiedliwości już wkrótce stanie się zadość.
        • Gość: nabity Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetunion.pl 14.04.14, 23:03
          Nasz zacny deweloper upadł. Jedyne co nam pozostało to zgłoszenie wierzytelności i upadłość deweloperska :/ Mamy dwa miesiące na dokonanie zgłoszenia wierzytelności xn--wupadoci-bpb5w.pl/budnest-sp-upadlosci/#more-950
          • Gość: jola Re: Firma Budnest inwestycja w Psarach opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.14, 14:25
            Wielkie mi zaskoczenie. Od czterech lat to zapowiadałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka