brittson Re: Reklama w internecie 15.06.15, 11:02 Jeżeli chodzi o net, to głównie skupiam się na pozycjonowaniu i okresowo wspieram się linkami sponsorowanymi - google adwors. Okresowo, bo nie jest to najtańsza usługa, ale przynosi naprawdę dobre rezultaty. Warto przetestować. Ale polecam robić to przez certyfikowane agencje, które mają doświadczenia w konfiguracji kampanii. No i dorzucają kupon na 250 zł na start. Np Funky Media mają coś takiego: funkymedia.pl/#linki-sponsorowane - ale oni tam podejmują się zleceń przy budżecie większym niż 1 tys zł netto. Odpowiedz Link
kabeee90 Re: Reklama w internecie 26.07.15, 23:39 Ja bym zaczęła od samodzielnych pierwszych prób, ale jeśli nie masz czasu to lepiej oddać sprawy pozycjonowania specjalistom. Ja nie mam czasu, ale wolę sama pracować na swoją stroną, szczególnie gdy pierwsze próby okazały się pozytywne. Przesunęłam się trochę w wynikach w górę, a to spowodowało zwiększenie liczby telefonów. Kupiłam pakiet linków na [url=http://sklep.siteseo.pl/]sklep.siteseo.pl/[/url], wybrane bazy, gdzie zostały zamieszczone odpowiednie wpisy, które linkowały do mojej strony, a przy tym pozwoliły na pozycjonowanie na konkretne słowo kluczowe. Odpowiedz Link
wrocpedia Re: Reklama w internecie 09.01.16, 00:52 Jeśli Twoja strona związana jest z Wrocławiem, zapraszam do zamieszczenia bezpłatnego wpisu w serwisie Wrocpedia.pl - można dodać link do strony www Warunek dodania wpisu - musi być on związany z Wrocławiem ( firma, osoba z wrocławia, strona z wrocławia, itp) Odpowiedz Link
leorr Re: Reklama w internecie 20.01.16, 09:16 Na pewno ni warto skupiać się jedynie na pozycjonowaniu - bo pozycje w Google na pstrym koniu jeżdżą. Nie zna się tak naprawdę dnia ani godziny kiedy strona wzrośnie lub spadnie w rankingu. Warto inwestować w takie źródła komunikacji jak obecność na portalach społecznościowych czy videomarketing. Ostatnio sporo kampanii zostało zrealizowanych w ten właśnie sposób z bardzo dobrymi rezultatami. Tutaj ciekawy tekst na ten temat minicrm.pl/blog/videomarketing-dlaczego-warto-postawic-na-film-w-marketingu/ Jest to kosztowna reklama, ale wg mnie warto - jak najbardziej. Odpowiedz Link
birdmedia Re: Reklama w internecie 18.02.16, 21:32 Pozycjonowanie, fora, blogi, komenarze. Odpowiedz Link
gitarzysta80 Re: Reklama w internecie 26.07.16, 07:22 uwazam, ze nadal niezawodny jest marketing szeptany. dla mnie robi go agencja reklamowa iWizerunek iwizerunek.pl/marketing-szeptany/ rzetelni ludzie i znaja sie na tym, co robią. Odpowiedz Link
kolarz29pl Re: Reklama w internecie 26.01.17, 14:25 Polecam pozycjonowanie własnej strony, w przeglądarce wtedy będzie na wysokiej pozycji, a ponadto od siebie polecam sprawdzenie co to są linki sponsorowane, też są bardzo dobrą formą reklamy, proszę przeczytać www.ichi.pl/linki-sponsorowane.html Odpowiedz Link