Dodaj do ulubionych

Poszukuje pozycjonera

19.08.09, 03:15
Witam.
Szukam dobrego i sprawdzonego pozycjonera.
Chodzi mi o wypozycjonowanie (i utrzymanie pozycji) strony www.zanocuj.com.
frazy: "noclegi w", "kwatery w", "domki w".

Oferty proszę przesyłać na adres: karol@invo.pl
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • rosalie.r Re: Poszukuje pozycjonera 22.08.09, 17:45
      Proponuję wysłać zapytanie do tej firmy
      www.twojfachowiec.net/informatyka/adseopl,10 Kilka razy czytałam ich
      wypowiedzi na różnych forach i widzę, że mają spore doświadczenie i konkretne
      pomysły na promocję.
      • madzixa Re: Poszukuje pozycjonera 03.09.09, 08:49
        Słabiutkie frazy. Najlepiej to połączyć z konkretnym miastem. Z doświadczenia wiem, że np. "noclegi w górach" też dają mało "hitów"

--
        Odzyskiwanie danych i naprawa dysków Seagate
        • rosalie.r Re: Poszukuje pozycjonera 18.09.09, 22:25
          Jeśli chodzi o frazy to tu najlepiej doradzi firma, z którą podejmie współpracę.
          Na pewno long tail przy tego typu serwisie to podstawa.
    • robert_wolski Re: Poszukuje pozycjonera 02.03.15, 18:20
      Sprawdź ofertę firmy Grafpa. Firma jest solidna i tania. Jak masz problem z dobraniem fraz zrobi to za Ciebie. Tutaj znajdziesz dokładna ofertę i kontakt: www.grafpa.pl/pozycjonowanie-stron-www-krakow/
    • bxmmultimedia Re: Poszukuje pozycjonera 21.08.15, 12:07
      Pozycjoner JavaScript Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl
    • bxmmultimedia Re: Poszukuje pozycjonera 24.09.15, 12:40
      bxm.pl tworzenie stron warszawa - polecam jako firmę projektującą strony w warszawie
    • bogdan_warszawa Re: Poszukuje pozycjonera 13.11.15, 11:20
      tworzenie stron warszawa
      bxm.pl
      tworzenie sklepów warszawa
      bxm.pl
    • dominik554 Re: Poszukuje pozycjonera 23.02.16, 13:23
      Tutaj masz numer telefonu do mojego Pozycjonera - 530 992 006. Opiekuje się pozycjami mojej stronki od kilku miesięcy i jak na razie wszystko na zielono, także polecam :-)
    • strony_internetowe_chojnice Re: Poszukuje pozycjonera 25.02.16, 08:53
      Niełatwo znaleźć dobrego pozycjonera, albo zależy, co rozumieć przez dobry...czy taki, który pozycje osiągnie szybko stosując dodawarki/automaty itp., czy taki, który pozycjonować będzie długo (dla niektórych za długo), bo pozycje będą piąć się do góry b.powoli, ale za to strona nie będzie (a raczej nie powinna być) narażona na filtry, bany, czy czuła na zmiany algorytmów
    • styrana90 Re: Poszukuje pozycjonera 25.03.16, 11:27
      A ja mogę polecić phpbb-assistant.com Jako jedni z pierwszych w Polsce zaczęli zajmować się pozycjonowaniem. Od lat korzystam z ich usług
    • malinowskaanna89 Re: Poszukuje pozycjonera 10.10.16, 12:05
      Stare zapytanie, ale tez potrzebowalam eksperta od pozycjonowania. Działam w tej samej branzy co autor zapytania. Mam pensjonat, ktory zdecydowanie nie wykorzystywal swojego potencjalu. Działaniami marketingowymi zajmuje sie sama, ale na pozycjonowaniu zupelnie sie nie znam, wiec powierzyłam to specjalistom, ktorych polecil mi znajomy.
      Najpierw umowilam sie na telefon, pozniej spotkanie. Od poczatku do konca tresciwie, ale zrozumiale. Podpisalismy umowe i wspolpracujemy juz dobre 5 lat, wiec mozna na nich polegac.

Polecam Alte Media www.altemedia.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka