tropem_misia1 29.05.12, 08:04 poglądy ,uwagi i takie tam....nie tylko wodę w akwarium. Słoneczko widziałam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: trza wymienić 29.05.12, 10:15 W dawnych czasach to tych sloneczek sie wloczylo po ziemi wiecej niz pare.Tych partyjnych takich. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: trza wymienić 29.05.12, 14:30 Teraz też się szlajają te "słoneczka" partyjne ,ale samolotami za nasze pieniądze Odpowiedz Link
darima_ka Re: trza wymienić 29.05.12, 19:28 To ja się pochwale ,ze grad widziałam... wczoraj Odpowiedz Link
lvova Re: trza wymienić 29.05.12, 19:33 A ja widziałem śnieg,,,kilka miesięcy temu,,,naprawdę był nie zmyslam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: trza wymienić 29.05.12, 21:01 U mnie dziś trochę popadało. Wydawało się, że chce popadać bardziej, ale chyba się rozmyśliło, i w rezultacie z wielkiej chmury był mały deszcz. Ale i tak wywołał panikę wśród ludności A ja se wyjęlam parasolke, i langsam, langsam - noga za nogą se szłam, ale potem już szybciej, bo akurat podjechał mój autobus Poza tym świeżo odrdzewione i odmalowane barierki na moście Poniatowskiego poobklejali transparentami z napisem "Witamy w Warszawie" na przemian z "Welcome to Warsaw" i a potem leci "Euro 2012". Bu? Odnawiali te barierki chyba ze 2 miesiące, a poobklejali przez jedna noc. Może w tym jest jakaś logika, żeby kleić na świeżo odnowionym. Odpowiedz Link
leziox Re: trza wymienić 29.05.12, 21:07 Resztki po zrywanych plakatach beda z pewnoscia wygladac lepiej. I znowu bedzie powod do odnawiania. Ktos musi na Jewro zarobic,nie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: trza wymienić 29.05.12, 21:18 No tak! To mi, jak zwykle, nie przyszło do głowy Odpowiedz Link
rybka.11 Re: trza wymienić 15.06.12, 15:43 ja nawet dłużej niz przez chwilę Ale - uwaga - nadchodzą ulewy, bo ja większe pranie właśnie robię Będzie lało - na pewno Odpowiedz Link