Dodaj do ulubionych

Pytanie......

27.01.14, 18:02
https://www.piekniejsze.pl/uploads_user/9000/8463/5688.jpg

a może cherbaty?? smile))
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:03
      upsss....oczywiście herbaty miało być smile to przez tę kanadyjską klawiaturę big_grin
      • fenikss.2972 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:06
        posiadacey klawiatur np w łosie...................suspicious proszeni są o niezwłoczne prze(d)stawienie ich na rodzime suspicious
        lub prze(d)stawienie zaświadczenia o dysgrafii !! suspicious

big_grin big_grin big_grin
        • rudka-a Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:07
          może być w połączeniu ze...skoliozą suspicious smile)))))))))
          • fenikss.2972 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:08
            na "s" na pewno to się nazywa...... suspicious

rudka-a napisała:

> może być w połączeniu ze...skoliozą suspicious smile)))))))))
            • tropem_misia1 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:11
              a bo człowiek a zawsze wygnie nie w tą stronę .......
              • fenikss.2972 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:13
                a potem to tylko z tego problemy som big_grin
                • tropem_misia1 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:15
                  ano
                  ciężko naprostować
                  • fenikss.2972 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:17
                    no ciężko
                    chociaż w sumie po co ?
            • rudka-a Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:11
              Myślisz, że sącząc herbate to na "sy" zniknie? wink
              • fenikss.2972 Re: Pytanie...... 27.01.14, 18:15
                pod warunkiem, że będziesz pamiętać, iż sączysz herbatę big_grin big_grin big_grin
              • rudka-a Fikuśne herbatki :) 27.01.14, 18:15
                lepsiawe od tych na sznureczku smile

https://www.pablik.pl/img/foto/teabag_royal.jpg
                • fenikss.2972 Re: Fikuśne herbatki :) 27.01.14, 18:18
                  dobre big_grin big_grin big_grin

znaczy nie herbatki tylko pomysł suspicious żeby nie było suspicious

• rudka-a Re: Fikuśne herbatki :) 27.01.14, 18:23
                    Moczy sobie pani biust, a pan krawacik smile)
                    • fenikss.2972 Re: Fikuśne herbatki :) 27.01.14, 18:27
                      big_grin

https://housik.pl/img/herbata_vipy.jpg
                      • rudka-a my tu tak gadu, gadu....:) 27.01.14, 18:32
                        a kawa/herbata stygnie smile))
                        • fenikss.2972 Re: my tu tak gadu, gadu....:) 27.01.14, 18:35
                          no big_grin

https://www.skiny.pl/demoty/a750ac13b53d99312eb6f9d325d5ec2a.jpg
                    • rudka-a albo..zafundować sobie taką zaparzaczkę :) 27.01.14, 18:28
                      https://static1.menstream.pl/i/geektoys/2012/10/Mr-Tea-Infuser-450x465.jpg

nie trzeba wówczas palcami herbatki wyciskać suspicious
                      • fenikss.2972 Re: albo..zafundować sobie taką zaparzaczkę :) 27.01.14, 18:34
                        dooooooooooobrze, że ja tego nie lubię big_grin
                        • rudka-a Parzenie herbaty! 27.01.14, 18:42
                          eherbata.pl/parzenieherbaty.html
                          • fenikss.2972 Re: Parzenie herbaty! 27.01.14, 18:45
                            co Ty mi tu za wrogą propagandę siejesz suspicious
                            • rudka-a chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 19:02
                              JAK PRAWIDŁOWO PARZYĆ HERBATE!!

ten tort pysznie wygląda, ale czy tak samo smakuje? wink

https://tortyplock.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/460157/files/blog_re_5202922_8099847_tr_kogucik_1.jpg
                              • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 19:04

to ja chcę kawałek big_grin
                                do KAWY !!! suspicious

big_grin
                                • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 19:07
                                  Co Ci uciąć? suspicious tzn z której strony zaczynamy kroić? smile))))))))
                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 19:08
                                    eeeeeeeeeee !!! suspicious bez takich !!..........suspicious
                                    • rudka-a to może zaczniemy od czubka :> 27.01.14, 19:11
                                      stracisz głowę, to póżniej będzie Ci już obojętne suspicious
                                      • fenikss.2972 Re: to może zaczniemy od czubka :> 27.01.14, 19:17
                                        nie tak łatwo głowę tracę suspicious
                                        • rudka-a to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 19:25
                                          dolewkę suspicious tylko nie mów, że nie wypada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue_out

https://vpx.pl/i/2013/05/15/kogut-kawa-dzbanek.jpg
                                          • fenikss.2972 Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 19:30
                                            oczywiście, że nie wypada !! suspicious
                                            • rudka-a Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 22:35
                                              a bo?.....co mi tu maniery paryskie wnosisz suspicious
                                              • fenikss.2972 Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 22:39
                                                trza się uczyć tego sv....sav.....kultury kurde !! suspicious

rudka-a napisała:

> a bo?.....co mi tu maniery paryskie wnosisz suspicious
                                                • rudka-a Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 23:20
                                                  Tymitu nie powielaj inteligencji szarpanej suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 23:21
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaale palła big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Tymitu nie powielaj inteligencji szarpanej suspicious
                                                  • rudka-a Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 23:23
                                                    Aseje wu, siluwu ple suspicious będzie znów nauka! suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: to ja poprosze jeszcze......o 27.01.14, 23:25
                                                    ciekawe, kto kogo suspicious

rudka-a napisała:

> Aseje wu, siluwu ple suspicious będzie znów nauka! suspicious
                              • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 21:13
                                rudka-a napisała:
                                > ten tort pysznie wygląda, ale czy tak samo smakuje? wink

Kura z fają w dziobie?! shock A fe! Cały tort pewnie zepsuty... tongue_out
                                • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 21:14
                                  oj się Ruda wnerwi..... big_grin big_grin big_grin
                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 21:36
                                    ... to niech postawi tort z koguta i bez fai w dziobie...big_grin
                                    • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 21:38
                                      normalnie kamikadze jesteś big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> ... to niech postawi tort z koguta i bez fai w dziobie...big_grin
                                      • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 21:44
                                        No, weeeźź.. Hardy suspicious Tyle się napracowałam przy tym torcie, żeby był ciachem (tort, a nie Un), a Ty mi tu marudzisz, noosmile))) kiep z cukkru wanilinowego - rozpływa się w ustach i nabiera posmaku marcepanowego suspicious
                                        • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 21:47
                                          ... dobra, wezmę. Ale bez kiepa! Znaczy peta! (wolę nie ryzykować. A jak poszłaś na skróty i to prawdziwy pet, hę? suspicious)
                                          Naprawdę? Naparcowałaś się sama?! Pięęękne big_grin
                                          • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:02
                                            No, ba!...toż to jest mistrzowski wyrób suspicious
                                            trochę cukier zgrzyta, ale mozna powiedzieć, że rozpływa się w ustach big_grin
                                            wiesz, ile jaj w nim jest? suspicious hohoooo big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:20
                                              no bez jaj !! big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> No, ba!...toż to jest mistrzowski wyrób suspicious
                                              > trochę cukier zgrzyta, ale mozna powiedzieć, że rozpływa się w ustach big_grin
                                              > wiesz, ile jaj w nim jest? suspicious hohoooo big_grin
                                              • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:40
                                                co mi się w przepis wcinasz suspicious
                                                • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:42
                                                  bo na jajach trza się znać suspicious

rudka-a napisała:

> co mi się w przepis wcinasz suspicious
                                                  • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:43
                                                    wystarczy zrobić....próbę wodną big_grin tongue_out
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:48
                                                    to na czarownice się robi, nie na jaja !! suspicious

rudka-a napisała:

> wystarczy zrobić....próbę wodną big_grin tongue_out
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:54
                                                    Kawalerem jezdeś, to nie wiesz, na czym polega "próba wody dla jaj" suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:02
                                                    to teraz chyba powinienem Ci współczuć .................big_grin
                                                    czy coś ... big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Kawalerem jezdeś, to nie wiesz, na czym polega "próba wody dla jaj" :
                                                    > 2;
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:21
                                                    A gdzieś to wyczytał? Nie byłem "poddawany" wink
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:24
                                                    to co się wymandrzasz suspicious

hardy1 napisał:

> A gdzieś to wyczytał? Nie byłem "poddawany" wink
                                                  • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:21
                                                    to co, Harduś.......napełniam wanne suspicious przytrzymasz Go suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:24
                                                    uważaj .... suspicious

rudka-a napisała:

> to co, Harduś.......napełniam wanne suspicious przytrzymasz Go suspicious
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:29
                                                    Jaaasne!!! big_grin Za pióra big_grin Dawaj tę wanienkę suspicious
                                                    Szybko, bo idę spać...wink
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:36
                                                    sam się utop suspicious

hardy1 napisał:

> Jaaasne!!! big_grin Za pióra big_grin Dawaj tę wanienkę suspicious
                                                    > Szybko, bo idę spać...wink
                                            • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:53
                                              Ty się Rudka zdecyduj, czy cukier w zębach zgrzyta, czy się rozpływa... bo to zasadnicza różnica i sprzeczność smakowa wink
                                              • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:54
                                                Cię ostrzegałem, żeś podpadł straszliwie big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> Ty się Rudka zdecyduj, czy cukier w zębach zgrzyta, czy się rozpływa... bo to z
                                                > asadnicza różnica i sprzeczność smakowa wink
                                                • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 22:55
                                                  Te, młokos, się nie wcinaj w rozmowę dorosłych w sprawie walorów smakowych tortu. Młodyś, więc stój z boku i się ucz suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:04
                                                    Te, Wapniak suspicious
                                                    swoje wiem suspicious

hardy1 napisał:

> Te, młokos, się nie wcinaj w rozmowę dorosłych w sprawie walorów smakowych tort
                                                    > u. Młodyś, więc stój z boku i się ucz suspicious
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:07
                                                    Wiesz, że nic nie wiesz. To i tak, jak na Młokosa, dużo wiesz suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:09
                                                    czyli sam przyznałeś, że jestem mądry suspicious

hardy1 napisał:

> Wiesz, że nic nie wiesz. To i tak, jak na Młokosa, dużo wiesz suspicious
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:21
                                                    Az tak mocno nie pochwaliłem. Tyle, że wiesz troszkę więcej niż ten, co nic nie wie.
                                                    W żadnym wypadku nie mówiłem o powiedzeniu Sokratesa big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:23
                                                    się teraz nie wykręcaj suspicious
                                                    przyklepane suspicious

hardy1 napisał:

> Az tak mocno nie pochwaliłem. Tyle, że wiesz troszkę więcej niż ten, co nic nie
                                                    > wie.
                                                    > W żadnym wypadku nie mówiłem o powiedzeniu Sokratesa big_grin
                                                  • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:24
                                                    Ciiichoooooo suspicious najlepsza w tym kogucie, to była masa kakaŁowa suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:25
                                                    .........................ojjjjjjjjjjjjjj suspicious

rudka-a napisała:

> Ciiichoooooo suspicious najlepsza w tym kogucie, to była masa kakaŁowa suspicious
                                                  • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:26
                                                    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                                                    zatkało kakało tongue_out big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:28
                                                    a dupa, choćby chciało !!!!!!!!!!!!! suspicious

rudka-a napisała:

> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                                                    > zatkało kakało tongue_out big_grin
                                                    >
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:30
                                                    Masa...hmmm....kakałowa ? wink Taka... brązowa? wink
                                                  • rudka-a Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:35
                                                    zależy ile sypniesz tego kakała suspicious
                                                  • hardy1 Re: chrupnij coś słodkiego i zapoznaj się... 27.01.14, 23:36
                                                    zależy, skąd wylatuje... ta masa wink
    • yuka4 rozumiem,że ta 27.01.14, 20:27
      cherbata jest od razu z cukrem big_grin
      dlatego ta literka c
      a czy gdyby była z cytryną to też by miała literkę c z przodu czy z tyłu???
      a jak by była i z cukrem i z cytryną , to gdzie znajdowałyby się te c???
      • tan.nawe Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 20:44
        To może by tak... czaj? wink
        • yuka4 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:02
          tan.nawe napisała:

> To może by tak... czaj? wink

koniecznie z samowara wink
      • fenikss.2972 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:00
        nooo !!
        powitać drogą koleżankę !! big_grin
        • yuka4 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:01
          a jak drogą ???
          i co z tym cukrem i cytryną?
          • fenikss.2972 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:07
            że też Ty zawsze musisz zadawać takie podchwytliwe pytania suspicious

a wrzucaj co chcesz big_grin ja i tak nie pijam big_grin
            • yuka4 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:16
              czyżbyś zapomniał języka w gębie?
              • fenikss.2972 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:21
                nadal myślę nad dyplomatyczną odpowiedzią suspicious

big_grin
                • yuka4 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:31
                  jak już wymyślisz to daj znak sygnał
                  https://1.bp.blogspot.com/-5RmUQOFky90/TgAVEwHfU5I/AAAAAAAAAA4/8OFE9F1IAWw/s1600/smoke_signals.gif
                  • fenikss.2972 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:33
                    to nie takie proste suspicious

big_grin
                    • yuka4 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:33
                      ucz się , ucz ......... profesorze big_grin
                      • fenikss.2972 Re: rozumiem,że ta 27.01.14, 21:35
                        daleko zaszłem a co !!! big_grin big_grin big_grin
                        • rudka-a kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 21:46
                          cieszę się bardzo smile)))))) masz rację przez C, bo z witaminą suspicious
                          teraz takie mrożne dni....suspicious
                          smile)))))))
                          • yuka4 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 21:58
                            cześć Rudzia smile
                            zajrzałam z sentymentu , bo na brak zajęć nie narzekam

ale dobra herbatka nie jest zła , nawet ta pisana przez c big_grin
                            • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:05
                              Zasadniczo, to ja nie robię błendów suspicious
                              ale ŻYWEMU SIĘ PRZYTRAFI, NIE UMARŁEMU wink
                              jak to mówiła moja babcia wink)))))
                              • yuka4 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:15
                                ja zazwyczaj również
                                ale
                                po pewnej reklamie jogurtów ( nazwę firmy pominę... bo nie chodzi tu o lokowanie produktów)
                                owoce som soczyste big_grin
                                lubię ten zwrot som pasuje do pewnych sytuacji idealnie big_grin
                                • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:18
                                  najlepiej, kiedy sie mówi big_grin nie widac błędów ortograficznych wink
                                  • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:22
                                    no chyba ze ktoś sepleni big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> najlepiej, kiedy sie mówi big_grin nie widac błędów ortograficznych wink
                                    >
                                  • yuka4 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:22
                                    ooooooooooo tak big_grin
                                    wtedy wszyscy są jak profesor Miodek big_grin
                              • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:21
                                robisz suspicious

rudka-a napisała:

> Zasadniczo, to ja nie robię błendów suspicious
                                > ale ŻYWEMU SIĘ PRZYTRAFI, NIE UMARŁEMU wink
                                > jak to mówiła moja babcia wink)))))
                                • yuka4 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:23
                                  czepiasz się Rudej?
                                  • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:25
                                    no big_grin

yuka4 napisała:

> czepiasz się Rudej?
                                    • yuka4 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:29
                                      nie masz wagonów?
                                      • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:34
                                        zawsze to jeden więcej big_grin
                                        • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:38
                                          noo, jaSSSne suspicious
                                          ja bardzo ugodowa jestem suspicious

do czasu wink
                                          • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:41
                                            groźby karalne suspicious

rudka-a napisała:

> noo, jaSSSne suspicious
                                            > ja bardzo ugodowa jestem suspicious
                                            >
                                            >
                                            > do czasu wink
                                            • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:42
                                              Tu, jestem nickiem!
                                              możesz podać mnie do sądu big_grin
                                              • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:46
                                                Cię podam suspicious namierzę suspicious po IP suspicious zobaczysz suspicious

ale będzie zabawa big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Tu, jestem nickiem!
                                                > możesz podać mnie do sądu big_grin
                                                • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:51
                                                  Cię znajdę suspicious obije suspicious po adresie suspicious przekonasz się suspicious

ale będzie jazda big_grin big_grin big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 22:53
                                                    możesz mi ............................!!! suspicious

......................zrobić herbatki.... ? smile

rudka-a napisała:

> Cię znajdę suspicious obije suspicious po adresie suspicious przekonasz się suspicious
                                                    >
                                                    > ale będzie jazda big_grin big_grin big_grin
                                                  • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 23:25
                                                    a sałatki jażynowej nie chcesz? suspicious

big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 27.01.14, 23:27
                                                    jak z marhewką to chcę suspicious

rudka-a napisała:

> a sałatki jażynowej nie chcesz? suspicious
                                                    >
                                                    > big_grin
                                                  • rudka-a Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 28.01.14, 06:30
                                                    zaliczywszy dzisiaj o świcie piekarnię dorzucić mogę bułkę..niestety tylko kajzerkę suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: kogóż to widzą moje stare oczęta :)) YUKA! :) 28.01.14, 10:46
                                                    ja mam gorące kurwasanty, dwa cebularzyki oraz bułę marki drożdżowa ze śliwkami big_grin

rudka-a napisała:

> zaliczywszy dzisiaj o świcie piekarnię dorzucić mogę bułkę..niestety tylko kajz
                                                    > erkę suspicious
                                                    >
    • 1zorro-bis Re: Pytanie...... 28.01.14, 07:51
      o tak! Cherbaty, cherbaty!!!:!big_grin I troche kafki tez moze byc.....big_grinbig_grinbig_grin
      rudka-a napisała:

> https://www.piekniejsze.pl/uploads_user/9000/8463/5688.jpg
      >
      > a może cherbaty?? smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka