rybka.11 16.06.12, 18:39 dzisiejszego wieczoru - łzy szczęścia, albo łzy rozpaczy. Oczywiście u tych "wrażliwych" na kopaną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Będą łzy 16.06.12, 18:43 zbierają się chmury nad Wrocławiem. Jak leje to wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Będą łzy 16.06.12, 18:47 Ojej! Zamkną nad nimi dach, i padną, jak w meczu z Grecją? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Będą łzy 16.06.12, 19:15 tego nie wiem ale ma być wielka dziura i będzie czym oddychać Odpowiedz Link
leziox Re: Będą łzy 16.06.12, 23:13 HAHAHAHAHA! Sorry.Ale nie mogles tego wiedziec jeszcze wtedy. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Będą łzy 17.06.12, 08:54 Są łzy. Ale bądźmy realistami - Polacy około 60-tego miejsca w rankingu FIFA (w końcu obrazuje ten ranking jakiś poziom gry...) i reszta w grupie o niebo wyżej w tym samym rankingu. I tak, wg mnie Polacy grali naprawdę ok - na miarę swoich mozliwości, a chwilami to nawet lepiej Rosjanie tez odpadli ) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Będą łzy 17.06.12, 08:51 lvova napisał: > WYGRAMY!!!!!!!!!!!!!! Następnym razem ,jak dostaniemy Euro Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Będą łzy 17.06.12, 08:58 rena-ta49 napisała: > lvova napisał: > > > WYGRAMY!!!!!!!!!!!!!! > > Następnym razem ,jak dostaniemy Euro ______________________ Ja się upieram, ze było ok w wykonaniu Polaków - na tyle, na ile w chwili obecnej ich stać na tyle grają... A to media niepotrzebnie taki balon popmpują: "wygramy, jesteśmy najlepsi", itp. pierdoły - kibice-laicy szybko łapią takie slogany i ... później balon pęka z wielkim hukiem. Może w kopanej nie jesteśmy dobrzy, ale sa inne dyscypliny, w których innych bijemy . Patrz siatkówka na ten przykład... Odpowiedz Link
lvova Re: Będą łzy 17.06.12, 10:27 Pompowanie mediów miało swój cel,,,zwiększenie oglądalności.To im się udało,oni są wygrani. Odpowiedz Link