rybka.11 11.05.13, 14:08 maja już za nami... Bzy mnie zapachem uwodzą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Jedna trzecia 11.05.13, 17:56 Aby tylko Żadne inne byty mnie raczej nie zwodzą Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jedna trzecia 12.05.13, 07:34 Masz sposób, żeby je prześwietlać i widzieć, co maja w środku? Przynajmniej tak mniej więcej? Odpowiedz Link
maly.jasio no to poruta. 12.05.13, 14:48 strasznie nie lubie sierpnia. ale to tylko dlatego, ze po nim nastepuje wrzesien. Odpowiedz Link
tetika Re: no to poruta. 13.05.13, 16:12 uwielbiam maj i rozkoszuje sie kazda chwila tego najpiekniejszego miesiaca w roku.Dobrze ze od pojutrza znow zapowiadaja ciepelko ,bedzie przyjemnie Odpowiedz Link
maly.jasio Re: no to poruta. 13.05.13, 17:06 tetika napisała: > uwielbiam maj i rozkoszuje sie kazda chwila tego najpiekniejszego miesiaca w ro > ku.Dobrze ze od pojutrza znow zapowiadaja ciepelko ,bedzie przyjemnie najpiekniejszy to jest czerwiec... najdluzsze dni i upaly jeszcze nie tak meczace jak w lipcu. do tego - na jeden dzien zostaje sie ponownie dzieckiem Odpowiedz Link
tetika Re: no to poruta. 13.05.13, 21:40 eeee maj jest romantyczny a czerwiec juz epatuje seksem ( noc kupaly i takie tam) wole gonic kroliczka niz go konsumowac Odpowiedz Link
maly.jasio zwykla baba i tyle. 13.05.13, 22:35 tetika napisała: a czerwiec juz epatuje seksem ( noc kupaly i takie tam) - i w koncu o to chodzi. > wole gonic kroliczka niz go konsumowac - a ja przeciwnie, wole by kroliczek sam wskoczyl do lozia, zrobil robote, przyniosl pivo z lodowki, a potem zrobil jeszcze kolacje vel sniadanie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jedna trzecia 28.05.13, 19:45 Maj się kończy ,przed nami długi weekend ,czy będzie ciepły? Maj nas nie rozpieszczał. Odpowiedz Link
leziox Re: Jedna trzecia 29.05.13, 10:55 Taaaaa...Sliczny ten maj. Czerwie bedzie jeszcze lepszy. Byleby snieg zdazyli na czas odgarnac. Odpowiedz Link