tropem_misia1 Re: czy czerwone 04.11.13, 14:31 Taki obyczaj ludowy ,że są podobno wolę niż czarne , bo te wyglądają jak przytrzaśnięte...aż gęsia skórka na ich widok jest Odpowiedz Link
rybka.11 Re: czy czerwone 04.11.13, 19:16 Czarnych nie miałam nigdy - tez mi sie jakos kojarzą Ale czerwone miewam - np. teraz, ale taka czerwień wytrawnego wina Taka ciemna czerwień ... Odpowiedz Link
tetika Re: czy czerwone 04.11.13, 22:01 przy zniszczonych i sinawych dloniach to sie wyglada jak dama lekkich obyczajow raczej. jesli dlonie ladne a ubranie stonowane , to czemu nie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: czy czerwone 05.11.13, 05:12 jakoś dama i ta lekkich obyczajów - nie kojarzy mi się ze zniszczonymi , sinymi łapkami Odpowiedz Link
maly.jasio Tak , Ribciu, ale... 06.11.13, 11:19 sa takie "krotkodystansowe" zielone, niebieskie, albo bezowe - jakby bardziej "dlugodystansowe" sa PS. w liceum (w celach prowokacyjnych - bo wtedy nie wolno bylo miec dlugich wlosow) nosilem pomaranczowe skarpetki. czasami zamienialem je na zolte... i kutwa - do tej pory nie moge sie zdecydowac , ktore byly lepsze. Odpowiedz Link
leziox Re: Tak , Ribciu, ale... 06.11.13, 13:05 Paznokcie to tak czy inaczej-tylko dodatek do kobiety. Jaki maja kolor,to juz kobieca sprawa w zasadzie. Mnie tam rybka. Odpowiedz Link
tetika Re: Tak , Ribciu, ale... 06.11.13, 18:02 aaa i zeby nie bylo uwielbiam czerwone ladne paznokcie, tylko ja nie mam tak mocnych pazurkow do malowania i zawod tez mi nie sluzyl do tego zeby w takowych chodzic Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tak , Ribciu, ale... 06.11.13, 18:39 Przez ostatni rok nie mogłam malowac paznokci - teraz za to sobie "odbijam" ) Odpowiedz Link
tetika Re: Tak , Ribciu, ale... 06.11.13, 18:47 ja jak siedzialam na zwolnieniu to mialam cudne czerwone pazurki. teraz znow mi sie lamia i rozdwaja i nie mam pojecia dlaczego ( zrem warzywka itp w ilosciach przemyslowych) Odpowiedz Link
leziox Re: Tak , Ribciu, ale... 06.11.13, 21:55 Moze warzywka zarte w ilosciach przemyslowych zawieraja przemyslowe ilosci skladnikow przemyslowych i stad sie biorá rozdwojenia. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: czy czerwone 06.11.13, 22:24 Nie wiem. Ale zawsze mi podpadały. Tak jak czarne czy ciemny granat. Ale, ja stary jestem, to nie modern i się mogę słabo znać. Ps. Zawsze nie cierpiałem i nie cierpię pomalowanych paznokci u kobiet u nóg! Na żaden kolor. Odpowiedz Link