Dodaj do ulubionych

BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do okienka?

23.02.07, 07:46
Wczoraj byłem w BŚ,druknąłem sobie nr o godz 16.58 a wyszedłem spod okienka o
godz 18.10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Klient nasz Pan"
Obserwuj wątek
    • pawex8 Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 09:34
      Nie byłeś chyba w PKO :-)
      • le_szek Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 12:52
        To tam nadal są takie kolejki? Boszzz, ileż ja się tam wystałem (zwłaszcza,
        jeżeli była jedna kasa otwarta i dwie babcie do likwidacji lokat czy innych
        książeczek).
      • usarmy Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 19:32
        Nie byłem w PKO bo kiedys mialem tam konto etc., i przenioslem wszystko do BŚ i
        fajnie bylo na początku ale teraz do mnie h.. strzela stac w banku ponad
        godz!!!!!! 4-5 kas dwie otwarte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki bank polecacie w ZAWIE!!!
        • sylwka25 Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 16.03.07, 09:20
          jakie najczęsciej rzeczy robisz w banku? jakie operacje? ja mam w ING konto i
          firmowe i osobiste i nie narzekam ale..... bywam tam w sprawie prywatnego moze
          raz do roku.Wszystko praktycznie mozna robic przez neta chyba ze wpłacasz
          gotówe czesto... to jest pewnie problem. Wszystkie banki są na podobnym
          poziomie, idą w kierunku minimalizacji usług w oddziałach.

usarmy napisał:

> Nie byłem w PKO bo kiedys mialem tam konto etc., i przenioslem wszystko do BŚ
          i
          > fajnie bylo na początku ale teraz do mnie h.. strzela stac w banku ponad
          > godz!!!!!! 4-5 kas dwie otwarte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki bank polecacie w
          ZAWIE!!
          > !
          • usarmy Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 17.03.07, 15:59
            Mam tez konto na necie w ING,nawet spoko...czasami czlowiek wpada po prostu cos
            pilnego zapytac...nie dziwi Cie to ze czeka sie ok 1,5-2 godz do
            okienka!!!!!!Mnie bardzo bardzo!!! fakt wiekszosc spraw "zalatwiam" netem ale na
            Boga..prawie 2 godz!!!! Na tych numerkach powinno byc napis szanowny klienci
            przyjdz Pani/Pan za 2 godz 1 godz....etc....
      • oregano11 Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 07.03.07, 22:33
        Ja bylem 11 lat w ING i zabrałem papiery do PKO. Mam teraz inteligo i banku nie ogladam od srodka.
        Aha. W ING mnie szaraczka wkurzala tzw obsluga VIPow bez kolejki. Stoi kolejka a wazniacy z walizkami wchodza Ci przed nosem. wqrw. Uprzedzam, ze najgorsza godzina obslugi w ING to pomiedzy 16.30 do zamkniecia, wtedy naplywaja ludzie z utargami..... rzecz jasna zalatwiani sa bez kolejek.
    • krzy76siek Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 23:05
      Pytasz jaki bank polecamy - niestety chyba musimy się przyzwyczaić że w każdym
      jest jeden wielki bur..l .
      Mówię krótko bo jak bym miał opisać to czego nieraz jestem świadkiem i czego
      sam doświadczyłem to musiałbym pisać opowiadanie w odcinkach mimo że nie jestem
      częstym a raczej rzadkim gościem banków.
      Bardzo wkur.....no mnie w ING , PKO BP i BOŚ.A jeśli chodzi o tzn. ajencje
      PKO BP to naprawdę nie wiem po co one działają.
      • usarmy KREDYT BANK 24.02.07, 10:09
        kiedys wpadłem do KREDYT BANKU k/Rivy i byłem w szoku!!! pozytywnym szoku!!!
        Wszedłem na start dzien dobry od sympatycznej Pani!!/byc moze to normalne ale
        nie w innych bankach w Zawie/....super obsługa i rzeczowa przede
        wszystkim!!!!!!POLECAM!!!!!
    • usarmy Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 15.03.07, 23:36
      dzisiaj rekord!!!!!!!!!2 godz 17 min!!!!!!!!!!BRAVO ING BANK SLASKI!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka