usarmy 23.02.07, 07:46 Wczoraj byłem w BŚ,druknąłem sobie nr o godz 16.58 a wyszedłem spod okienka o godz 18.10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Klient nasz Pan" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawex8 Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 09:34 Nie byłeś chyba w PKO :-) Odpowiedz Link
le_szek Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 12:52 To tam nadal są takie kolejki? Boszzz, ileż ja się tam wystałem (zwłaszcza, jeżeli była jedna kasa otwarta i dwie babcie do likwidacji lokat czy innych książeczek). Odpowiedz Link
usarmy Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 19:32 Nie byłem w PKO bo kiedys mialem tam konto etc., i przenioslem wszystko do BŚ i fajnie bylo na początku ale teraz do mnie h.. strzela stac w banku ponad godz!!!!!! 4-5 kas dwie otwarte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki bank polecacie w ZAWIE!!! Odpowiedz Link
sylwka25 Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 16.03.07, 09:20 jakie najczęsciej rzeczy robisz w banku? jakie operacje? ja mam w ING konto i firmowe i osobiste i nie narzekam ale..... bywam tam w sprawie prywatnego moze raz do roku.Wszystko praktycznie mozna robic przez neta chyba ze wpłacasz gotówe czesto... to jest pewnie problem. Wszystkie banki są na podobnym poziomie, idą w kierunku minimalizacji usług w oddziałach. usarmy napisał: > Nie byłem w PKO bo kiedys mialem tam konto etc., i przenioslem wszystko do BŚ i > fajnie bylo na początku ale teraz do mnie h.. strzela stac w banku ponad > godz!!!!!! 4-5 kas dwie otwarte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki bank polecacie w ZAWIE!! > ! Odpowiedz Link
usarmy Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 17.03.07, 15:59 Mam tez konto na necie w ING,nawet spoko...czasami czlowiek wpada po prostu cos pilnego zapytac...nie dziwi Cie to ze czeka sie ok 1,5-2 godz do okienka!!!!!!Mnie bardzo bardzo!!! fakt wiekszosc spraw "zalatwiam" netem ale na Boga..prawie 2 godz!!!! Na tych numerkach powinno byc napis szanowny klienci przyjdz Pani/Pan za 2 godz 1 godz....etc.... Odpowiedz Link
oregano11 Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 07.03.07, 22:33 Ja bylem 11 lat w ING i zabrałem papiery do PKO. Mam teraz inteligo i banku nie ogladam od srodka. Aha. W ING mnie szaraczka wkurzala tzw obsluga VIPow bez kolejki. Stoi kolejka a wazniacy z walizkami wchodza Ci przed nosem. wqrw. Uprzedzam, ze najgorsza godzina obslugi w ING to pomiedzy 16.30 do zamkniecia, wtedy naplywaja ludzie z utargami..... rzecz jasna zalatwiani sa bez kolejek. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 23.02.07, 23:05 Pytasz jaki bank polecamy - niestety chyba musimy się przyzwyczaić że w każdym jest jeden wielki bur..l . Mówię krótko bo jak bym miał opisać to czego nieraz jestem świadkiem i czego sam doświadczyłem to musiałbym pisać opowiadanie w odcinkach mimo że nie jestem częstym a raczej rzadkim gościem banków. Bardzo wkur.....no mnie w ING , PKO BP i BOŚ.A jeśli chodzi o tzn. ajencje PKO BP to naprawdę nie wiem po co one działają. Odpowiedz Link
usarmy KREDYT BANK 24.02.07, 10:09 kiedys wpadłem do KREDYT BANKU k/Rivy i byłem w szoku!!! pozytywnym szoku!!! Wszedłem na start dzien dobry od sympatycznej Pani!!/byc moze to normalne ale nie w innych bankach w Zawie/....super obsługa i rzeczowa przede wszystkim!!!!!!POLECAM!!!!! Odpowiedz Link
usarmy Re: BANK ŚLĄSKI !!!!!! Ile czasu czekałeś do oki 15.03.07, 23:36 dzisiaj rekord!!!!!!!!!2 godz 17 min!!!!!!!!!!BRAVO ING BANK SLASKI!!!!! Odpowiedz Link