usarmy 05.02.08, 12:25 Jaki jest prestiz,poziom nauczania szkoly wyzszej w Zawierciu?Kiedys byla opcja utworzenia zamiejscowej placowki Uniwersytetu Slaskiego Wydzialu Turystyki?!? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattowitzer_gieksa Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 07.02.08, 11:54 Bydziecie mieli filia Akadymi Świentokrzyski uoddziau zamiejscowy WPKiU - Wydziau Pasanio Kóz i Uowiec :) W som roz do takich wsiowych kiyleckich podciepów! Odpowiedz Link
silesiamann Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 10.02.08, 14:54 Synek wyprowodz sie z slonska bo nom ino hanba przynosisz Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 10.02.08, 19:02 Silesiaman, debilów na Necie nie brakuje, a ja znam masę bardzo fajnych, prawdziwych Ślązaków. Tym trollem się nie martw, zastanawia mnie tylko, gdzie jest moderator forum. Odpowiedz Link
adam81w Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 11.02.08, 16:06 ma duzo spraw na glowie i nie za bardzo ma czas. Natomaist niektorym osobom nie warto odpisywac np jak temu kattowizerowi i to tyle. Nie reagowac a jak bedzie za bardzo przeszkadzal to dostanie bana ale na razie to on tym czym pisze sam osmiesza siebie. nie trzeba mu pomagac. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 11.02.08, 21:22 adam81w napisał: > ma duzo spraw na glowie i nie za bardzo ma czas. Natomaist niektorym > osobom nie warto odpisywac np jak temu kattowizerowi i to tyle. Nie > reagowac a jak bedzie za bardzo przeszkadzal to dostanie bana ale na > razie to on tym czym pisze sam osmiesza siebie. nie trzeba mu > pomagac. Ok, Adam, dzięki. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 10.02.08, 19:03 usarmy napisał: > Jaki jest prestiz,poziom nauczania szkoly wyzszej w Zawierciu?Kiedys byla > opcja utworzenia zamiejscowej placowki Uniwersytetu Slaskiego Wydzialu > Turystyki?!? Pozdrawiam W czasach dawniejszych była w Zawierciu filia Politechniki Częstochowskiej. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: SZKOLY WYZSZE W ZAWIERCIU 15.02.08, 22:34 Nie wiem jaki jest prestiż naszej miejscowej uczelni Na swojej stronie co prawda się chwalą ,a to 11 informatykiem świata ,a to 17 miejscem w rankingu POLITYKI w 2006r ale tu trochę chyba przesadzili i przegieli zarazem bo z tego co wiem to chodziło o ranking konkretnych kierunków . Natomiast otwarcie przez jakieś znane uczelnie filii z kilkoma nawet kierunkami napewno byłoby trafnym i przydatnym posunięciem. Odpowiedz Link