tina51 16.04.08, 10:05 Czy może mi ktoś powiedziec jak dojechać do Zawiercia- Marciszów,pojadę z kierunku od Tarnowskich Gór.Z góry bardzo serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: Zawiercie -Marciszów 16.04.08, 10:45 Wjedziesz od strony Poręby - miniesz stację benzynową (po lewej), potem światła dla pieszych, jakieś 300 m dalej masz skręt w lewo na Myszków (droga nr 791), skręcasz i jedziesz ulicą Rolniczą około kilometra, dojeżdżasz do skrzyżowania, na którym jedziesz prosto w Mrzygłodzką (cały czas droga nr 791). To już w zasadzie początek Marciszowa - a gdzie konkretnie chcesz dojechać? Odpowiedz Link
tina51 Re: Zawiercie -Marciszów 16.04.08, 13:56 Chodzi mi o budynek straży pożarnej!BARDZO DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link
le_szek Re: Zawiercie -Marciszów 16.04.08, 22:41 Z tego, co pamiętam - stoi przy samej Mrzygłodzkiej, będziesz go mieć po lewej stronie. Odpowiedz Link
tina51 Re: Zawiercie -Marciszów 17.04.08, 18:46 Trafiłam bez trudu ,dzięki twojej pomocy Leszek .Jesteś wielki. Odpowiedz Link
adam81w Re: Zawiercie -Marciszów 17.04.08, 17:07 Heh mój najlepszy kolega z lat dzieciństwa zawsze twierdził, że Marciszów to Poręba a nie Zawiercie. Nigdy żeśmy się nie zgodzili w tym temacie. Wg was to jest Zawiercie, nie? Odpowiedz Link
adam81w Re: Zawiercie -Marciszów 19.04.08, 19:38 Nie. Mój kolega zawsze utrzymywał (nie wiem jak jest dziś) ,że Marciszów to Poręba a nie Zawiercie. Sprawdzałem to na mapie mówiłem mu, że to Zawiercie ale on się nie chciał zgodzić. Odpowiedz Link
le_szek Re: Zawiercie -Marciszów 19.04.08, 22:20 Jakbyś był trochę starszy, to bym myślał, że się chłopakowi pomyliło z powodu przynależności Poręby do Zawiercia :) Odpowiedz Link