usarmy 11.07.09, 09:37 Polecacie "jakies" fajne miejsca do odpoczynku te blizsze te dalsze... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina0706 Re: GDZIE ZAWIERCIANIE WYJEZDZAJA NA WAKACJE URLO 13.07.09, 23:16 co za pytanie? tam gdzie mieszkancy Sosnowca czy Krakowa heheh czy innych wiosek :-) Czy to obcnie ma jakies znaczenie gdzie mieszkasz w związku z wyjazdami na wakacje? Nie sądzę Odpowiedz Link
thewickerman1 Re: GDZIE ZAWIERCIANIE WYJEZDZAJA NA WAKACJE URLO 27.07.09, 22:26 Ja w wakacje pracuje. Nad krótkim wypoczynkiem myślę w połowie sierpnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Odpowiedz Link
adam81w Re: GDZIE ZAWIERCIANIE WYJEZDZAJA NA WAKACJE URLO 31.07.09, 02:45 No więc gdy jeszcze mieszkałem w Zawierciu to były wyjazdy nad morze (Władysławowo uznaję właściwie za własne miasto bo byliśmy tam z rodzicami i raz z babcią chyba z 6 razy :), oprócz Wł i inne miasta nadmorskie - także bez rodziców na kolonie). Poza tym Poręba do mojej babci, kolegów i naszych band podwórkowych. W góry, na Podbeskidzie do Bielska (budowaliśmy tam dom i też często bywaliśmy). Także zagranica a konkretnie Włochy raz (Rimini). W czasie wakacji było także zwiedzanie naszej pięknej polskiej ziemi, od Gdańska, przez Warszawę do Krakowa. Odpowiedz Link