lukrecja_35
14.04.11, 21:09
Witajcie
Znalazłam interesującą mnie wycieczkę objazdową do Hiszpanii ze zwiedzaniem Barcelony i pobytem na Majorce. Według mnie świetna alternatywa dla samolotu, no i rejs promem na Majorkę wydaje się być ekscytujący. Bardzo mi się to wszystko podoba, nie zastanawiałabym się ani chwili, ale… organizatorem jest biuro podróży FUN CLUB, no i tu mam problem. Przeczytałam bardzo dużo negatywnych opinii dotyczących tej firmy, ale są również pozytywne. Jednakże niektóre zastrzeżenia są porażające. Dlatego chciałabym abyście wyrazili swoją opinię na temat tego biura, czy faktycznie jest tak źle, czy może jednak warto z nimi jechać na wakacje? Wiele komentarzy jest starych, może nastąpiła jakaś poprawa, dlatego interesuje mnie świeże spojrzenie na ten temat :) Podobno to nowość w ich ofercie, więc w zeszłym sezonie takiej wycieczki nie było, a szkoda bo mogłabym poznać opinie na jej temat. I jeszcze jedno pytanie, czy ktoś się wybiera na tą konkretną wycieczkę z nimi?
Proszę o Wasze komentarze i spostrzeżenia, pomóżcie w podjęciu dobrej decyzji :)