Gość: Babel IP: *.static-net.stream.pl 29.03.12, 10:05 Czy znacie jakieś ciche i spokojne miejsce na spędzenie Majówki? Interesuje mnie województwo lubelskie, mazowiecke, podlaskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remku Re: Majówka IP: *.by.hacksoft.info 29.03.12, 14:09 masz jakieś specjalne wymagania? Albo ustalony budżet? Dość ogólnie postawione pytanie - im bardziej sprecyzujesz swoje potrzeby, tym łatwiej będzie Ci coś polecić, tak to można zachwalać wszystko byle było z dala od miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babel Re: Majówka IP: *.aster.pl 29.03.12, 17:09 Budżetu nie mam sprecyzowanego. Lubię spokojne, ciche miejsca :). Nie chciałabym jakiegoś hotelu sieciowego tylko coś ustronnego. Mogą być gospodarstwa agroturystyczne, małe pensjonaty. Byłoby miło, gdyby w okolicy była stadnina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirussmax Re: Majówka IP: *.static-net.stream.pl 30.03.12, 11:42 Jeżeli lubisz konie to blisko mojego miejsca zamieszkania znajduje się niedawno odremontowany Dwór Droblin. Jest tam stadnina koni. Poza tym miejsce położone na bardzo ładnych, cennych przyrodniczo terenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babel Re: Majówka IP: 95.154.230.* 30.03.12, 12:36 Dzięki :). Myślę, że to dobra opcja skonsultuję się ze swoją drugą połówką i pomyślimy. Jeszcze jest trochę czasu. Ten dwór bardzo ładnie wygląda chyba niedawno go odremontowali :). Odpowiedz Link Zgłoś
sivacek Re: Majówka 30.03.12, 13:53 Tak, zresztą tam piszą, że jest po renowacji. Ciekawe nowe miejsce na mapie podróży, będę miał je na uwadze przy wybieraniu kierunku podróży na majowy weekend z przyjaciółmi również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Majówka IP: *.ecatel.net 02.04.12, 13:23 Oooo bardzo ciekawe miejsce. Mam plan w tym roku zwiedzić wschodnią ścianę Polski, więc może tam zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fallun Re: Majówka 05.04.12, 13:03 Na ścianie wschodniej znajdziesz kilka takich pięknych dworków jak Droblin. Życzę udanego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Droblin IP: *.static-net.stream.pl 10.04.12, 09:57 Ja byłam w dworku o którym piszecie. Wyjazd integracyjny bardzo miło wspominam. Świetne jedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygmunt Re: Droblin IP: 31.187.12.* 10.04.12, 10:21 Konie, cisza... Lubelszczyzna nic więcej nie potrzeba na chwile dla siebie... kuchnia , przytulny pokoj.... byłem przejazdem.. wróce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uroczysko Re: Majówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.12, 22:21 Szkoda, że nie chcą Państwo pojechać trochę dalej. Z chęcią gościlibyśmy Was w naszym Ośrodku Uroczysko w Michałowicach ( 5 km od Szklarskiej Poręby). Ale biorąc pod uwagę nasze drogi i czas przejazdu po nich, to się nie dziwię, że jazda na drugi koniec Polski może stanowić problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Majówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 23:54 Polecam biuro zajmujące się usługami rehabilitacyjno-wypoczynkowymi Patrona, które urządza również wyjazdy na majówkę. Z racji, że w tym roku wypada ten długi weekend bardzo korzystnie warto faktycznie się gdzieś wybrać. Organizowane są różnego rodzaju wyjazdy, między innymi wypoczynkowe z możliwością skorzystania z zabiegów polepszających stan zdrowia. Dla dzieci i nie tylkozapewnione często zostają sprzęty rekreacyjne typu plac zabaw czy stół do ping ponga. Na rodzinny wyjazd miastem wartym odwiedzenia jest Szczyrk, który ma do zaproponowania turystom wiele atrakcji. Znajdzie się zarówno coś dla młodszych zwiedzających jak i ich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Majówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 14:41 A jednak można jeszcze gdzieś wyjechac czy wylecieć i to nawet na 9 dni centrumpr.pl/artykul/ostatnia-szansa-na-majowy-wyjazd,33468.html Odpowiedz Link Zgłoś
pobytypl Re: Majówka 21.04.12, 18:06 Na majówkę jak tylko mogę wybieram się do Krynicy-Zdrój. Tam bez względu na pogodę zawsze jest co robić i gdzie pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdu last minute IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 22:38 Dobrze, że znalazłem ten wątek - mam przynajmniej 2 miejsca w które jutro zadzwonię. Dwór Droblin wygląda fajnie, ciekawe czy będą mieli jeszcze miejsce na majówkę? jak nie to dzwonię do Michałowic, też mam tam dalej, ale w sumie spontanicznie okazało się, że mam wolne, to można zaszaleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hammon Re: last minute IP: *.aster.pl 26.04.12, 23:31 Mnie się podoba i Droblin i te Michałowice :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zinc Re: last minute IP: *.aster.pl 27.04.12, 17:14 Oooo tak marzy mi się ucieczka z miasta :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xea Re: last minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 09:50 Ja byłem na wczasach Last Minute w Bułgarii i nie mogę narzekać. Tanie i udane wakacje hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: last minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 08:41 Ja też w Bułgarii z mężem i nie mogę narzekać :) z jakim bp? bo my z Salt Travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: last minute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 09:13 Gość portalu: Cherry napisał(a): > Ja też w Bułgarii z mężem i nie mogę narzekać :) z jakim bp? bo my z Salt Trave > l Nachalna reklama firmy krzak???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polsh Re: last minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 10:21 Wakacje Last Minute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lastor Re: last minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 12:05 Najlepsza oferta Last Minute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mogadisz Białowieża IP: 88.220.127.* 28.01.13, 13:02 Agroturystki mnóstwo za przystępną cenę i piękne miejsce, kto nie był niech żałuje. meteor-turystyka.pl/noclegi,agroturystyka,bialowieza,60.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotka Re: Majówka IP: *.play-internet.pl 28.03.13, 14:21 A my z mężem wybieramy się pod Mrągowo, dawno już nie byliśmy na mazurach, zawsze a to Egipt, a to Grecja, a o polskich krajobrazach zapomnieliśmy, dlatego taki wypad nam się zamarzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiBS Re: Majówka IP: *.cdma.centertel.pl 02.04.13, 11:45 Polecam ale w świętokrzyskim Dom i Bibliotekę Sichowską www.sichow.eu lub Pałac w Kurozwekach www.kurozweki.com - świetna baza wypadowa w Góry Św. Do Sandomierza, Kielc, Chęcin, Ujazdu, Jaskini Raj itd... Odpowiedz Link Zgłoś
3jw Re: Majówka 04.04.13, 12:58 student.travel.pl/wyjazd_J13999 fajne oferty dla młodych Odpowiedz Link Zgłoś