Dodaj do ulubionych

dziwna oferta dla rodzin

21.06.12, 12:06
czy ktoś zetknął się z taka sytuacją:
1. telefon z ankietą o sposobach spędzania wakacji i zapowiedzią udziału w losowaniu bezpłatnego wyjazdu na wakacje
2. telefon z informacją o przydziale (z wdzięczności za ankietę) tygodniowego pobytu na Kanarach (hotel 5*, AI, płaci się jedynie za przelot), bo spełnia się warunki - rodzina biznesowa (przynajmniej jedna osoba ma własną działalność), która systematycznie spędza wakacje w krajach, do których firma-sponsor wysyła swoich klientów; warunek - przybycie na spotkanie po odbiór bonu na wyjazd, a potem rozpowszechnianie dobrej opinii o firmie
interesuje mnie czy ktoś w takiej imprezie brał udział; czy to działa i czy opłaty za przelot nie są "z sufitu"
Obserwuj wątek
    • luizka_85 Re: dziwna oferta dla rodzin 21.06.12, 12:13
      z lotami na Kanary nie jest prosta sprawa
      rejsówki są z przesiadką i drogie
      a czartery tak chętnie biura podróży nie sprzedają, bo wolą sprzedać pakiet. No i ten pakiet często lepiej się opłaci niż zakup osobnego super taniego apartamentu a potem szukanie przelotu.
      • jakanu Re: dziwna oferta dla rodzin 21.06.12, 12:59
        Trzeba być ostrożnym...często w takich ofertach wychodzi zamiast taniej - dużo drożej....
    • Gość: Misiek Re: dziwna oferta dla rodzin IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 13:19
      Za wypełnienie ankiety to możesz dostać długopis. Czy naprawdę wierzysz, że ktoś Ci za darmo zaoferuje wczasy? To musi być dużo droższe niż w biurze podróży... Nie daj się nabrać.
      -----
      Wakacje 2012
      • Gość: aNIA Re: dziwna oferta dla rodzin IP: 195.116.20.* 21.06.12, 13:26
        Oczywiście trzeba być ostrożnym, ale mi zdażyło się z firmą Martin z Poznania pojechać na wczasy za pół ceny. Warunkiem było że pojedziemy z 2 osoby. Czyli cenę jednej osoby zapłaciłam za dwie.
        Wcześniej wypełniłam ankietę w gazecie i wysłałam na adres biura.
        Oferta była fajna, nie przepłąciłam, bo sprawdzałam ceny w innych biurach. Hotel i cała reszta w porządku, więc warto było skorzystać. Ale trzeba pięć razy sprawdzić nim się zdecydujesz.
        Czasami może się okazać, że za wyjazd trzeba kupic kołdry za 5000.wtedy wyjazd gratis:-)
    • Gość: ja1 Re: dziwna oferta dla rodzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 14:21
      Czy to była oferta z holidayexpress??? Proszę poczytac na forum prawnym , to wszystko się wyjaśni bo własnie oni oferują tanie wyjazdy dla przedsiębiorców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka