alann30 09.10.12, 14:53 Hej, rok temu byłem w Egipcie z tego biura, bardzo bardzo nie polecam, hotel beznadziejny skrócili nam pobyt, klima nie działała itd, napisałem reklamacje, jednak napisali że nie mam dowódów i nie zwróćili kasy, przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: ALFA STAR!!! 09.10.12, 19:44 myślisz, ze to ci z AS popsuli klimę u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: ALFA STAR!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 15:40 wyjeżdżałam z AS 4 razy i nie narzekam, ale może miałam szczęście, natomiast żadne biuro nie może poszczycić się w 100% zadowolonymi klientami, nawet te rzekomo najlepsze (najdroższe), im też wpadki się zdarzają; inną sprawą jest sposób załatwiania reklamacji, ja np. składałam reklamację do Grecosa za niezgodność oferty z tym co zastałam na miejscu i z odpowiedzi wynikało, że jestem niespełna rozumu a moje IQ jest poniżej normy Odpowiedz Link Zgłoś
alann30 Re: ALFA STAR!!! 10.10.12, 19:08 Nie, ale robili problem żeby zamienić pokój itd, poza tym w ofercie był basen,a na miejscu okazało się że jest remont i nie można było korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ALFA STAR!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 10:13 Ale może jakieś szczegóły? >hotel beznadziejny Ale jaki to hotel? czy biuro na siłę sprzedał ten a nie innych hotel? czy może sam sobie go wybrałeś. O remontach basenów, części hotelu itp są informacje, pech chciał że termin przypadł na twój pobyt. >skrócili nam pobyt to znaczy ile?? dwa dni?? >klima nie działa takie rzeczy załatwia się w recepcji >napisałem reklamacje, jednak napisali że nie mam dowódów i nie zwróćili kasy no jeśli nie miałeś podpisanych tych wszystkich nieprawidłowości z ofertą przez rezydenta, do tego nie zrobiłeś zdjęć to na jakiej podstawie biuro ma uznać reklamacje? Na przyszłość sam sobie zorganizuj wyjazd wtedy pretensje będziesz mieć tylko do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alann30 Re: ALFA STAR!!! 05.11.12, 14:07 Hotel al mashrabiya biuro mi wybrało, miał być basen w ofercie a nie było, klimatyzację zgłosiłem ale co z tego w drugim było też coś nie tak i tak bez końca, pobyt skrócili o cały dzień bo wylot był jednak w nocy zamiast wieczorem kolejnego dnia to gó...ane biuro i tyle mam nauczkę więcej z niego nie pojade. Odpowiedz Link Zgłoś