Dodaj do ulubionych

Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-prośba

IP: *.centertel.pl 03.01.13, 16:35
Witam, w lipcu wybieramy się z biurem podróży Itaka na Cypr, hotel Louis Pheathon Beach w Pafos. Będziemy wdzięczni za wszystkie możliwe opinie i informacje. Mało tego, w tym hotelu będzie organizowany nasz ślub cywilny :) może ktoś ma za sobą takie atrakcje?
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-p 04.01.13, 01:41
      macie zamiar się wybrać, czy już wpłacona zaliczka?
      • Gość: Karola Re: Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-p IP: *.centertel.pl 04.01.13, 08:02
        Jeszcze nie wpłacona ale w zasadzie już wszystko dograne ze strony biura, czekamy jeszcze na informacje z tamtejszego USC i mają nam podesłać umowę wraz z rezerwacją i kwotą zaliczki.
    • pietnacha40 Re: Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-p 04.01.13, 15:26
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g190384-d291044-Reviews-Louis_Phaethon_Beach-Paphos_Paphos_District.html w zdjęciach podróżnych znajdziesz zdjęcia ze ślubów.
      • Gość: Karola Re: Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-p IP: *.centertel.pl 05.01.13, 10:41
        Dzięki, widziałam już te zdjęcia ale wolałabym jeszcze poczytać coś od ludzi, którzy tam byli. Jaki hotel, jedzenie, jakieś ewentualne wskazówki... Wszystkie możliwe stronybz takimi opiniami już przejrzałam. Powiem szczerze, że nie ma ich za wiele :(
        • pietnacha40 Re: Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-p 06.01.13, 22:00
          na tej stronie jest ponad 1300 opinii o tym hotelu. Jeszcze Ci mało? ???
          • Gość: Karola Re: Cypr-Pafos-Hotel Louis Pheathon Beach-Itaka-p IP: *.centertel.pl 07.01.13, 08:09
            Owszem, jest dużo, ale to opinie głównie Brytyjczyków, myślałam, że może nasi rodacy się wypowiedzą ;) a poza tym chodziło mi też o samą ceremonię ślubu, czy wszystko jest zorganizowane jak należy... i jak to w ogóle wygląda, bo same zdjęcia to dla mnie mało :(
            dzięki, pozdrawiam i czekam dalej, może ktoś się odezwie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka