beta562 21.05.07, 14:36 szukam centra nurkowego w Sharmie w którym mówia po polsku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: centra nurkowe w Sharmie 21.05.07, 14:42 Nautica - polskie centrum nurkowe , z siedzibą główną w Krakowie . Odpowiedz Link
beta562 Re: centra nurkowe w Sharmie 21.05.07, 14:53 dzięki ale w czasie długiego weekandu majowego napisałam do nautici pytania ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi. jedziemy pod koniec czerwca do Sharmu (chyba może Taba) i poszukuje polskojęzycznego instruktora. moja córka skończyła CMAS zna angielski ale ma dopiero 14 lat i wolałabym polskiego przewodnika. może kogos znasz w Sharmie? pozdrawiam B Odpowiedz Link
wojtek37k Re: centra nurkowe w Sharmie 22.05.07, 18:46 Tak mam koleżankę która pracuje w Sharmie jest polką i swietnym nurkiem ze stopniem instruktorkim , obsługuje polaków , ale pracuje w bazie włoskiej , oczywiście w bazie pełen profesjonalizm . Jeśli reflektujesz , to mogę dać namiar . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
beta562 Re: centra nurkowe w Sharmie 23.05.07, 08:33 witam, bardzo dziekuję za pomoc :) jeżeli możesz to daj mi namiary na koleżankę. dzięki i pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
beta562 Re: centra nurkowe w Sharmie 24.05.07, 08:47 wojtek37k napisał: > Tak mam koleżankę która pracuje w Sharmie jest polką i swietnym nurkiem ze > stopniem instruktorkim , obsługuje polaków , ale pracuje w bazie włoskiej , > oczywiście w bazie pełen profesjonalizm . Jeśli reflektujesz , to mogę dać > namiar . > > Pozdrawiam Wojtek Hejka, pisałam już że bardzo chetnie wezme namiary na te instruktorkę. Mogę liczyc na przesłanie? pozdrawiam Beta Odpowiedz Link
wojtek37k Re: centra nurkowe w Sharmie 24.05.07, 16:36 Wysłałem Ci e-mail , sprawdź skrzynkę Odpowiedz Link