Dodaj do ulubionych

Podróż poślubna do Chorwacji

IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 13:42
21 września bierzemy ślub, a po ślubie oczywiście jedziemy w podróż.
Wybraliśmy Chorwację, ponieważ jeszcze tam nie byliśmy, nie jest tam zbyt
drogo i jeszcze ciepło! Chcemy jechać autokarem, ale w obliczu ostatnich
wypadków nie wiemy jakiego przewoźnika wybrać. Jeśli znacie dobre i solidne
biuro podróży, które oferuje wyjazdy do Chorwacji, to prosimy o informacje na
ten temat. A jeśli byliście już w tym państwie i znacie ciekawe i warte
zwiedzenia miejsca, podzielcie się z nami. Dzięki. Pozdrowionka!
Obserwuj wątek
    • silie Re: Podróż poślubna do Chorwacji 16.07.02, 14:47
      Hej,
      właśnie w wątku niżej polecono mi przewoźnika-firmę Wikel.www.wikel.prv.pl
      Na stronie są bardzo dokładne informacje, napisałam maila z prośbą o szczegóły
      i już dostałam odp.Firma wygląda na bardzo solidną.
      Tez najchętniej pojechałabym tam we wrześniu, ale czy o tej porze jest tam na
      tyle ciepło, żeby jeszcze intnsywnie się poopalać, lub popływać, czy tak jak u
      nas, nie ma juz żadnej pewności, co do pogody??
      pzdr, s.
    • Gość: Iśka Re: Podróż poślubna do Chorwacji IP: *.bolt.com.pl / 192.168.20.* 16.07.02, 15:36
      Gorąco polecam Chorwację szczególnie Makarską Rivierę, jest cudowna i bardzo
      dla nas egzotyczna z bujną śródziemnomorską roślinnością i wysokimi górami
      wprost "wpadającymi" do morza. Piękna jest sama miejscowość Makarska jak i
      okolice, byłam w Vodicach i Tucepi, jak traficie na dobry hotel to na pewno
      będzie niezapomniane przeżycie. Byłam też na Pagu, ale nie chciałabym tam
      jechać na dłużej, ani w podróż poślubną. W zeszłym roku bylam w połowie
      października, bylo powyżej 25 stopni i można się było jeszcze kąpać w morzu.
      Niestety w obliczu ostatnich wydarzeń nie odważę sie polecić przewoźnika, sama
      byłam z Axetem z Krakowa.
    • Gość: alek Re: Podróż poślubna do Chorwacji IP: 195.136.36.* 17.07.02, 08:03
      Musicie się pospieszyć, bo większość hoteli w Chorwacji przyjmuje gości do
      końca września. W październiku oferta bardzo się zawęża. O tej porze, lepiej
      będzie chyba jechać gdzieś na południe (Dalmacja), bo na północy (Istria,
      Kvaerner) tak od początku października (plus-minus tydzień) pogoda może już się
      zmienić na jesienną (silne wiatry i chłodniej).

Pozdrowienia, alek
    • Gość: toolie Re: Podróż poślubna do Chorwacji IP: *.wp.mil.pl 17.07.02, 16:45
      Koniecznie pojedzcie do Dubrovnika. Przepiekne miasto! Warto zobaczyc rowniez
      Split.
    • Gość: ewa Re: Podróż poślubna do Chorwacji IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.07.02, 17:01
      Do Chorwacji jeżdzi parę firm, ja bilety kupiłam w biurze podróży Wikel, jadę z
      nimi już drugi raz. Jak wyślecie im maila z zapytaniem, to wyślą Wam ofertę z
      cennikiem i rozkładami jazdy. Ich adres wikel@inetia.pl
      Goście są w porządku.
    • Gość: www.TripsTop.com Re: Podróż poślubna do Chorwacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 18:55
      Adriatyk - biuro spisało się poprawnie tzn. beż żadnych zastrzeżeń - pilotka
      była w każdy wieczór w recepcji zawsze chętna do pomocy - z przyjemnością
      pojechali byśmy jeszcze raz z nimi !!!
      wiecej informacji i zdjec zajrzyj na strone
      www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=155

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka