IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:47
wybieram sie do tego maiasteczka , prosze o jakies cenne wazne i interesujace
informacje
Obserwuj wątek
    • besir1 Re: Bangok 16.06.05, 02:53
      badz w tym miasteczku jak najkrocej....jest wstretne! Oczywiscie - ma sporo
      cudownych zabytkow, procz tego bardzo interesujaca siec kanalow, lecz jako
      calosc to kamienna , bezdrzewna pustynia, nieprawdopodobnie zatruta spalinami.
      Zobacz to , co w BKK trzeba zobaczyc i zjezdzaj z tego miejsca!...nie daj sie
      uwiesc milionom sklepow, retauracyjek, kramow!
      • squirrel9 Re: Bangok 16.06.05, 21:05
        A ja zakochałam się w Bangkoku. Pewnie jedziesz tam z mexico City jeśli Bangkok
        nazywasz miasteczkiem.
        www.lonelyplanet.com/destinations/south_east_asia/bangkok/get.htm
        • Gość: jacek Re: Bangok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:24
          to "miasteczko" to byla metafora ;) (trudne slowo) hmmm... chyba nie jest zbyt
          czesto odwiedzane przez polakow , ale dzieki za pomoc choc licze na wiecej
          konkretow !
          • Gość: zeus Re: Bangok IP: *.hpl.eu.honda.com / 62.233.165.* 20.06.05, 11:40
            Byłam rok temu. Na początku 2 dni i już miałam dość. Spaliny aż duszą w gardle.
            Szczury i karaluchy biegają po ulicach. Następnie pojechaliśmy autokarem (13
            godzin!!!!) na Koh Samui. Podróż oczywiście przepełniona "przygodami". Polecam
            ta wyspe z całego serca. Wypozycz skuter i jezdzij zwiedzaj wyspe.
            Po odpoczynku na Samui znowu chetnie wrocilam do B. Polecam noclegi na Kao San.
            Moze jeszcze kiedys wroce, ale z drugiej strony zycie jest krotkie a tyle
            miejsc do zobaczenia. Pytaj o konkrety, to postaram sie odpowiedziec.
            Pozdrawiam,
    • umu Re: Bangok 20.06.05, 12:08
      Najwazniejsze informacje:

2 fajne kurewki - 1000 batow
      kilo marychy - 25000 batow
      lapowka ktora wszystko zalatwia w razie klopotow - 100 dolcow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka