Dodaj do ulubionych

stroj na w-f

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:44
drogie studentki (te ktore maja normalny w-f, a nie sekcje). w czym cwiczycie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: stroj na w-f IP: 195.117.90.* 16.09.04, 18:06
      nie ma normalnego w-f. Ćwiczysz w tym co każe Ci ubrać prowadzący na pierwszych
      zajęciach, a to zależy od rodzaju w-f na jaki się zapiszesz

chyba oczywiste
      • Gość: agnieszka Re: stroj na w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:43
        nei dla wszystkich oczywiste, a zwłaszcza do tych, którzy dopiewro zaczynają
        studia
        • Gość: Tymon Re: stroj na w-f IP: *.k1.isko.net.pl 16.09.04, 19:48
          No tak, nie jest oczywiste ze na zajecia z tanca ubierzesz sie inaczej niz na
          plywalnie? :)
          • Gość: lilka Re: stroj na w-f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:19
            na psychologii na usiu jest tzw. normalny w-f. znaczy zwykle zajecia na sali.
            osobno panny, osobno chlopcy.
            • Gość: Richelieu* Re: stroj na w-f IP: 195.117.90.* 16.09.04, 20:34
              normalny w-f? znaczy co jest, drabinki i brzuszki?

a myślałam, że wszędzie są w-f sekcjopodobne. Znaczy sekcje dla wyćwiczonych i
              chętnych a w-f dla niewyćwiczonych i niechętnych

ps. naprawdę na psychologii uś jest tak nienormalny w-f?
              • Gość: ppp Re: stroj na w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:08
                Calkiem normalne. Na Akademiach Medycznych sa sekcje, ale i tak wiekszosc osob
                cwiczy normalnie na sali gimnastycznej. Robia jakies sklony, przysiady,
                brzuszki, graja w siatkowke itp
                • Gość: Richelieu* Re: stroj na w-f IP: 195.117.90.* 16.09.04, 21:15
                  szkoda, bo można się do w-f naprawdę zrazić. Soatka jeszcze rozumiem, ale
                  brzuszki.. Hm, brzuszki? dodać muzykę i będzie calanetis ;)

ale faktycznie szkoda z takimi w-f się mordować, na moich w-fach chodziłam na
                  aerobik i judo, i raczej podobało mi się. Do sekcji mnie nie chcieli bo w tym w
                  czym jestem dobra sekcji nie mieli, a do czego innego nie chciałam

był też basen na w-f, jedyny płatny w-f, 15 zł za semestr;) a ja nawet pływać
                  niebardzo umiem, co za wstyd;)
      • Gość: Ania Re: stroj na w-f IP: *.aine.pl 16.09.04, 23:35
        Oczywiście, że na studiach jest normalny w-f. Ale Richelieu jak zwykle wszytsko
        wie lepiej
      • Gość: Aga Re: stroj na w-f IP: 81.15.254.* 17.09.04, 08:17
        Oj, Richelieu... Mam masę znajomych na UwB - tam jest do wyboru normalny w-f
        i... normalny w-f. Podobnie na paru innych uczelniach w kraju. Nie każdą stać
        na zapewnienie jakiejś bazy do uprawiania róznych sportów.
        A co do pytania - jak widywalam dziewczyny z gimnastyki korekcyjnej (czyli
        czegoś w miarę zbliżonego do normalnego w-fu), to byly ubrane też jak na w-fie
        w liceum - koszulka i krótkie spodenki. Żadna filozofia.
    • madziara_pl po co w-f ? 16.09.04, 21:00
      a czy w-f jest obowiazkowy na studiach????

jezeli tak to to jest .... lekka przesada! na co to komu? zmuszanie ludzi do
      ruszania sie. przeciez studenci to dorosli ludzie i powinni miec wybor. a jak
      ktos dba o zdrowie czy linie to rusza sie sam prywatnie po zajeciach.
      mam to szczescie ze na zadnej uczelni na ktorej bylam nie bylo w-fu ;)
      • Gość: Richelieu* Re: po co w-f ? IP: 195.117.90.* 16.09.04, 21:10
        co to za szkoły bez w-f? prywatne?

w-f są obowiązkowe, a gdy się komuś nie chce ruszać zapisuje się na najbardziej
        luzackie zajęcia i cześć
        • madziara_pl Re: po co w-f ? 16.09.04, 21:25
          hi hi
          akurat bylam na dziennych panstwowych a nie zadnych prywatnych
          nikt u nas o w-fie nie slyszal. i dzieki Bogu ;)
          • Gość: nie chce mi sie Re: po co w-f ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:41
            a jake to sa zajecia luzackie?
            • Gość: Richelieu* Re: po co w-f ? IP: 195.117.90.* 16.09.04, 21:53
              takie o których wiadomo, że prowadzący nie przykłada się do zajęć i pozwala w-
              ficzom na samopas ;)

wszystko jedno czy to będzie siłownia czy ping-pong czy inne jazdy konne
              • madziara_pl Re: po co w-f ? 17.09.04, 07:21
                śmieszy mnie obowiazkowy wf na studiach. powinna jeszcze byc obowiazkowa
                fluoryzacja zębów, kubek mleka, zmiana glanów na papucie. no i leżakowanie ;)

a potem wszyscy sie dziwia ze oblany egzamin, że praca mgr kiepsciutka - skoro
                student zamiast zajac sie nauka skacze przez konia albo robi fikołki.
                • Gość: taaa Re: po co w-f ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 07:33
                  jakby nie w-f, to same piątki by wszyscy mieli ;)))
                  to kwestia organizacji czasu, ot co
                  • Gość: Ligia Re: po co w-f ? IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 17.09.04, 08:26
                    Zgadzam się. Wf na studiach to przesada. Chyba, ze w ramach wf na UG będę mogła
                    chodzić z moim Ukochanym na basen, tyle że on jest na innym kierunku niż ja,
                    więc nie wiem czy nam się to uda. A jak nie to ani biegać nie mogę, ani grać w
                    siatkówkę, ani... Kolejny rok zwolnienia z wfu bo nie chciałabym się natknąć na
                    kogoś takiego jak moja nauczycielka z LO- nie pojmowała, ze alergia objawia się
                    kichaniem, że astma z alergią (zaawansowana) jest przeciwskazaniem do cięzkich
                    ćwiczeń i że nie mogę grać w siatkówkę. W poniedziałek idę do lekarza :-( I jak
                    nie będę jedyna, która będzie miała zwolnienie to się wcale nie zdziwię.
                • Gość: lilka Re: po co w-f ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 08:25
                  ja nie narzekam. moge cwiczyc...
                  • madziara_pl Re: po co w-f ? 17.09.04, 08:34
                    ja tez. ale kiedy mam na to ochote. moge isc na rower. z kumpelami na aerobik.
                    z chlopakiem na tenisa.czy nawet w noge z nim pograc! ale po zajeciach! w
                    czasie wolnym! kiedy JA mam na to ochote a nie kiedy ktos mnie do tego zmusza.
                    sport ma byc przyjemnoscia a nie obowiazkiem czy przymusem.
    • rozalkaaw Re: stroj na w-f 26.04.13, 07:39
      Na zajęciach z w-fu ćwiczę w dresach i T-shircie. Mama kupiła mi fajny zestaw z Adidasa, różowe dresy: superstar-originals.pl/index.php?route=product/product&path=60&product_id=463 i taką koszulkę: superstar-originals.pl/index.php?route=product/product&path=61_71&product_id=292
      Wygodnie i modnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka