Gość: lilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:44 drogie studentki (te ktore maja normalny w-f, a nie sekcje). w czym cwiczycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: stroj na w-f IP: 195.117.90.* 16.09.04, 18:06 nie ma normalnego w-f. Ćwiczysz w tym co każe Ci ubrać prowadzący na pierwszych zajęciach, a to zależy od rodzaju w-f na jaki się zapiszesz chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: stroj na w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:43 nei dla wszystkich oczywiste, a zwłaszcza do tych, którzy dopiewro zaczynają studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymon Re: stroj na w-f IP: *.k1.isko.net.pl 16.09.04, 19:48 No tak, nie jest oczywiste ze na zajecia z tanca ubierzesz sie inaczej niz na plywalnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: stroj na w-f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:19 na psychologii na usiu jest tzw. normalny w-f. znaczy zwykle zajecia na sali. osobno panny, osobno chlopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: stroj na w-f IP: 195.117.90.* 16.09.04, 20:34 normalny w-f? znaczy co jest, drabinki i brzuszki? a myślałam, że wszędzie są w-f sekcjopodobne. Znaczy sekcje dla wyćwiczonych i chętnych a w-f dla niewyćwiczonych i niechętnych ps. naprawdę na psychologii uś jest tak nienormalny w-f? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: stroj na w-f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:08 Calkiem normalne. Na Akademiach Medycznych sa sekcje, ale i tak wiekszosc osob cwiczy normalnie na sali gimnastycznej. Robia jakies sklony, przysiady, brzuszki, graja w siatkowke itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: stroj na w-f IP: 195.117.90.* 16.09.04, 21:15 szkoda, bo można się do w-f naprawdę zrazić. Soatka jeszcze rozumiem, ale brzuszki.. Hm, brzuszki? dodać muzykę i będzie calanetis ;) ale faktycznie szkoda z takimi w-f się mordować, na moich w-fach chodziłam na aerobik i judo, i raczej podobało mi się. Do sekcji mnie nie chcieli bo w tym w czym jestem dobra sekcji nie mieli, a do czego innego nie chciałam był też basen na w-f, jedyny płatny w-f, 15 zł za semestr;) a ja nawet pływać niebardzo umiem, co za wstyd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: stroj na w-f IP: *.aine.pl 16.09.04, 23:35 Oczywiście, że na studiach jest normalny w-f. Ale Richelieu jak zwykle wszytsko wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: stroj na w-f IP: 81.15.254.* 17.09.04, 08:17 Oj, Richelieu... Mam masę znajomych na UwB - tam jest do wyboru normalny w-f i... normalny w-f. Podobnie na paru innych uczelniach w kraju. Nie każdą stać na zapewnienie jakiejś bazy do uprawiania róznych sportów. A co do pytania - jak widywalam dziewczyny z gimnastyki korekcyjnej (czyli czegoś w miarę zbliżonego do normalnego w-fu), to byly ubrane też jak na w-fie w liceum - koszulka i krótkie spodenki. Żadna filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl po co w-f ? 16.09.04, 21:00 a czy w-f jest obowiazkowy na studiach???? jezeli tak to to jest .... lekka przesada! na co to komu? zmuszanie ludzi do ruszania sie. przeciez studenci to dorosli ludzie i powinni miec wybor. a jak ktos dba o zdrowie czy linie to rusza sie sam prywatnie po zajeciach. mam to szczescie ze na zadnej uczelni na ktorej bylam nie bylo w-fu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: po co w-f ? IP: 195.117.90.* 16.09.04, 21:10 co to za szkoły bez w-f? prywatne? w-f są obowiązkowe, a gdy się komuś nie chce ruszać zapisuje się na najbardziej luzackie zajęcia i cześć Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: po co w-f ? 16.09.04, 21:25 hi hi akurat bylam na dziennych panstwowych a nie zadnych prywatnych nikt u nas o w-fie nie slyszal. i dzieki Bogu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie chce mi sie Re: po co w-f ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:41 a jake to sa zajecia luzackie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: po co w-f ? IP: 195.117.90.* 16.09.04, 21:53 takie o których wiadomo, że prowadzący nie przykłada się do zajęć i pozwala w- ficzom na samopas ;) wszystko jedno czy to będzie siłownia czy ping-pong czy inne jazdy konne Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: po co w-f ? 17.09.04, 07:21 śmieszy mnie obowiazkowy wf na studiach. powinna jeszcze byc obowiazkowa fluoryzacja zębów, kubek mleka, zmiana glanów na papucie. no i leżakowanie ;) a potem wszyscy sie dziwia ze oblany egzamin, że praca mgr kiepsciutka - skoro student zamiast zajac sie nauka skacze przez konia albo robi fikołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: po co w-f ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 07:33 jakby nie w-f, to same piątki by wszyscy mieli ;))) to kwestia organizacji czasu, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ligia Re: po co w-f ? IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 17.09.04, 08:26 Zgadzam się. Wf na studiach to przesada. Chyba, ze w ramach wf na UG będę mogła chodzić z moim Ukochanym na basen, tyle że on jest na innym kierunku niż ja, więc nie wiem czy nam się to uda. A jak nie to ani biegać nie mogę, ani grać w siatkówkę, ani... Kolejny rok zwolnienia z wfu bo nie chciałabym się natknąć na kogoś takiego jak moja nauczycielka z LO- nie pojmowała, ze alergia objawia się kichaniem, że astma z alergią (zaawansowana) jest przeciwskazaniem do cięzkich ćwiczeń i że nie mogę grać w siatkówkę. W poniedziałek idę do lekarza :-( I jak nie będę jedyna, która będzie miała zwolnienie to się wcale nie zdziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: po co w-f ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 08:25 ja nie narzekam. moge cwiczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: po co w-f ? 17.09.04, 08:34 ja tez. ale kiedy mam na to ochote. moge isc na rower. z kumpelami na aerobik. z chlopakiem na tenisa.czy nawet w noge z nim pograc! ale po zajeciach! w czasie wolnym! kiedy JA mam na to ochote a nie kiedy ktos mnie do tego zmusza. sport ma byc przyjemnoscia a nie obowiazkiem czy przymusem. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalkaaw Re: stroj na w-f 26.04.13, 07:39 Na zajęciach z w-fu ćwiczę w dresach i T-shircie. Mama kupiła mi fajny zestaw z Adidasa, różowe dresy: superstar-originals.pl/index.php?route=product/product&path=60&product_id=463 i taką koszulkę: superstar-originals.pl/index.php?route=product/product&path=61_71&product_id=292 Wygodnie i modnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś