Dodaj do ulubionych

Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia

IP: *.polkomtel.com.pl 31.07.02, 10:32
Witam!

Przeszukałem całe forum, ale niestety nie znalazłem żadnej wzmianki na temat
hotelu Zahabia. Ma ktoś może jakieś doświadczenia, wrażenia, może widział
ktoś ten hotel. Zależy mi na wszystkich informacjach dotyczących tej
lokalizacji.

Pozdrawiam
Marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: ANDY Re: Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia IP: 212.76.35.* 31.07.02, 11:08
      właśnie wróciłem z hurghady ale takiego hotelu ani nie widziałem ani też o nim
      nie słyszałem...
      pozdr.
      andy
      • Gość: Kasia Re: Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia IP: 195.136.3.* 31.07.02, 11:46
        A wogóle jak tam jest. Jadę za trzy tygodnie do Hurghady z Alfa star do Hotelu
        Royal Palace. Przeczytała kilka info na forum o firmir i hotelu, ale interesuje
        mnie ktoś kto był tam oststnio i ma najświerzsze informacje
        • Gość: Just Re: Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia IP: *.ksk.com.pl 01.08.02, 12:06
          Cze, właśnie wróciłam z Hurghady. To tak dziura z tandetnymi sklepikami, stale
          trąbiącymi na ciebie busikami i ludźmi mówiącymi łamaną polszczyzną "Jak sie
          masz kochanie". Hotelu nie widziałam, ani o nim nie słyszałam. Miałam być w
          Royal Palace, ale byłam w Sultan Beach. Skąd jesteś?? Jeśli z miasta to
          wypoczniesz sobie we wsi Hurghada.
          • Gość: Kasia Re: Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia IP: 195.136.3.* 01.08.02, 13:09
            A z jakiego biura byłaś?
          • Gość: ANDY Re: Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia IP: *.carcade.com.pl 01.08.02, 16:38
            też byłem w tym hotelu; wróciłem w piątek (26.07). może się znamy...??
            • Gość: Karolina Re: Egipt - Hurghada - Hotel Zahabia IP: *.chello.pl 03.08.02, 13:03
              Widzialam ten hotel. Znajduje sie obok hotelu Mirette, prawie naprzeciwko
              hotelu Palma de Mirette, gdzie mieszkalam. Znajduje sie w starej czesci
              Hurghady, ok. 1,5 km od Centrum, do ktorego mozna dojechac busikiem za 1Ł. Nie
              ma dostepu do morza, wiec dowiedz sie czy bedziesz mogl korzystac z plazy
              np.hotelu Arabia lub Palma de Mirette. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka