wisnia74 20.07.05, 08:43 Ludziska !!!Pomocy!!! Czy ktoś może podzielić się opinią na temat biura kopernik travel z Warszawy? Nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat na forum a mają ciekawą ofertę wyjazdu do Tunezji. Czekam z niecierpliwością! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tytus Re: biuro koperniktravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:17 Odpuść sobie opinie-było ok , więc Ty też -pakuj się i jedź. Opiniami za bardzo się nie sugeruj. Neckerman też miał dobre opinie i okazało się ,że i oni potrafią dać ciała Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia74 Re: biuro koperniktravel 20.07.05, 09:28 A możesz powiedzieć gdzie byłeś miejscowość i hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: biuro koperniktravel 20.07.05, 09:38 Ja bylem z Kopernikiem w Hammamet. Ale bylo to w 1998r., wtedy byl to inny Kopernik, choc wlasciciel i pracownicy ci sami. Zmienili punkt na Grochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: biuro koperniktravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:09 Egipt Hrg, MoonValley, było ok. Zero problemów+ 1 dzień gratis od biura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia74 Re: biuro koperniktravel IP: 217.153.41.* 20.07.05, 10:39 No tak ale to egipt a ja chcę do Tunezji. Różnie to wygląda w różnych krajach - w jednych biuro jest ok a w innych coś spieprzy. Ja byłem 2 lata temu ze scanem w hurghadzie i było ok. A teraz słyszę że coś scan schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
fklas Re: biuro koperniktravel 21.07.05, 16:03 Byliśy w Hammamet/Yasmine hotel El Menzah**** bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia74 Re: biuro koperniktravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:39 A z jakiego biura? Z Kopernika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra Re: biuro koperniktravel IP: 57.66.193.* 02.08.05, 15:04 Wrocilam wlasnie z Hammametu z El Khaliffe *** bylo super, nie bylo zadnej wpadki ze strony KOpernika,mimo ze jak poczytalam opinie na forum to mialam nielzego pietra, super organizacja!!! tak trzymac!! Oczywiscie slyszelismy ze w jednym hotelu bylo nie za fajnie, no ale jak chce sie spedzic dwa tygodnie za 1200 zl to nie ma sie czemu dziwic, ze komfort jest nie za bardzo. U nas bylo super, *** hotel klasy turystycznej, z dala od Yasmine, bo tam nie chcielismy byc, rezydenci i przewodnicy Kopernika- super!! Tunezje z Kopernikiem polecam. Nie wiem jak do innych krajow.. Odpowiedz Link Zgłoś
reginabp Re: biuro koperniktravel 02.08.05, 19:11 nie polecam hotelu colisee beach będącego w ofercie tego biura - FWP z lat '70 to komfort w porówniu z ofertą tego lokum Odpowiedz Link Zgłoś
annik BYBLOS odradzam 04.08.05, 08:48 A ja byłam z BP Kopernik w hotelu BYBLOS w Hammamecie (a wlasciwie gdzies na peryferiach miedzy Yasmin i Hammamet, czyli dokladnie nigdzie). Serdecznie odradzam. Hotel bardzo glosny. Obok hotelu jest namiot w ktorym codziennie od 1 w nocy do 4-5 nad ranem sa dyskoteki. Rowniez w sasiednim Bel Air sa w tym czasie konkurencyjne imprezy. Efekt jest taki,ze cala okolica huczy, a szyby w oknach trzesa sie doslownie. W czasie mojego pobytu w hotelu zdarzaly sie kradzieze (odsylam do wątkow autora pasieka123) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=26738776&a=27112981 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owczarek Re: BYBLOS odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:15 Ciezko znalezc w tym hotelu jakies pozytywy! Zaczne od posilków:śniadanie zdecydowanie najlepsze choc bardzo skromne ale przynajmniej smaczne bo obiad i kolacja sa fatalne!Wszytsko bez smaku i cały czas to samo.Forma all inclusive działa ale dosc mizernie tzn.plastikowe kubki wielokrotnego uzytku myte nie najlepiej,poczatkowo barmani sie krzywia jak zamowisz wiecej niz jeden napoj,w jadalni czesto nie dziala automat do napojow i trzeba chodzic do baru.Napoje rozgazowane,woda pachnie chlorem a alkohol pozbawiony %!!!Klimatyzacja w pokojach działa dosc kaprysnie a zdaza sie ,ze wogole nie dziala i trzeba sie prosic o wlaczenie!Zdecydowanym plusem jest duzy basen!Hotel powinien mieć co najwyzej 3* !!Odradzam wybor tego hotelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_swoje Re: biuro koperniktravel 03.09.05, 17:10 teraz przycichło o nich ale rok temu (o ile dobrze pamiętam) pisano ze to popłuczyny po padłych el greco i alaldin... Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_swoje Re: biuro koperniktravel 08.09.05, 14:59 pozdro dla kopernika rodem z tunezyjskich pustyń i dla tarika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: biuro koperniktravel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:12 I masz rację... Stara gwardia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukani Re: biuro koperniktravel IP: *.chello.pl 20.11.05, 23:30 wkrótce znów będzie głośno o nich. Odpowiedz Link Zgłoś