ontheline 07.10.05, 09:26 jakie macie plany na sylwestra 2005/2006? no ciekawa jestem........... ontheline@wp.pl czy znajde tu męża? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Nina Re: sylwester IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.05, 12:07 Ja nie mam planów, a jak znajdziesz tu męża i jeśli będzie miał fajnego brata - to daj mi znać!!!!!!!! A może zorganizujemy sylwestra pt "gdzie te chłopy?" i będziemy chodzić po ulicach w poszukiwaniu prawdziwych mężczyzn ? Odpowiedz Link
pilmar Re: sylwester 08.10.05, 13:15 ja mogę dołączyć do zabawy...tylko jestem kawalerem z odzysku i mam 48 lat Odpowiedz Link
GoĹÄ: nina Re: sylwester IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.05, 17:10 cholera, a nie masz młodszego brata ? Odpowiedz Link
GoĹÄ: Malik Re: Ja mam młodszego brata. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.05, 10:59 Braciszek mieszka w Holandi? Odpowiedz Link
GoĹÄ: Malik Re: Ja mam młodszego brata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:29 Tak dziwnie mi się zmeżni mężczyźni kojarzą z Holandią. Odpowiedz Link
tapatik Re: Ja mam młodszego brata. 03.11.05, 18:10 Gość portalu: Malik napisał(a): > Tak dziwnie mi się zmeżni mężczyźni kojarzą z Holandią. Zboczonyś jaki czy cóś? :D:D:D Ale może byś tak w temacie się wypowiedział? Odpowiedz Link
ontheline Re: sylwester 10.10.05, 21:55 pilmar napisał: > ja mogę dołączyć do zabawy...tylko jestem kawalerem z odzysku i mam 48 lat oglądałam ostatnio film: facet z odzysku, no no, ciekawa propozycja Odpowiedz Link
ontheline Re: sylwester 10.10.05, 21:54 Gość portalu: Nina napisał(a): > Ja nie mam planów, a jak znajdziesz tu męża i jeśli będzie miał fajnego brata - > > to daj mi znać!!!!!!!! > A może zorganizujemy sylwestra pt "gdzie te chłopy?" i będziemy chodzić po > ulicach w poszukiwaniu prawdziwych mężczyzn ? ok dam ci znać jak spotkam tu męża i jak będzie owo cudo miało braciszka a tak poważnie- to ciekawy masz pomysł z tym łażeniem po ulicach, na czym to polega, mozę sie zapisze, ja lubie głupoty, zawsze to jakaś opcja... Odpowiedz Link
bungee-bungy Re: sylwester 30.10.05, 23:13 Bungee w Warszawie !! to najwyższe bungy w Polsce . Zapraszay śmiałków codziennie , cały rok. Cena 120 zł. Wysokość żurawia 90m. Skoki nadzoruje instruktor włoskiej firmy Mario posiadający 14-sto letnie doświadczenie. Można skakać w dwie, trzy , a nawet 4 osoby naraz. fotki- www.jumping.pl Na allegro licytowany jest skok sylwestrowy dla 4 osób naraz. Odpowiedz Link
girl Re: sylwester 10.10.05, 21:43 jedźmy do Paryża! fajna oferta jest na www.traveliada.pl co wy na to? kto jedzie? Odpowiedz Link
ontheline Re: sylwester 10.10.05, 21:57 girl napisała: > jedźmy do Paryża! > fajna oferta jest na www.traveliada.pl > > co wy na to? kto jedzie? a moze gdzieś dalej sie wybrać? z kim jedziesz Basiu? Odpowiedz Link
girl Re: sylwester 18.10.05, 22:06 hej, na razie jestem tylko Ja - szukam ludzi, którzy tez chcieliby wybrać się na sylwka do Paryza i pod gołym niebem; Moze też się wybierasz? Odpowiedz Link
tapatik Re: sylwester 19.10.05, 08:08 Sylwester pod gołym niebem? Szukałem na stronie, którą podałaś, ale nie znalazłem nic takiego. Napisz coś więcej? Od kiedy do kiedy, gdzie noclegi, jak z wyżerką, transportem no i niestety - sprawa kasy - ile toto kosztuje i dlaczego tak drogo :-). Odpowiedz Link
girl Re: sylwester 21.10.05, 20:04 tutaj jest najciekawsza oferta: www.traveliada.pl/product_info.php?cPath=299&products_id=1880 645 zł, 4 dni, przejazd autkorem, zabawa na polach elizejskich; wg mnie brzmi super, co Wy na to? Jedziemy? Fajnie byłoby... Odpowiedz Link
jarecki41 Re: sylwester 11.10.05, 18:42 chetnie dołączę do Waszej ekipy, jesli sie skompletuje Odpowiedz Link
tapatik Wolałbym Słowację. 17.10.05, 15:14 Na przykład to: www.traveliada.pl/product_info.php?cPath=295_310&products_id=1618 Niestety, Paryż jest dla mnie zbyt kosztowny na dzień dzisiejszy. Odpowiedz Link
zodzysku sylwester 11.10.05, 19:24 Ciekaw jestem czy sylwestrowy wyjazd na narty w nasze góry może np. Karkonosze, Beskidy byłby atrakcyjną propozycją? Można tam miło spędzić kilka dni i nocy, wychulać się, oderwać od codzienności. Jestem z odzysku 30. Też szukam drugiej połówki. Odpowiedz Link
ontheline Re: sylwester 12.10.05, 08:50 no dobrze sylwester z żeniaczką? no no, panowie-prosze o przedstawienie swoich ofert, ja jestem z Gdańska, mam 25 lat Odpowiedz Link
zodzysku sylwester i żeniaczka 12.10.05, 15:39 Oferta to brzmi handlowo. Nie wiem czy moja skromna propozycja może spotkać się akceptacją, bo widzę na forum, że masz wysokie aspiracje i wiele chcesz zobaczyć. Ja już widziałem na tyle, że nasz kraj podoba mi się najbardzej. A dwa słowa osobie, mam 30 lat, po rozwodzie, do drugiego jeszcze mi się nie spieszy. Dużo pracuję i w miarę możliwości wyjeżdżam nawet na krótko. Nie mam zaplanowanego sylwestra 2005. Odpowiedz Link
jarecki41 Re: sylwester i żeniaczka 12.10.05, 17:48 umówmy się, że ci co nie zostana wybrani przyjada na wesele. W koncu jesteśmy uczestnikami tego konkursu:) Odpowiedz Link
el_vampire Re: sylwester i żeniaczka 12.10.05, 19:30 No dobra - szykuje się imprezka!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się piszę gdziekolwiek jedziecie. Oby na "dzikie chłopy" !!!!!!! A tak na serio nie mam żadnych planów na Sylwestra, możemy zorganizować jakąś imprę - a co życie jest przecież bardzo krótkie!!!!! Odpowiedz Link
GoĹÄ: ontheline Re: sylwester i żeniaczka IP: *.sm-rozstaje.pl 15.10.05, 08:11 w jakim miejscu można zorganizować sylwestra i jaka ekipa? kto sie pisze? na ile osób szykować imprezke, moze u mnie, a moze u kogoś z was, wszyscy szaleńcy mile widziani, ale nie ci niebezpieczni, tylko pozytywnie zakręceni Odpowiedz Link
el_vampire Re: sylwester i żeniaczka 15.10.05, 08:27 Ja się piszę!!!!!!!! Jeszcze ktoś chętny? Odpowiedz Link
GoĹÄ: Kama Re: sylwester i żeniaczka IP: *.sggw.waw.pl 16.10.05, 21:14 I ja też, jestem z W-wy, wesoła, samotna 29-latka. Kama Odpowiedz Link
GoĹÄ: ontheline Re: sylwester i żeniaczka IP: *.sm-rozstaje.pl 21.10.05, 17:14 ja jestem z gdyni, moze sylwester w zakręconym towarzystwie w gdyni? odchodza koszta noclegu-zapraszam do siebie, myśle że zmieści sie ok. 30 osób maksymalnie, ale tylko ludzie pozytywnie nastawieni do świata, czy są chętni? jakie macie propozycje?czekam Odpowiedz Link
kate_73 Re: sylwester i żeniaczka 22.10.05, 21:31 jak cos naprawde sie uda to chętnie ... tyklo jaki zakres wieku?? Odpowiedz Link
kate_73 Re: sylwester i żeniaczka 22.10.05, 22:06 ja też chce, bo na razie nie mam llanów piszcie poczte :) Odpowiedz Link
GoĹÄ: kaate Re: sylwester i żeniaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:47 hmmm , no dla mnie Twoja ofeta zabrzmiała bardzo handlowo : zwięzło i na temat :) pozdrawiam Odpowiedz Link
ivis Re: sylwester 16.10.05, 22:46 witaj to całkiem niegłupi pomysł, ja też chcę na takiego sylwka :))) chociaż juz myślałam oegipcie - znów :)) mam 32 lata śląsk pozdrawiam Odpowiedz Link
o_ll_a Re: sylwester 17.10.05, 18:19 fajny pomysł, wart zrealizowania:-) szaleńczo czas spędzic w zakręconym towarzystwie...hmm..:-) mogę dołączyć? kobietka, lat 38, Poznań ;-) "Zasypie wszystko, zawieje" Odpowiedz Link
GoĹÄ: eluśka Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:57 A ja mam sylwka cały rok!!!! Mój mąż ma na imię Sylwester-bardzo dobre rozwiązanie. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link
tapatik Możesz 18.10.05, 13:53 Tylko jeszcze nie wiem, czy zbierze się ktokolwiek, kto to wszystko zorganizuje. Odpowiedz Link
zodzysku góry ??? 20.10.05, 11:41 Jeśli ma ktoś ochotę na góry to bardzo proszę. Znam kilka fajnych miejsc gdzie te parę dni można się ubawić. Najchętniej na narty aczkolwiek nie jest to warunek konieczny, Odpowiedz Link
o_ll_a Re: góry ??? 20.10.05, 15:14 polskie góry? napisz coś więcej o tych miejscach, które polecasz:-) Odpowiedz Link
zodzysku Re: góry ??? 20.10.05, 17:51 Tylko polskie wchodzą w rachubę. Mamy tyle fajnych miejsc, że nawet na Słowację nie jeżdżę. Karkonosze (Szklarska Poręba, Karpacz), Beskidy (szczególnie Żywiecki z Korbielowem). ALe jestem otwarty na propozycje innych miejsc. Spanie na kwaterce, w dzień jazda, a wieczorem hulanka. Odpowiedz Link
o_ll_a Re: góry ??? 20.10.05, 18:13 w góry - chętnie Jednak organizacją ktoś musi się zająć : rezerwacja lokum, noclegu, wpłata zaliczki Chetnych do udziału jakoś tez wymiotło:-( Odpowiedz Link
zodzysku Re: góry ??? 20.10.05, 19:25 Organizacja to tak naprawdę kwestia wykonania telefonu. Mam dwa miejsca gdzie zawsze parę miejsc się znajdzie. Oczywiście im później tym szansa na wolne miejsce w sylwka spada do zera. A w kwestii ilości chętnych to dość typowe. U nas ludzie jeszcze nie wierzą, że żeby coś ciekawego przeżyć to trzeba zakasać rękawy i coś w tym kierunku robić. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
GoĹÄ: Kashia Turcja IP: 213.134.130.* 20.10.05, 23:55 A moze w Alanyi?? Morze, palemki, wiosenna aura...? Odpowiedz Link
tapatik Re: Turcja 21.10.05, 08:01 Bardzo ciekawa propozycja, ale raczej dla dwóch osób. Zorganizowanie ekipy na taki wyjazd jest raczej niemożliwe, chyba, że ekipa się dobrze zna. Poza tym dochodzi dość duży koszt takiej wyprawy. Odpowiedz Link
o_ll_a Re: góry ??? 21.10.05, 08:23 a sama imprezka na świeżym powietrzu czy jest możliwość zarezerwowania jakiegoś lokum? Szklarska Poręba jest ciekawym miejscem , byłam tam na święta wielkanocne. Choć równie dobrze mniejsza, mniej znana miejscowość może mieć dobry klimat na taki wypadzik:-) Często spotykana jest postawa, że może się zgłoszę, może przyjadę ale resztą niech zajmie sie kto inny. Taka postawa trochę dezorganizuje całą imprezke. Pozdrawiam porannie:-) Odpowiedz Link
kermitka77 Jeśli góry to może Pieniny??!Z nami się rozumie:) 26.11.05, 21:09 Aczkolwiek niekoniecznie :)Chodzi o to, że jesteśmy dwie i jedziemy na pewno do Szczawnicy na kilka dni-śpimy na kwaterze, a Sylwestra spędzamy na zabawie w schronisku Orlica- Ci którzy tam byli, mówią że jest super-ludzie wiekiem ok.30., dobra muzyka i góralskie jedzonko :)Następnego dnia zaś- ognisko.Piszę bo póki co mamy jeszcze Odpowiedz Link
kermitka77 Re: Jeśli góry to może Pieniny? DOKOŃCZENIE :)) 26.11.05, 21:12 póki co mamy jeszcze 3 WOLNE MIEJSCA NA KWATERZE -PO 30 ZL ZA NOC, WIĘC TANIO- A I MIEJSCE NA SYLWESTRA TRZEBA SZYBKO REZERWOWAĆ. Jeśli więc ktoś byłby chętny, proszę szybko pisać :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
GoĹÄ: Aśka Re: Jeśli góry to może Pieniny? DOKOŃCZENIE :)) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 27.11.05, 10:02 potwierdzam, zabawa w schronisku jest przednia :) Odpowiedz Link
girl Re: sylwester 21.10.05, 20:05 tutaj jest ciekawa oferta: www.traveliada.pl/product_info.php?cPath=299&products_id=1880 645 zł, 4 dni, przejazd autkorem, zabawa na polach elizejskich; wg mnie brzmi super, co Wy na to? Jedziemy? Fajnie byłoby... Odpowiedz Link
GoĹÄ: iskierka Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:39 Witam serdecznie ..jestem jednak za propozycją gór klimat jak najbardziej odpowiedni i myśle że koszta mozna tak skalkulować że każdego będzie stać na taki wyjazd ..Ja osobiscie piszę sie też na narty bo to moja nowa pasja a tak na marginesie mam 40 lat :o))) do południa piesze wycieczki lub narty do wyboru a wieczorem grzane wino lub piwko przy dzwiękach fajnej muzyki kto jest za rączka do góry czas mija.... Odpowiedz Link
o_ll_a Re: sylwester 24.10.05, 14:37 mnie też góry jak najbardziej odpowiadają. Tam właśnie atmosfera jest sprzyjająca:-) Na nartach niestety nie jeżdżę, ale łazęgowanie to jest to:-) Wieczorem....grzaniec;)...kto za??? Odpowiedz Link
cameltravel Re: sylwester 26.10.05, 01:40 ha - ja w tym roku 3 -ci raz z rzędu lecę do Egiptu !!! tym razem z jeszcze większa paczką najbliższych przyjaciół!!!! Całe święta i sylwester w Egipcie - morze słońce i my ! Ewa Odpowiedz Link
GoĹÄ: aga Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:27 a za ile jedziesz do Egiptu ? Ja tez szukam Egiptu na Sywestra:) Odpowiedz Link
bungee-bungy Bungy Jumping w Warszawie 90 m !!! 30.10.05, 23:14 jest to najwyższe bungy w Polsce . Zapraszay śmiałków codziennie , cały rok. Cena 120 zł. Wysokość żurawia 90m. Skoki nadzoruje instruktor włoskiej firmy Mario posiadający 14-sto letnie doświadczenie. Można skakać w dwie, trzy , a nawet 4 osoby naraz. fotki- www.jumping.pl Na allegro licytowany jest skok sylwestrowy dla 4 osób naraz. Odpowiedz Link
GoĹÄ: monika sylwester "gdzie te chłopy" :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:01 ja również chętnie się przyłącze do wypadu sylwestrowego( najchętniej w polskie góry) P.S. Może "kolega z odzysku" zaproponuje coś konkretnego? Odpowiedz Link
zodzysku Re: sylwester "gdzie te chłopy" :))))) 02.11.05, 18:55 Konkretnie to mam klepnięty pokój w Korbielowie 2-osobowy. Po prostu wsiadam w auto z nartami pod koniec roku i jadę. Nie lubie za długo rozwodzić nad prostym tematem. Nie zauważyłem na mailu konkretnych zapytań, a więc nie będę rezerwował kilku miejsc. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
GoĹÄ: MartaS Re: sylwester "gdzie te chłopy" :))))) IP: *.chello.pl 05.11.05, 01:05 Myslalam wlasnie o nartach na sylwestra. A poniewaz czasu mam niewiele wiec w rachube wchoidza tylko polskie gory...To kto mialby ochote wybrac sie w gory???? Korbielow? Nigdy nie bylam, w polskich gorach glownie Dolny Slask, ale jesli chodzi o szalenstwo na nartach to niewazne gdzie. A w sylwestra to juz w ogole...Byloby fajnie gdyby cos z tego wyszlo:) Odpowiedz Link
girl Re: sylwester 04.11.05, 21:11 to kto chciałby jechac do Paryza? zapraszam na maila Odpowiedz Link
tapatik Re: sylwester 07.11.05, 11:03 girl napisała: > to kto chciałby jechac do Paryza? > zapraszam na maila Na ile, za ile, czym..... Odpowiedz Link
girl Re: sylwester 07.11.05, 21:55 tutaj jest najciekawsza oferta: www.traveliada.pl/product_info.php?cPath=299&products_id=1880 645 zł, 4 dni, przejazd autkorem, zabawa na polach elizejskich; wg mnie brzmi super, co Wy na to? Jedziemy? Fajnie byłoby... Odpowiedz Link
GoĹÄ: boloyang1 Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:46 Dzięki Girl za info,ciekawa propozycja z tym Paryżem może sie suszę, brzmi nieźle.Pozdrawiam Odpowiedz Link
GoĹÄ: Marta Re: sylwester IP: *.resetnet.pl 09.11.05, 20:08 Girl, głowa do góry ! Napisz do mnie na gg 3998161.wszystko wskazuję, że nie mam gdzie ani z kim spędzic tego Sylwestra, a Paryż to ciekawa propozycja. Tylko ostatnio coś niespokojnie ... Odpowiedz Link
ontheline Re: sylwester 10.11.05, 10:15 wszyscy w góry, na bungee, za granice, a kto do trójmiasta? Odpowiedz Link
GoĹÄ: ana Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:40 czesc, też bym sie wybrala w gory albo do tego Paryża. To jeszcze aktualne? aneta Odpowiedz Link
GoĹÄ: Karola Re: sylwester IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 14.11.05, 22:23 Hejka Jak masz ochote na sylwka w Szczawnicy to pisz do mnie na adres karola74@gazeta.pl Odpowiedz Link
malowana.lala Re: sylwester 15.11.05, 17:02 tyle wpisów ale żadnych konkretów do roboty się weźcie marzyciele Odpowiedz Link
helmucisko Re: sylwester 21.11.05, 22:41 A ja mam wolne miejsce dla sympatycznej koleżanki! Jedzie nas 12-16 osób(już jest nadkomplet).Impreza jest w Nidzicy (PIENINY!!!) (tzw.BAL z wszystkimi tego konsekwencjami ;) ). Dojazd z i do Warszawy zapewniony tak jak i noclegi na miejscu. Towarzystwo wesołe i rozrywkowe aczkolwiek trzymające się norm moralnych ;) Naprawdę TANIO!!! Ja mam na imię Rafał i mam 25 lat. Zapraszam i pozdrawiam! GG 7841817 ew. mail Odpowiedz Link
renek01 Re: sylwester 30.11.05, 15:06 Cześć, piszę się na Nidzice...jakieś bliższe szczegoły? proszę na maila.. pozdrawiam Renata Odpowiedz Link
GoĹÄ: wera Re: sylwester IP: *.janowice.sdi.tpnet.pl 23.11.05, 13:17 fajna oferta www.janowice.com Odpowiedz Link