Gość: ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:42 Jade tam 22 czerwca z Gdańka, prosze o jakieś informacje na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:42 słyszałam pozytywne opinie na temat tego hotelu, ogólnie sieć hoteli Thalassa jest oki:) pozdrawiam i życze udanego odpoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:52 dziekuje bardzo mam, nadzieje ze to beda udane wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raflitooo~~ Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:12 J ateż lece....22 czerwca do tego hotelu....z oasisem na 2 tyg.......jeżlei hcodiz o info....to można je znaleźć...na google.....HOLIDAY CHAT.....są po angielsku ale bardzo obszerne...i rzeczowe...:)......jak cośś...to mój e-mail to : raflo6@yahoo.com Pozdraiwam..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.06, 18:26 Witam. Ja też wybieram się do tego hotelu pod koniec czerwca. Niestety nie mam żadnych danych oprócz informacji z niemieckiego biura. Wiem, że hotel ten jest po zimowym remoncie. Jeżeli masz jakieś bliższe informację / np.adres strony hotelowej / to proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:29 a którego dokładnie tam będziesz, bo ja lecę 22 czerwca z gdańska. pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.chello.pl 26.03.06, 21:44 Jeśli to chodzi o hotel w Tunezji w rejonie Monastyru to syf jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
rado16 Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! 07.05.06, 11:57 witam,wlasnie wrocilem z Talassy,to dawny hotel Skanes Garden, lecz po zmianie wlasciciela zmienil tez nazwe.Bylem juz drugi raz w tym hotelu i pojade nastepny.Wiecej info na e-mailu rado16@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigermann Thallasa Village Skanes IP: 217.153.111.* 12.05.06, 11:39 Właśnie wróciłem z Tunezji gdzie wraz z przyjaciółmi spędziłem tydzień oczywiście w wersji all innclusive - ponieważ tylko takowa w tym hotelu jest!! Byłem w terminie 4 - 11 Maj 2006r. Ponieważ przed wyjazdem szukałem konretnych informacji na forum o tym hotelu od turystów a nie znalazłem, przez co jechałem tam ze świadomością wielkiej nie pewności postanowiłem wam wszystkim pomóc!!! (mój GG 955383 wrazie pytań) Zeby uławtić będę nadawał pkt od 1 do 5 (gdzie 1 Fatalnie a 5 Cudownie) Na początek biuro Oasis Tour i linie lotniczę Nouvelair!! - Wylot ok transport do hotelu ok i zaczeły się problemy!! Ludzie którzy przylecieli z rana i byli o 9.00 na miejscu nie zostali wpuszczeni do hotelu aż do 15!! można było wejść na bar ale z bagażami było to nie wygodne! Ja wyleciałe m z Waraszawy w południe to mi się to na całe szczęście nie przytrafiło!! Wylot!!! SKANDAL! Mieliśmy ustalony wylot z rana 7 dnia!!! a tu o 12 w nocy dnia 6 wymeldoweanie z hotelu i transport na lotnisko!!! (oczywiście będziemy skałdali SKarge i żądać zwrotu częsci kosztów!! Sam samolot nie za specjalny ale serwuje jedzenie i napoje gratis!! a i jescze jedno gdy 2 dni przed wylotem pojawiła się plansza wylotów nocnych z hotelu, zniknęła z niego rezydentka (chyba po to żeby nie reklamować!) Moja ocena dla biura 1 samolot 3 Ogólna ocena podrózy i organizacji 2 Alkohole - krótko i szybko - do Baniiiii kupujcie na bezcłówce ile wejdzie!! Tunezyjskie alkohole nie da się pić (mały wyjątek to piwo i wino które da się przełknąć!!)) Ocena 1 !!!!!!!!!! Jedzenie - Bardzo dużo jedzenia zarówno na śniadanie, obiad czy też kolacje! super chociaż się powtarzają i nudzą to jest duży wybór!! Słynne przekąski z prospektu miedzy posiłkami - hahahahha- to zwykłe naleśniki czasami bułka z parówką!! Ogólnie 4 !! Obsługa, Animatorzy!!! Niespodzianka!! codzienie po kolacji animatorzy robią Show!! przez cały dzień organzizują zabawy, konkursy, super opieka na dziećmi!!! Obsługa bardzo miła!! ( wybierzcie sobie jedno kelnera i co 2-3 zamównia dajcie mu 1 dolarka - macie wtedy pewność że zawsze będzie się krecił obok was i wszystko załawti! Ogólnie 5 !!!! Baseny i plaża! - miło, ładnie, troche atrakcji wodnych!!! Uczciwe 4 no i wreszcie Hotel!!!! W hotelu można wymienić dolary czy euro po lepszych kursach niż na mieście!! więc radze wymieniać na ich Dinary na recepcji!! Zawsze się zastaniałem dlaczego jest mało zdjęci na internecie dot. tego hotelu!! a więc gdyby porobili to moglibyście nie wyjechać!!! Nie jest brzydko ale trawa wokół domków posadzona do końca nie wyrosła, budynki odmalowane na odwal sie itp, itp! Hotel jest odnowiany chociać ja bym tego tak nie nazwał!!! Bungalowy czy hotel!! hotel to 3 4 większe stojące budynki na samym końcu! więc lipa!! Bierzcie bugalowy !! wyposażenie bungalowu:2 łóżk, telewizor, telefon, łazienka - lustro,kibelek, i wanna ala prysznic!! ogólnie dobre 3 *** (nie 4)!!! Restauracja i bary są zgromadzone w jednym miescu więc wszystko w prospekcie to oólnie jedno miejsce! taki okrąg, oczywiście każde z własnym wejściem!! Podsumowując!!! Pytałem się pewnych ludzi jak to się stało że ten Hotel Thallasa Village Skanes ma 4 gwiazdki - odpowiedzieli że było już o to spore kłotnie ale nikt tego nie zmienił!! Hotel Thalassa Village Skanes to b. dobry hotel 3 ewentualnie 3,5 gwiazdkowy hotel - napewno nie 4 gwiazdkowy!!! Ja zapłaciłem 1300 złotych za wszystko za 1 tydzień!!! Za tą cenę Naprawdę Warto!!!! ale gdybym miał jechać w czerwcu czy w Lipcu to więcej nie dałbym niż 1600 złotych!! Uwierzcie mi najeździłem się po świecie!! Nie bójcie się wybrać tego Hotelu tylko pamiętajcie że on nie jest 4 gwiazdkowy ale reszta hoteli w tym regionie również odrazu z góry należy odjąć 1 gwiazdke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigermann Byłem tam - pełny opis IP: 217.153.111.* 16.05.06, 13:44 Byłem w tym hotelu i wszystkie informacje opisałem w poprzedniej odpowiedzi!!! Jeśli chcecie coś wiedzieć dodatkowo piszcie na adress MMAAXXIIMMUUSS@WP.PL lub na GG 955383 Odpowiedz Link Zgłoś
pllech Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! 14.05.06, 18:12 rado16 napisał: > witam,wlasnie wrocilem z Talassy,to dawny hotel Skanes Garden, lecz po zmianie > wlasciciela zmienil tez nazwe.Bylem juz drugi raz w tym hotelu i pojade > nastepny.Wiecej info na e-mailu rado16@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pllech Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! 14.05.06, 18:38 Lecę do tego hotelu 8 czerwca,interesuje mnie ile tak naprawdę jest tam pokoi wszystkich razem w hotelu i w bungalowach (innaczej podaje strona niemiecka a innaczej Oasis).Czy można załatwic sobie bungalow blisko morza lub basenu,bo obszar 14 ha wskazuje na to,że są miejsca skąd trzeba będzie chodzic może nawet 300-400 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFFFFFFF Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:50 To ładnego wyboru sobie dokonaliśmy;/.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: Thalassa Village Skanes- ktoś był!! IP: *.rpkch / 213.76.161.* 19.05.06, 12:31 Ogólnie potwierdzam opinię. Myśmy mieli lepsze godziny połączeń, przyjechaliśmy na miejsce w porze obiadu, wyjechaliśmy o świcie. Co do wyżywienia nie mam najmniejszych uwag - solidna 5. Alkohol - nie jest źle, piwo trochę sikacz ale nie jest złe. Gin, Cidratine, białe wino, Boukha - ok. Rumu i wódki nawet nie próbujcie (chociaż Angole i Niemcy pili, ale co oni wiedzą o piciu). Odpowiedz Link Zgłoś