Dodaj do ulubionych

Bułgaria!!!!

IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 30.03.06, 12:50
chce się w tym roku wybrać do Bułgarii,jak to wygląda teraz, standard hotli
jedzenie,słyszałam różne opinie ale więcej tych niepochlebnych
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Bułgaria!!!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:05
      Bułagaria jest bardzo fajna. Zobacz sobie opinie na www.bulgaricus com. Ja poraz ktorys polecam SOZOPOL ,jest the best! Tanio, piaseczek, ciepluskie morze, jedzenie pyszne, parczek, stare miesza sie z nowym-wszystko jest. Baaardzo mi sie tam podobało. Byłam w pensjonacie Anna ze Skarpy-nie jest to Hilton, ale czysty ,zadbany. Dwa lata temu byłam w Rawdzie( tego juz az tak nie polecam, chociaz zle nie bylo- ale mała plaza)mieszkałam w hotelu Iłka( tez czysto i ładnie), leciałam z Alfa Star.Dla mnie osobiscie standart hotelu nie takiego duzego znaczenia byle było czysto! Polecam Ci Bułagarie, ale przede wszystkim SOZOPOL!
      • Gość: Ola Re: Bułgaria!!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 31.03.06, 10:34
        Ja byłam w Bułgarii w ubiegłe wakacje z b.p. Jaguar z Sosnowca. Byłam równiez w
        Sozopolu, ale wybralismy się też na wycieczki(juz tak prywatnie bez pomocy
        biura) do Neseberu, widzięlismy eż Słoneczny Brzeg.I z wszystkich tych miast
        najbardziej godny polecenia jest własnie Sozopol. Nie ma tu wysokich hoteli jak
        w Słonecznym Brzegu ani tak wysokich cen jak w obydwu tamtych miastach. Neseber
        jest owszem piękny i warto go zobaczyc ale nie mieszkac tam. jesli chodzi o
        jedzonko tez rewelacja, nie mieliśmy wykupionych posiłków bo się nie opłacało,
        sniadanka robilismy sami a obiadki, kolacje na miescie. Śmiało moglismy sobie
        pozwolić na duży, ekstra obiad z winem. Ceny są na prawde niskie.
        Pozdrawiam
        • monia76_76 Re: Bułgaria!!!! 05.05.06, 09:40
          piszesz że wybraliście się na wycieczki niezależnie od biura podróży,więc
          prosze poradz jak wybrać się na taką wycieczkę-taksówką czy inaczej noi
          oczywiście gdzie
          jadę do Obzor i chętnie w pobliżu bym coś zwiedziła nie kożystają z tych
          wycieczek fakultatywnych
          • Gość: izka Re: Bułgaria!!!! IP: *.nfz / 195.205.239.* 05.05.06, 15:06
            Najlepiej porozmawiać z obsługą hotelu (pensjonatu). My rozmawialiśmy z
            barmanem i udało się... Dogadaliśmy i zwiedziliśmy w trzy dni całe wybrzeże.
            Taniej niż wycieczka fakultatywna a większa swoboda.
            • monia76_76 Re: Bułgaria!!!! 06.05.06, 14:01
              a czy podróże i zwiedzanie na własną rękę środkami komunikacji lub
              busem ,taksówką to dobry pomysł i jak się do tego zabrać
      • Gość: eliza Re: Bułgaria!!!! IP: 213.199.202.* 26.04.06, 20:56
        Sozopol jest super, stare miasto bajka, bardzo polecam
    • pietnacha40 Re: Bułgaria!!!! 31.03.06, 19:17
      Ja też polecam Sozopol, a w hotelu jedynie śniadania.
      • Gość: jolka Re: Bułgaria!!!! IP: 193.24.199.* 05.04.06, 16:48
        hej polecam www.utc.pl/ oferta letnia - fajna bułgaria
        my wybieramy sie do Słonecznego Brzegu / jeszcze jakis czas maja chyba First
        Minute - sprawdz :)ale raczej bez sniadań o tych wykupionych "w cenie" słyszałam
        różne rzeczy :)
        • Gość: Claudia240@op.pl Re: Bułgaria!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:30
          WITAM!!!
          POLECAM SOZOPOL ( JEST TO TYPOWO TURYSTYCZNE MIASTECZKO, PEŁNE TAWERN, DYSKOTEK, RESTAURACJI) MOGĘ CI DAĆ NAMIARY NA FAJNY HOTELIK Z WYŻYWIENIEM HB (WSZYSTKIE POKOJE KLIMATYZOWANE, Z WIDOKIEM NA MORZE) HOTEL Z BASENEM 50M OD PLAŻY.
          JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY TO PISZ: Claudia240@op.pl
          pozdrawiam
      • papelle Re: Bułgaria!!!! 26.04.06, 19:18
        dokladnie tak!! w hotelu bierzcie (o ile to mozliwe) wylacznie opcje ze
        sniadaniami-jest w miare zjadliwy szwedzki stol obiado-kolacje w bulgarskim
        wydaniu to porazka-rzadko kiedy cokolwiek tknelam.
        a jedzenie poza hotelem tanie jak barszcz. to znaczy nie wiem jak sie ksztaltuja
        ceny w Zlotych Piaskach czy Slonecznym Brzegu,ale ja zaliczylam Sozopol i we
        dwojke bralismy 2pizze,2 salatki i 2 piwa i na polskie warunki placilismy..mniej
        niz 30zl!! a wychodzilismy obzarci jak bączki :)
        • Gość: anka Re: Bułgaria!!!! IP: *.ztpnet.pl 27.04.06, 15:22
          ja też polecam bułgarię. Byłam we Własie, spacerkiem pla pół godziny do
          Słonecznego brzegu. Jest strasznie tanio i ślicznie. polecam
        • Gość: ania Re: Bułgaria!!!! IP: 193.24.199.* 04.05.06, 16:37
          JAk chodzi o cene to najlepiej miec hotel w Ravdzie (tanio) a z ravdy blisko
          jest i do Nessebaru czy Slonecznego Brzegu. Najlepsza opcja - Hotel/apartament
          bez jedzenia (okropne)a na w knajpkach przynajmniej mozesz wybrac a nie jesc to
          co ci podadza. W tym roku jedziemy z Biurem z Krakowa UTC - oferte znalezlismy
          przez znajomych którzy byli z nimi na sylwestrze - maja fajne hotele własnie w
          Rawdzie i dwa w Słonecznym Brzegu. A cenki sa w porownaniu z innymi bardzo
          konkurencyjne i co najważniejsze całkowite - nie ma żadnych "dopłat". Zobaczcie
          sobie na www.utc.pl

Pozdrawiam
    • Gość: pppaap Re: Bułgaria!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:56
      Byliśmy w tamtym roku w Złotych Piaskach. Cenowo - nie miłe zaskoczenie - na
      tym samym poziomie co u nas, a nawet trochę wyżej. Jedzenie w knajpach
      drogie...często nieświeże (fatalne zatrucie po krewetkach!!)Ale są też plusy -
      hotele, prawie 98% to "nówki" o naprawdę fajnym standardzie - czysto, codzienne
      sprzątanie, bez kradzieży (hotel był dwu **).Jak lubisz leżeć na plaży i się
      smażyć w złotym piasku to polecam, bo do zwiedzania nie ma praktycznie nic
      ciekawego.Poza tym strasznie brudno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka