Dodaj do ulubionych

triada-MAROKO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:07
Poszukuje opinii na temat pobytu w Maroku z BP.Triada. Czy ktos juz z nimi tam
był?
Dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • alyy Re: triada-MAROKO? 21.04.06, 12:11
      podciagam, jestem rowniez zainteresowana, wybieram sie we wrzesniu - 2 tyg. Agadir, hotel Argana...
      • izalub Re: triada-MAROKO? 21.04.06, 12:15
        Ja tez mam hotel Argana, tylko ze wylatuje pod koniec lipca. To w polowie
        sierpnia napisze jak bylo:)
        • Gość: MEGAN Re: triada-MAROKO? IP: *.sdl.vectranet.pl 21.04.06, 15:16
          ALE WAM ZAZDROSZCZE!!!! Bylam 2 lata temu i byly to niezapomniane wakacje!!!
          Marocco jest the best!!!!
        • Gość: jacek Re: triada-MAROKO? IP: 194.146.219.* 26.04.06, 16:21
          Wyjeżdżamy do Maroka 24.07 06 i chcielibyśmy pojechać na jakieś wycieczki z
          Agadiru ale z miejscowymi biurami podróży
    • vdagv Re: triada-MAROKO? 21.04.06, 23:56
      Byłam prawie 2 lata lemu z Triadą w Maroku. Wszystko zgodnie z ofertą,ale nie
      spodziewałam się jakiegoś superstandardu hotelu (hotel Argana),sam Agadir
      okropny-im dalej od turystycznych szlaków tym piękniej. Powiem szczerze,że
      Maroko troche mnie rozczarowało...
    • rubin777 Re: triada-MAROKO? 22.04.06, 13:39
      Także 2 lata temu byłam z Triadą w Maroku z tym,że na 7+7.Moim zdaniem jest to
      ciekawsza wersja niż dwa tygodnie w Agadirze.Samo miasto niezby ciekawe,duży
      ruch uliczny,zapełnione w lecie tubylcami.Pogoda w VII była taka,że słońca
      niezbyt dużo,ciągłe zamglenia.Wycieczki fakultatywne z Agadiru ze względu na
      dużą odległość nie oddadzą uroku Maroka jak przy objeżdzie.Hotelu Argana nie
      znam,nas zakwaterowano w 4* Marhaba,który był fatalny pod każdym względem ale na
      to nie mieliśmy wpływu.Maroko jak najbardziej polecam,ale sam pobyt w Agadirze nie.
      • Gość: h69 Re: triada-MAROKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:25
        Maroko tak ale tylko na wycieczke i splywac z tego syfu!w zeszlym roku
        spotkalam sie na lotnisku z ludzmi co wrocili z maroka z biurem Triada wszyscy
        jak jeden narzekali na fatalne warunki i ogolna organizacje np.autokar z triady
        byl bez klimy wiara w 40 stopniowym upale sie gotowala.Pomeczeni wracali do
        kraju.Twierdzili ze z Triada nigdzie juz nie pojada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka