Gość: alekas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:07 Poszukuje opinii na temat pobytu w Maroku z BP.Triada. Czy ktos juz z nimi tam był? Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alyy Re: triada-MAROKO? 21.04.06, 12:11 podciagam, jestem rowniez zainteresowana, wybieram sie we wrzesniu - 2 tyg. Agadir, hotel Argana... Odpowiedz Link Zgłoś
izalub Re: triada-MAROKO? 21.04.06, 12:15 Ja tez mam hotel Argana, tylko ze wylatuje pod koniec lipca. To w polowie sierpnia napisze jak bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGAN Re: triada-MAROKO? IP: *.sdl.vectranet.pl 21.04.06, 15:16 ALE WAM ZAZDROSZCZE!!!! Bylam 2 lata temu i byly to niezapomniane wakacje!!! Marocco jest the best!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: triada-MAROKO? IP: 194.146.219.* 26.04.06, 16:21 Wyjeżdżamy do Maroka 24.07 06 i chcielibyśmy pojechać na jakieś wycieczki z Agadiru ale z miejscowymi biurami podróży Odpowiedz Link Zgłoś
vdagv Re: triada-MAROKO? 21.04.06, 23:56 Byłam prawie 2 lata lemu z Triadą w Maroku. Wszystko zgodnie z ofertą,ale nie spodziewałam się jakiegoś superstandardu hotelu (hotel Argana),sam Agadir okropny-im dalej od turystycznych szlaków tym piękniej. Powiem szczerze,że Maroko troche mnie rozczarowało... Odpowiedz Link Zgłoś
rubin777 Re: triada-MAROKO? 22.04.06, 13:39 Także 2 lata temu byłam z Triadą w Maroku z tym,że na 7+7.Moim zdaniem jest to ciekawsza wersja niż dwa tygodnie w Agadirze.Samo miasto niezby ciekawe,duży ruch uliczny,zapełnione w lecie tubylcami.Pogoda w VII była taka,że słońca niezbyt dużo,ciągłe zamglenia.Wycieczki fakultatywne z Agadiru ze względu na dużą odległość nie oddadzą uroku Maroka jak przy objeżdzie.Hotelu Argana nie znam,nas zakwaterowano w 4* Marhaba,który był fatalny pod każdym względem ale na to nie mieliśmy wpływu.Maroko jak najbardziej polecam,ale sam pobyt w Agadirze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h69 Re: triada-MAROKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:25 Maroko tak ale tylko na wycieczke i splywac z tego syfu!w zeszlym roku spotkalam sie na lotnisku z ludzmi co wrocili z maroka z biurem Triada wszyscy jak jeden narzekali na fatalne warunki i ogolna organizacje np.autokar z triady byl bez klimy wiara w 40 stopniowym upale sie gotowala.Pomeczeni wracali do kraju.Twierdzili ze z Triada nigdzie juz nie pojada. Odpowiedz Link Zgłoś