Gość: gonzoxx1 IP: *.acn.waw.pl 11.06.06, 15:04 witam, jakie biuro podrozy, posrednika (najlepiej internetowego) polecacie, jestem zielony, a ogrom biur, ofert troche mnie przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ślązak Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.chello.pl 11.06.06, 16:42 Polecam globetrotters z Warszawy. Pracuje tam bardzo fajna Ania, pogadaj z nią super Ci doradzi. Miłej podróży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyrek Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.06, 10:22 hej a ja polecam małe biuro w Warszawie. podaje nr. 22 62212 95 lub 22 6221291 pani Krysia Ci wszystko doradzi. biuro podrozy Contur. decyzja należy do Ciebie. warto czasem popytać to nic niue kosztuje. pozdro yyyrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grappa Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:49 Ja nie korzystam z usług żadnego pośrednika i jakoś żyję. Korzystałem jedynie z porad znalezionych na tym forum. Byłem z Alfa Star w Egipcie i wszystko odbyło się zgodnie z planem, tak więc moja metoda chyba się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 12.06.06, 20:00 a ktos ma jakies doswiadczenia z serwisami typu travelplanet.pl i wakacje.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaYka Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.chello.pl 12.06.06, 21:56 Ja nie mam dobrego zdania o Travelplanet. Oszukali mnie na cenie a wakacje.pl zapomniało powiadomić mnie o zmianie godzin wylotu. I dlatego musiałam "koczować" na lotnisku przez ponad 4 godziny. I do nich juz nie wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 07:22 ....to faktycznie wpadki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 07:23 no faktycznie nie popisali sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.eranet.pl 13.06.06, 16:54 Szkoda, że nie piszesz z jakiego miasta jesteś, bo jeśli z wawy to bym Ci doradziła. Ja mam swoje biuro, w którym zgłaszam telefonicznie co chcę i dostaję w ciągu jednego dnia super oferty na e-mail. Tak było i tym razem, nawet nie musiałam chodzić do biura,wszystko załatwiliśmy drogą elektroniczną i przez telefon. Duże portale nie mają czasu zajmować się tak klientem, sprzedają masówkę, żeby tylko była sprzedaż. A poza tym już kiedyś trafiłam w znanym portalu na panią konsultantkę, która nawet nie potrafiła powiedzieć gdzie ląduje samolot na Dominikanie, nie wspominając o reszcie info...Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 20:00 jesem z wawy i bede polowal na last minute, tak jakos na tydzien przed wakacjami Odpowiedz Link Zgłoś
sp-adl Zapłaciłem 100 pln, a pośrednik mnie pocałował 13.06.06, 22:38 w policzki, i nawet pojechałem do eilat, tylko za 1000 usd , ale wy szukacie w egipcie za 199 usd to szukajcie dalej. A potem pytajcie co jest do jedzenia w samolocie itp. po prostu polska wies. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: Zapłaciłem 100 pln, a pośrednik mnie pocałowa 14.06.06, 14:01 a Ty jestes z rodziny Boruca? Sam robisz wiec, wiec spadaj na wies (nie obrazajac wsi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoxx1 Re: Zapłaciłem 100 pln, a pośrednik mnie pocałowa IP: *.acn.waw.pl 18.06.06, 10:33 prosze o wiecej porad :) Odpowiedz Link Zgłoś