Dodaj do ulubionych

biuro podrozy/posrednik

IP: *.acn.waw.pl 11.06.06, 15:04
witam, jakie biuro podrozy, posrednika (najlepiej internetowego) polecacie, jestem zielony, a ogrom biur, ofert troche mnie przeraza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ślązak Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.chello.pl 11.06.06, 16:42
      Polecam globetrotters z Warszawy. Pracuje tam bardzo fajna Ania, pogadaj z nią
      super Ci doradzi. Miłej podróży!
    • Gość: yyyrek Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.06, 10:22
      hej a ja polecam małe biuro w Warszawie. podaje nr. 22 62212 95 lub 22 6221291
      pani Krysia Ci wszystko doradzi. biuro podrozy Contur. decyzja należy do
      Ciebie. warto czasem popytać to nic niue kosztuje.
      pozdro yyyrek
      • Gość: grappa Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:49
        Ja nie korzystam z usług żadnego pośrednika i jakoś żyję. Korzystałem jedynie z
        porad znalezionych na tym forum. Byłem z Alfa Star w Egipcie i wszystko odbyło
        się zgodnie z planem, tak więc moja metoda chyba się sprawdziła.
        • Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 12.06.06, 20:00
          a ktos ma jakies doswiadczenia z serwisami typu travelplanet.pl i wakacje.pl?
          • Gość: MaYka Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.chello.pl 12.06.06, 21:56
            Ja nie mam dobrego zdania o Travelplanet. Oszukali mnie na cenie a wakacje.pl
            zapomniało powiadomić mnie o zmianie godzin wylotu. I dlatego
            musiałam "koczować" na lotnisku przez ponad 4 godziny. I do nich juz nie wrócę
            • Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 07:22
              ....to faktycznie wpadki :(
            • Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 07:23
              no faktycznie nie popisali sie :(
    • Gość: Daga Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.eranet.pl 13.06.06, 16:54
      Szkoda, że nie piszesz z jakiego miasta jesteś, bo jeśli z wawy to bym Ci
      doradziła. Ja mam swoje biuro, w którym zgłaszam telefonicznie co chcę i
      dostaję w ciągu jednego dnia super oferty na e-mail. Tak było i tym razem,
      nawet nie musiałam chodzić do biura,wszystko załatwiliśmy drogą elektroniczną i
      przez telefon. Duże portale nie mają czasu zajmować się tak klientem, sprzedają
      masówkę, żeby tylko była sprzedaż. A poza tym już kiedyś trafiłam w znanym
      portalu na panią konsultantkę, która nawet nie potrafiła powiedzieć gdzie
      ląduje samolot na Dominikanie, nie wspominając o reszcie info...Nigdy więcej!
      • Gość: gonzoxx1 Re: biuro podrozy/posrednik IP: *.acn.waw.pl 13.06.06, 20:00
        jesem z wawy i bede polowal na last minute, tak jakos na tydzien przed wakacjami
        • sp-adl Zapłaciłem 100 pln, a pośrednik mnie pocałował 13.06.06, 22:38
          w policzki, i nawet pojechałem do eilat, tylko za 1000 usd , ale wy szukacie w
          egipcie za 199 usd to szukajcie dalej. A potem pytajcie co jest do jedzenia w
          samolocie itp. po prostu polska wies.
          • gonzoxx1 Re: Zapłaciłem 100 pln, a pośrednik mnie pocałowa 14.06.06, 14:01
            a Ty jestes z rodziny Boruca? Sam robisz wiec, wiec spadaj na wies (nie
            obrazajac wsi)
            • Gość: gonzoxx1 Re: Zapłaciłem 100 pln, a pośrednik mnie pocałowa IP: *.acn.waw.pl 18.06.06, 10:33
              prosze o wiecej porad :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka