Gość: travelka IP: *.teleaudio.com.pl 09.08.06, 15:09 Wybieram się do Maroka i mam kolejny problem który hotel do wyboru są dwa Ramada Les Almohades lub Le Tivoli . Być może był ktoś w tych hotelach , poproszę o opinię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Który hotel lepszy ?? IP: *.nat.kon.tvknet.pl 11.08.06, 15:55 nie znam tego pierwszego ale znam Le tivoli i powiem tak- ludzie byliz adowoleni, do plaży trzeba przejsc przez ulice i jeszcze masz tak ze 100 m. na plazy hotel nie ma zadnych lezakow tylko jak juz to plaszczysz sie w czesci publicznej plazy. Hotel generalnie w dobrej czesci miasta, bo wszedzie jest blisko ale na szczescie nie ma halasu i zgiełku, do portu tez daleko i nie smierdzi (hotele przy porcie to smrodek gwarantowany np.: almoggar garden beach). Agadir jest piekny, maroko jest piekne! nie zmieniaj kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Który hotel lepszy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:46 Ja byłam w Le Tivoli, było to już 7 lat temu i wszystko mogło się zmienić, ale wspominam go niesamowicie dobrze i wciąż za nim tęsknie... przemiła atmosfera, pyszna kuchnia, czyściutko, fajny basen, sympatyczni ludzie, ładne rośliny. Polecam. Sam Agadir również przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś