Gość: Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:18 Witam czy znacie dobre biuro które organizuję wycieczki do Peru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantas1955 Re: Z kim do Peru 06.12.06, 20:23 Logos Tour. W dodatku proponuje tez Boliwię. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Z kim do Peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:24 Byłem z opaltrawel w połączeniu z Boliwia i Dzungla peruwianska moge smialo polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kis Re: Z kim do Peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:21 Logos Travel Marek Śliwka www.wyprawy.pl sa niezawodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: Z kim do Peru IP: *.esus.pl 11.12.06, 12:41 Słyszałem że nilpol-był ktoś i bardzo sobie chwalił,ja się wybieram z logostour w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: Z kim do Peru IP: *.catv.net.pl 11.12.06, 21:40 Moge smialo polecic opal trawel z warszawy bylam z nimi w peru i boliwii na wycieczce 19 dni z dzungla maja tez kilka innych ofert w ten rejon ale ta jest optymalna. Swietny pilot pedro kralewski i jego mama nadali uroku imprezie z logosem bylam w meksyku ale opal wypada wg mnie lepij w rankingu tym bardziej ze masz wybór kilku tras. Odradzam sigme i nilpol biura mja kiepska renome jezei chodzi o standrad a to jest w peru wazne Odpowiedz Link Zgłoś