IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:10
Wybieram się z mężem we wrzesniu do Bułgarii.Jezeli ktos z Was był w Bułgarii
prosze o odpowiedż jaki rejon polecacie, jaki hotel i biuro podrózy.
Obserwuj wątek
    • Gość: halo Re: Bułgaria IP: *.chello.pl 23.03.07, 21:33
      Wybieram się z mężem we wrzesniu do Bułgarii.Jezeli ktos z Was był w Bułgarii
      prosze o odpowiedż jaki rejon polecacie, jaki hotel i biuro podrózy.
      • Gość: Beata Re: Bułgaria IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.03.07, 12:59
        Byłam w Rawdzie i Sozopolu. Najlepszy jest SOZOPOL.Polecam w 100%. Bylismy w
        pensjonacie Anna. A najwiecej informacji znajdziesz na www.bulgaricus.com.
        Pozdrawiam
      • Gość: ola Re: Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:36
        polecam Słoneczny Brzeg .
    • www.podroze.kondi.pl Re: Bułgaria 26.03.07, 10:52
      Witam,

A może to Ciebie zainteresuje... www.bulgaria.kondi.pl

Pozdrawiam
      Kondi | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) |
      www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.tanie-noclegi.info.pl
      (TANIE NOCLEGI)
      • Gość: yogurt Re: Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:14
        Słoneczny Brzeg jest najbardziej rozrywkowy :D
        • Gość: Beata Re: Bułgaria IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.03.07, 13:43
          Ale Słoneczny Brzeg to same hoteliska......
          • Gość: Enoke Re: Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:51
            Zawsze można wybrać w Słonecznym spokojniejszą, oddaloną od centrum okolię, albo
            pomieszkiwać we Własie lub Rawdzie.
            • Gość: Beata Re: Bułgaria IP: 212.2.101.* 31.03.07, 21:58
              To prawda ,ale po co skoro Rawda ani Wlas nie umywa sie do SOZOPOLA
              • Gość: Zara Re: Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:25
                Zależy, ja tam Słoneczny bardzo lubię, byłam tam na razie dwa razy. Taki
                europejski ekwiwalent kurortów światowych ;) Wszystkie te kluby, nocne życie,
                ludzie z całego świata, mrał. Ale każdy wybiera miejsce pod siebie :D
                • smeja Re: Bułgaria 03.04.07, 12:00
                  a co myslicie o Złotych Piaskach??
    • Gość: wahu wiekszego syfu w zyciu nie widzialem jak bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 13:52
      WIEKSZEGO SYFU W ZYCIU NIE WIDZIALEM NIE POLECAM!!!!!!!!!!! BRUDNO I TO
      NIEZALEZNIE CZY W ZLOTYCH PIASKACH CZY TEZ GDZIE INDZIEJ RUSKÓW PEŁNO I CYGANÓW
      HOTEL 3gwiazdkowy to tak jak u nas kwatera u starej babci! nie polecam syf
      bagno i komuna. OGOLNIE HITLER TYLE POWIEM
      • Gość: Soldat Czernomorec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:02
        Polecam, bo to miła mieścina, spokojna i czysta (!!). Byłam z alfa starem w
        lipcu zeszłego roku, biuro bezproblemowe. Hotel Weselina normalny, odpowiedni do
        swojego standardu, służył do spania i tak miało być. Miał jeszcze niewielki basen.
    • patrycja2224 Re: Bułgaria 09.08.13, 12:52
      jak Bułgaria to tylko z Salt Travel
      • Gość: zenek Re: Bułgaria IP: *.nowysacz.vectranet.pl 09.08.13, 14:29
        Propozycje mogą zależeć od tego, jak spędzacie czas na wczasach: czy zabawowo; turystycznie, czy też spokojnie i wypoczynkowo w hotelu oraz na plaży...

W ubiegłym roku byłem w spokojnej m. Święty Włas, gdzie są nowe małe i średniej wielkości kameralne hotele, a miasto swoim eleganckim wyglądem zachwyca.
        Gdy wcześnie rano około godz. 5.00 zbierałem ładne muszelki, od strony Słonecznego Brzegu dobiegał odgłos jeszcze nie skończonych imprez, które tam w potężnych hotelach (molochach) są codziennością.
        www.dineviresort.com/pl/web-kamery-swi%C4%99ty-wlas.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka