joan.1 22.07.08, 17:05 Czy ktoś z Was był na kampingu eurocamp w Hiszpanii? Proszę o ewentualne opinie i uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawelczyk Re: eurocamp hiszpania IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 18:40 byliśmy na kempingu el delfin verde, miasteczko torroella koło Girony, moge spokojnie polecic Odpowiedz Link Zgłoś
joan.1 Re: eurocamp hiszpania 01.11.08, 22:36 witam właśnie na ten camping dostałam niedawno rezerwację. Planuję dotrzeć tam samolotem, nie wiem tylko ile kosztuje wynajem samochodu, na ten okres wypożyczalnie na lotnisku nie mają jeszcze ofert. mam pytanie , czy w tych domkach nie jest gorąco i zasadnicze pytanie o ceny wyżywienia . Czy mozna zjeść niedrogi obiad i gdzie warto kupować jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: eurocamp hiszpania IP: *.aster.pl 02.02.09, 19:11 Spędzalismy tam wakacje w 2007. Napisz wojtek.zgora@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joan.1 Re: eurocamp hiszpania 05.11.08, 13:10 mam jeszcze pytanie dot. wyposażenia domku, a mianowicie czy są w nich lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: eurocamp hiszpania IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 21:15 W zeszłym roku we wrzesniu byłam w Playa d'Aro i Roda de Bera - polecam zwłaszcza ten drugi - rewelacja. Mobile Home są świetne - mają lodówkę, kuchenkę mikrofalową, piekarnik, całe wyposażenie kuchni łącznie z foremkami do wypieków ciasta ;)my w Roda de Bera mieliśmy dodatkowo klimatyzację. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska222 Re: eurocamp hiszpania 27.10.08, 12:24 Byłam na campingu Castell Montgri w Estartit. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś